Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@03:30:28 GMT

رفع مشکل اشتغال و معیشت با جذب سرمایه گذاری ممکن است

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۶۳۸۹

رفع مشکل اشتغال و معیشت با جذب سرمایه گذاری ممکن است

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس عنایت الله رحیمی در جلسه رفع موانع تولید و اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری، تولید، اشتغال و بهبود معیشت اولویت‌های مدیریت ارشد استان است، افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب و تعیین شعار رونق تولید در سال ۹۸ به این مهم پرداخته شده و باید به عنوان اسناد بالا دستی ملاک عمل قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حل مشکل معیشت و ایجاد اشتعال نیازمند جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی است، دستیابی به زمینه‌های جذب و جلب سرمایه گذاری را مستلزم شناخت توانمندی‌ها و مشکلات استان و برنامه ریزی بر اساس این نقاط ضعف و قدرت دانست.

استاندار فارس با اشاره به پتانسیل‌های استان در حوزه‌های مختلف کشاورزی، معادن، صنایع، گردشگری، بهداشت و درمان و …، عنوان کرد: تا کنون گام‌های مؤثری در سایه همدلی و هم افزایی برای دستیابی به اولویت‌های مذکور انجام شده است.

رحیمی با تاکید بر اهمیت ایجاد اشتغال به عنوان دغدغه امروز همه مسئولان و مردم، عنوان کرد: حفظ و توسعه مشاغل موجود، فعال سازی واحدهای نیمه تعطیل، رساندن واحدهای تولیدی به ظرفیت واقعی تولید و بازگرداندن واحدهای تولیدی تعطیل شده و یا تملک شده از سوی بانک‌ها به چرخه تولید مهمترین رویکرد مدیریت استان است.

رحیمی به اجرای طرح هر بنگاه اقتصادی یک اشتغال، در استان فارس اشاره کرد و افزود: در اجرای این طرح امتیازاتی نیز بر اساس ظرفیت‌های قانونی برای بنگاه‌های اقتصادی در نظر گرفته شده که تا کنون نتیجه مناسبی در پی داشته است.

وی در ادامه با بیان اینکه طرح صدور مجوزهای بدون نام سرمایه گذاری در ماه‌های اخیر در استان فارس آغاز شده است، خاطرنشان کرد: تا کنون ۱۲۰ مجوز بدون نام برای اعطا به سرمایه گذاران علاقه مند تهیه شده است.

استاندار فارس تاکید کرد: صدور مجوزهای بدون نام علاوه بر کاهش مدت زمان سرمایه گذاری با ایجاد رضایتمندی در جذب سرمایه گذار مؤثر خواهد بود.

فعالیت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، ایجاد ارتباط تجاری با کشورهای همسایه از جمله قطر، عمان و عراق، ایجاد ستاد گلخانه‌ها به منظور مناسب سازی کشاورزی با کم آبی، توجه به برنامه ریزی برای ایجاد زنجیره تولید در بخش کشاورزی و معدن از دیگر فعالیت‌هایی است که به گفته دکتر رحیمی در استان فارس در دستور کار قرار گرفته است.

کد خبر 4618407

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب استانداری فارس شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۶۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی روز سه شنبه در کارگروه اشتغال استان، با تاکید بر این‌که باید جلسات اداری، دارای خروجی و منتهی به حل مشکلات باشند، اظهار کرد: وقت جلسه باید برای گره گشایی و رفع موانع، تصمیم گیری و سیاست گذاری صرف شود زیرا نیازمند گره گشایی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکل جدی نظام اداری این است که جلساتی برای ارائه گزارش و امضای صورتجلسه پایانی برگزار می‌شود و نباید به این رویه ادامه دهیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه ۷۵ درصد بیکاری استان برای ۶ شهرستان شامل تبریز با ۵۳ هزار نفر، مرند با ۶ هزار نفر، مراغه با پنج هزار نفر، میانه با چهار هزار نفر، اسکو با سه هزار و شبستر با سه هزار نفر است، خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در دیدارها و ملاقات‌های مردمی اشتغال است.

وی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری استان ما کمتر از میانگین کشوری عنوان می‌شود، بر ضرورت ارائه آمار واقعی در این زمینه تاکید و اظهار کرد: نرخ بیکاری در چاراویماق ۱۰.۳ درصد، تبریز ۸.۳ درصد، هریس ۹ درصد، هشترود ۸.۶ درصد، هوراند ۹.۲ درصد و اهر ۸.۴ درصد که همگی بالاتر از میانگین کشوری است.

