Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - محمد خدادي تاکيد کرد: دفتر تبليغات با برنامه‌ريزي جديد و متناسب با نياز روز، ضمن نظارت دقيق بر محتواي تبليغاتي فضاي مجازي از آسيب‌هاي تبليغات در اين فضاي نوين اطلاع‌رساني جلوگيري کند.
به گزارش روابط عمومي معاونت مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، جلسه تکريم و معارفه مديران پيشين و جديد دفتر تبليغات و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با حضور معاون مطبوعاتي و جمعي از مديران اين معاونت در ساختمان دفتر تبليغات برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد خُدادي در اين جلسه با قدرداني از اقدامات صورت گرفته در ماه‌هاي اخير و زحمات آقاي اسعدي، ماموريت دفتر تبليغات و اطلاع‌رساني در شرايط فعلي کشور را بسيار مهم و قابل توجه دانست و گفت: تمرکز بر آموزش، مهارت افزايي و همچنين پژوهش بايد سرلوحه فعاليت در دوره جديد باشد.
وي با بيان اينکه محتواي تبليغات بايد با نگاهي نو به مردم ارائه شده و ضرورتا به «شريک‌سازي» که يکي از اهداف غايي هر فعاليت تبليغاتي است منجر شود به نقش هدايتگري تبليغات در شکل‌گيري افکار جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: متاسفانه در شبکه‌هاي اجتماي شاهد نوعي لجام‌گسيختگي در امر تبليغات هستيم و از اين جهت، ضرورت دارد دفتر تبليغات با برنامه‌ريزي جديد و متناسب با نياز روز، ضمن نظارت دقيق بر محتواي تبليغاتي فضاي مجازي از آسيب‌هاي تبليغات در اين فضاي نوين اطلاع‌رساني جلوگيري کند.
خُدادي در عين حال با اشاره به اينکه گسترش فزاينده فضاي مجازي و رسانه‌هاي نوظهور، فصل جديدي از تبليغات را در تئوري و عمل رقم زده است بر جايگزيني مدل‌هاي نوين تبليغاتي به جاي روش‌هاي سنتي تاکيد و تصريح کرد: شبکه‌هاي اجتماعي به‌دليل گستردگي دامنه و تعداد قابل‌توجه کاربران، به ابزاري قدرتمند در تبليغات و بازاريابي بدل شده است و عدم توجه به آن در امر تبليغات به از دست رفتن فرصت‌هاي نامحدودي براي مبلغان منجر خواهد شد.
معاون مطبوعاتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با تاکيد بر اهتمام ويژه در حوزه تبليغات در فضاي مجازي، خاطرنشان کرد: سهم دفتر تبليغات و اطلاع رساني در خصوص اهداف کلان نظام بويژه در شرايط فعلي بايد مشخص و پررنگ‌تر از گذشته اعمال شود.
وي همچنين با اشاره به اينکه جابجايي مديريتي در دفتر تبليغات، از درون خانواده بوده، بر همدلي و همگرايي به عنوان راهکار هميشگي براي پيشرفت و عبور از شرايط سخت، تاکيد و تصريح کرد: فرصت خدمت، يک توفيق الهي است که بايد قدر آن را دانست و با استفاده حداکثري از ظرفيت‌هاي موجود، در مسير پيشرفت و تحول، گام برداشت. خُدادي همچنين «توکل به خدا»، تلاش خستگي‌ناپذير و تلاش براي «اثرگذاري» را سه عامل موفقيت در هر مقام و منصبي عنوان کرد.
بنابراين گزارش، در اين جلسه، مسعود اسعدي گزارشي از برنامه‌ها و اقدامات انجام شده از حمايت‌هاي مديران و همکاران در 7ماه گذشته قدرداني کرد. احسان‌الله حجتي نيز در اين نشست ضمن تشکر از اعتماد وزارت فرهنگ، با اشاره به تجربه حضور خود در اين دفتر، از ارائه برنامه‌ راهبردي خود در سال 98 با توجه به ماموريت‌هاي ويژه اين دفتر در حوزه فضاي مجازي، در روزهاي آتي خبر داد.



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سرهنگ حسن ابوالحسینی گفت: در پی شکایت یک شهروند یزدی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری دریافت وام، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی با مشاهده کانال تلگرامی دریافت وام بدون ضامن، مبلغ یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال به شماره حساب اعلام شده واریز کرده و پس از آن وی دیگر جواب شماره تلفن داده نشد. 

رئیس پلیس فتا افزود: با انجام تحقیقات بیشتر و اقدامات پلیسی توسط کارشناسان این پلیس، متهم که در یکی از استان‌های غرب کشور ساکن بود، شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضایی به پلیس فتای استان یزد انتقال یافت. 

ابوالحسینی خاطرنشان ساخت: متهم در مواجهه با مستندات و مدارک جمع‌آوری شده از سوی کارشناسان ضمن اقرار به جرم خود، اعتراف کرد که با درج آگهی در شبکه‌های اجتماعی با موضوع وام بانکی، از شهروندان کلاهبرداری می‌کرده است. 

وی هشدار داد: برای دریافت وام حتما به بانک مراجعه کرده و به هیچ عنوان به تبلیغاتی که شبکه‌های اجتماعی می‌شود اعتماد نکنند، چرا بانک‌ها هیچگونه تبلیغاتی در فضای مجازی برای فروش وام یا تسهیلات بانکی ندارند و این تبلغات از سوی کلاهبرداران منتشر می‌شود. 

رئیس پلیس فتا از شهروندان خواست هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان
  • تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود
  • رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • تبلیغات داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس در گنبد آغاز شد
  • خواهان ایفای نقش اثرگذارتر از سوی آنروا هستیم
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • سه پیشنهاد جنجالی برای هدایای تبلیغاتی