Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@23:15:37 GMT

118 طرح مخابراتي در يزد آماده بهره ‌برداري است

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۷۰۵۹

118 طرح مخابراتي در يزد آماده بهره ‌برداري است

خبرگزاري آريا - يزد - ايرنا - سرپرست مخابرات منطقه يزد گفت: 118 طرح مخابراتي با 224 ميليارد ريال هزينه و سرمايه گذاري در استان تکميل، تجهيز و ساخته شد و به مناسبت هفته ارتباطات ( 27 ارديبهشت تا 2 خرداد ) بهره برداري مي شود.

به گزارش ايرنا محمدرضا زارع روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اين طرحها را تاسيس و توسعه سوئيچ مراکز تلفن، اجراي طرح فيبرنوري و تاسيس سامانه تلفن همراه و ثابت ذکر کرد که براي بهبود کيفيت ارتباطات و خدمت رساني به مشترکان افتتاح مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در ادامه خطوط تلفن ثابت مشغول به کار استان را 532 هزار و 656 شماره با ضريب نفوذ 45.6 درصد ذکر کرد و يادآور شد: 65 هزار و 340 شماره تلفن ثابت روستايي با ضريب نفوذ 38.2 درصد در استان مشغول به کار است.
زارع با بيان اينکه 100 درصد آبادي هاي استان با جمعيت بالاي 100 نفر داراي ارتباط تلفني است، خاطرنشان کرد: تاکنون 10 هزار و 485 پورت ADSL (اينترنت پر سرعت) روستايي در استان واگذار شد.
سرپرست مخابرات منطقه يزد در ادامه از وجود يک‌ميليون و 447 هزار و 569 شماره تلفن همراه در استان خبر داد و گفت: از اين تعداد 340 هزار و 925 مورد تلفن همراه اول دائمي و بقيه اعتباري است.
زارع ضريب نفوذ تلفن همراه استان را 124 درصد بيان کرد و اظهار داشت: 2 هزار و 254 کيلومتر از جاده هاي اصلي و فرعي استان تحت پوشش تلفن همراه است.
سرپرست مخابرات منطقه يزد خاطر نشان کرد: همچنين 623 کيلومتر از مسيرهاي ريلي استان تحت پوشش تلفن همراه قرار دارد.
زارع اضافه کرد: تاکنون سه هزار و 76 کيلومتر فيبر نوري در استان اجرا شد و يکي از طرح هاي توسعه اصلي مخابرات استان است.
سرپرست مخابرات منطقه يزد ظرفيت شبکه ديتا استان را 155 هزار و 453 پورت بيان کرد و افزود:با احداث 218 سايت ديتا، 21 شهر و 354 روستاي استان به اين شبکه متصل است.
وي با اشاره به کيفيت خدمات و اختلال در شبکه تلفن همراه در هفته اخير اشاره کرد و گفت: برخي افراد نسبت به نصب برخي تجهيزات غيراستاندارد جهت تقويت شبکه تلفن همراه در منازل خود در استان اقدام کردند که موجب اختلال در شبکه شد.
سرپرست مخابرات منطقه يزد تصريح کرد: در اين زمينه سازمان تنظيم مقرارت وارد عمل شد و با حکم مراجع قضايي نسبت به جمع آوري هفت نقطه از مجتمع مسکوني اقدام کرد.
زارع خاطر نشان کرد: شهرونداني که نسبت به نصب اين تجهيزات اقدام کردند مي خواهيم قبل از دستور قضايي آنها را جمع آوري کنند زيرا اين تجهيزات غير استاندارد است.
استان يزد بر پايه سرشماري آبان سال 1395، يک ميليون و 138هزار نفر جمعيت دارد که 85 درصد در 21شهر و بقيه در روستاها و آبادي ها و مناطق عشايري زندگي مي کنند.
2088/ 2047/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۷۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟

طبق آخرین اظهارات وزیر ارتباطات، سال ۱۴۰۱ در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، ضوابط و تعرفه‌های تماس تصویری تصویب شد، اما به دلیل اینکه برخی گوشی‌های خارجی داخل کشور بوده و لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند، بعضی از مردم نمی‌توانستند از این قابلیت استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، برقراری تماس تصویری از طریق تلفن همراه در ایران سابقه چند ساله دارد که برای بار اول توسط یک اپراتور تلفن همراه مطرح شد و مورد بحث قرار گرفت که با گذشت مدت زمان اندکی به دلایلی و مخالفت‌های گوناگون این طرح متوقف شد؛ البته پس از این موضوع بارها وعده داده شد که این مشکل به زودی حل می‌شود اما به دلیل متوقف ماندن آن برای چندین سال، مردم برای دسترسی به این قابلیت به شبکه‌های اجتماعی و نرم افزارهای موجود که این قابلیت در آنها فعال است مراجعه کردند.