رحمتی با بیان اینکه پایین‌ترین نرخ بیکاری استان برای لیلان با ۶.۲ درصد و اسکو با ۶.۲ درصد است، تاکید کرد: باید مشکل بیکاری و شهرهای مشکل دار در این خصوص را حل کنیم و در این راستا لازم است تا اطلس جغرافیای بیکاری استان ترسیم شود.

وی با تاکید بر اینکه کشور ما برای تحول نیازمند تحول رفتاری است، گفت: باید در رفتار مدیران ما تحول ایجاد شود و نگاه و اقداماتش تحولی باشد تا تحول در جامعه ایجاد شود در حالی که می‌خواهیم با همان اندیشه و سبک اداری، تحول ایجاد کنیم.

وی با اشاره به نامگذاری سال جدید، اظهار کرد: جهش تولید به معنای افزایش نیروی کار است و باید فکر اساسی برای آن داشته باشیم.

رحمتی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مواردی که نیازمند توجه جدی در استان است، موضوع امنیت شغلی برای قشر کارگری است، گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال آماده سازی لایحه‌ای در این خصوص است اما ما به عنوان استان اولین‌ها باید برای این مطالبه بدنه کارگری پیشقدم شویم.

استاندار آذربایجان شرقی بر تاکید بر توجه اساسی به دسترسی آسان و ارتباط گیری سهل افراد برای پیدا کردن کار، گفت: امروز کسی که بخواهد جایی مشغول شود و کار پیدا کند، سرگردان است و نمی‌داند که از چه طریقی باید اقدام کند.

وی اظهار کرد: سامانه‌هایی در این رابطه ایجاد شده اما کفایت نمی‌کنند و یا نتوانستیم آن‌ها را به خوبی تبیین کنیم.

وی با بیان این‌که اشتغال فارغ التحصیلان جزو مؤلفه‌های امیدآفرینی است، افزود: اگر این فارغ التحصیلان را به شرکت‌های دانش بنیان گره بزنیم، با توجه به ظرفیت دانشگاه‌های استان، رشد خوبی را در زمینه اشتغال این جوانان خواهیم داشت؛ هم‌چنین باید در زمینه اشتغال زایی بر پایه فناوری اطلاعات و مشاغل جدید هم توجه داشت.

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه میان اداره کار و دانشگاه‌های استان، گفت: بهتر است این تفاهم نامه تبدیل به قرارداد همکاری شود و به صورت سه جانبه با صنعت هم باشد.

رحمتی با اشاره به ضعف عملکرد بانک‌های استان در ارائه تسهیلات اشتغال، اظهار کرد: برای جا به جایی سهم اعتبار تسهیلات دستگاه‌هایی که به تعهدات خود عمل نمی‌کنند، ۲۰ روز کاری مهلت می‌دهیم و پس از پایان این مهلت، نسبت به جا به جایی اعتبارات به دستگاه‌های فعال اقدام می‌شود.

وی با بیان اینکه ارزیابی ما از عملکرد مدیران، میزان نرخ تسهیلات پرداختی است، گفت: مدیران بانکی که نمی‌توانند به تعهدات خود عمل کنند و تسهیلات مورد تعهد خود را برآورد سازند، خودشان استعفا دهند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه امسال با بانک‌های خصوصی، دولتی و نیمه دولتی کار داریم‌، تاکید کرد: همه این بانک‌ها باید در خدمت تولید، اشتغال و توسعه باشند.

وی با بیان اینکه داشتن رتبه کشوری محض یک دستگاه ملاک نیست بلکه داشتن رتبه زمانی خوب است که نشان از ارتقای رضایتمندی جامعه هدف باشد، گفت: رتبه داشتن فقط وسیله‌ای برای افزایش رضایتمندی است.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به لزوم توجه به اشتغال زایی تعاونی‌ها، بر توجه به نرخ رشد اعتبارات ملی دستگاه‌های استان تاکید کرد و گفت: این آمار نشان از قدرت تعاملی یک مدیر با وزیر مربوطه و مجموعه بالادستی است.

کد خبر 6099835

دیگر خبرها

  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • آخرین آپدیت امنیتی ویندوز ممکن است VPN را مختل کند
  • تغییر رنگ و بوی آب پکیج
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • آلارم آیفون ممکن است شما را از خواب بیدار نکند
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری