Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به نقش تشکل‌های دانشجویی در رفع برخی مشکلات جامعه اشاره کرد و گفت: قشر دانشجو نیروی محرکه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، اسحاق رسولی در نشست اعضای تشکل‌های دانشجویی اظهار کرد: قشر دانشجو نیروی محرکه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تشکل‌های دانشجویی به هر اندازه خوب حمایت شوند، مشکلات موجود در دانشگاه‌ها بیشتر مرتفع و حل می شود و دانشگاه زمینه‌ی مناسبی فراهم می‌کند تا فعالیت تشکل‌ها در دانشگاه توسعه و تاثیرگذاری آن عمیق و مستحکم‌تر باشد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نقش تشکل‌ها را در نیرو‌پروری با‌اهمیت دانست و گفت: برترین نخبگان اجرایی، خوش‌فکر و فعال در سطح جامعه بیشتر از تشکل‌های دانشجویی بوده‌اند.

وی نقش دیگر تشکل‌ها را نقش مدیریتی، نظارتی و اجرایی در دانشگاه دانست و اظهار کرد: فکرها و ایده‌های شما در بهتر اداره‌کردن دانشگاه موثر است و انتظار داریم تشکل‌ها نه‌تنها در اداره‌ی دانشگاه بلکه در بهتر اداره‌کردن جامعه هم نقش ایفا کنند.

رسولی جایگاه بالای تشکل‌ها در دانشگاه را یادآور شد و بیان کرد: دانشگاه به فعال‌بودن تشکل‌ها احساس نیاز می‌کند تا بعضی خلأها را با کمک هم، پوشش و بعضی مشکلات را از این طریق حل کند.

وی تصریح کرد: شاید در بدنه‌ جامعه بعضی بیماری‌ها و در سیستم اجرایی، کندی کار وجود دارد که با کمک شما باید فکرها تغییر کند.

رسولی تشکل‌ها را سرمایه‌های معنوی دانشگاه عنوان کرد و افزود: با صداقت، انگیزه و هنر مدیریت خود می‌توانید با وجود محدودیت و کمبود امکانات و منابع در دانشگاه بهترین تاثیرگذاری را داشته باشید.

وی به چهار نقش دانشگاه در زمینه‌های علمی و آموزشی، فرهنگی و اجتماعی، پژوهشی و فناوری اشاره کرد و افزود: نظام آموزش عالی این نقش‌ها را به خوبی ایفا نمی‌کند و ما با تمام ظرفیت‌های دانشگاه تلاش می‌کنیم یک توازنی بین این مسائل ایجاد و دانشگاهی پیشگام و پیشرو باشیم.

وی ایجاد فضا و پشتیبانی تشکل‌ها را وظیفه‌ی دانشگاه دانست و آنها را برای تلاش و تاثیرگذاری بیشتر در بهبود شرایط دانشگاه فراخواند.

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم‌(ص) خطاب به دانشجویان اظهار کرد: سبک پوشش، خورد و خوراک، رفتار و گفتارتان نباید همانند دشمنان انقلاب اسلامی باشد.

حجت الاسلام سیف اله مدبر متذکر شد: شما پرچم‌داران نظام در جمع دانشجویان هستید و باید برای حل مشکلات در دانشگاه و جامعه در صحنه حضور داشته باشید و راه‌کار نشان دهید و بعضی اوقات کارهایی را می‌بینیم که تشکل‌ها  زیباتر از خود دانشگاه انجام می‌دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد واحد اردبیل جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۳۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای
  • بازداشت بیش از ۲۰۰ دانشجو فقط در یکی از دانشگاه‌های آمریکا