درنهایت این سرویس در آن زمان راه‌اندازی نشد تا اینکه اواسط سال ۱۴۰۱ وزیر ارتباطات خبری جدید در این زمینه اعلام کرد که به گفته او این سرویس در یکی دیگر از اپراتورهای تلفن همراه به صورت آزمایشی راه اندازی و با تولیدکنندگان گوشی هم رایزنی شده است.

به عبارتی همراهی تولیدکنندگان گوشی مهم‌ترین لازمه راه‌اندازی این سرویس است و برخی از تولیدکنندگان گوشی باید این قابلیت را بر روی گوشی‌هایی که در ایران موجود است، فعال کنند.

طبق بررسی‌های انجام شده و اعلام کاربران، سال گذشته این قابلیت برای برخی از مدل‌های گوشی هواوی، شیائومی و سامسونگ فعال شد و اپراتور مذکور (همراه اول) پیش پیام‌هایی مبنی بر راه‌اندازی این سرویس به برخی مشترکان ارسال کرد. برای استفاده از سرویس مکالمه تصویری این اپراتور باید هر دو طرف تماس تحت پوشش شبکه LTE و سیم کارت هر دو مشترک سیم‌کارت هر دو مشترک USIM باشد. همچنین حتماً این سرویس برای هر دو طرف تماس فعال شده باشد و تلفن همراه هر دو طرف تماس از این سرویس (ViLTE) پشتیبانی کند.

علاوه بر موارد گفته شده باید تنظیمات مربوط به سرویس تماس تصویری بر بستر نسل چهارم شبکه (ViLTE) در تلفن همراه هر دو طرف تماس اعمال شده باشد. کاربران برای استفاده از این سرویس نیازی به نصب نرم‌افزار توسط برقرار کننده و دریافت کننده تماس ندارند و تماس صوتی برای هر دو مشترکین دائمی و اعتباری قابل استفاده است.

در این رابطه اخیراً عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- درباره نسل جدید ارتباطات تصویری بدون اینترنت توضیح داد: در سال ۱۴۰۱ کمیسیون تنظیم مقررات شرایط، ضوابط و تعرفه‌های تماس صوتی را از طریق شبکه LTE بدون نیاز به اینترنت، تصویب کردیم.

وی افزود: اما به دلیل اینکه برخی گوشی‌های خارجی داخل کشور بود و لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند؛ بعضی از مردم عزیز نمی‌توانستند از این قابلیت استفاده کنند اما گوشی‌هایی که در داخل کشور تولید می‌شود، به دلیل اینکه لایسنس‌هایی که گوشی‌های خارجی دارند را فراهم می‌کنند و می‌توانند این قابلیت را فراهم و ارائه کنند و مردم عزیز این قابلیت جدید را سبد خدمات ارتباطی داشته باشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره هزینه آن تشریح کرد: تعرفه‌ای وضع شده شبیه به تعرفه صوت است و خیلی عدد بالایی نیست و امکان تماس تصویری با کیفیت فراهم می‌شود.

موضوعی که برخی از اپراتورهای ارتباطی هم به آن اشاره کرده‌اند و در واقع بر اساس پیگیری‌های انجام شده این سرویس از دو سال گذشت توسط اپراتور اول تلفن همراه فعال شده اما مشکل وندورها هستند. در واقع این سرویس بر روی وندورهای خاصی جواب می‌دهد و باید به وندورهای خارجی به توافق برسیم که این امکان را باز کنند؛ اما گوشی‌های داخلی مشکلی در این زمینه ندارند.

کد خبر 749945

دیگر خبرها

  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین آماده بهره‌برداری
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری