Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@14:28:24 GMT

‌روان‌آب بعد از ۲۶ سال در روخانه قره‌چای قم جاری شد

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۷۷۲۶

‌روان‌آب بعد از ۲۶ سال در روخانه قره‌چای قم جاری شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم با اشاره به اینکه سال‌ها آورده رودخانه قره‌چای صفر بوده است از جاری شدن روان آب در این رودخانه بعد از ۲۶ سال خبر داد. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۲ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، احمد حاج حسینی مسگر در جلسه شورای معادن استان قم که پیش از ظهر امروز در سالن امام جواد(ع) استانداری برگزارشد، با اشاره به نامه معاون اول رئیس‌جمهور در رابطه با استفاده از آورده سیلاب‌های برای احداث دیواره‌های حفاظتی در حاشیه رودخانه‌ها اظهار داشت: این طرح از سوی استان گیلان اجرایی شده است، معاون رئیس‌جمهور از استان‌ها خواسته که آورده مصالح سیلاب‌ها در همه استان‌ها بررسی و از آن برای احداث دیواره حفاظتی در حاشیه رودخانه‌ها استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قم این طرح را در استان قم غیرعملی خواند و افزود: وضعیت استان قم نسبت به استان گیلان بسیار متفاوت است،  ما امسال در رودخانه قره چای بعد از 26 سال روان آب داشتیم و در این مدت آورد این رودخانه صفر بوده است.

به گفته وی بستر رودخانه‌های استان قم در این سال‌ها به‌قدری مورد برداشت مصالح واقع‌شده است که نهرهایی که سال‌ها حقابه داشته است به‌واسطه برداشت غیرمجاز مصالح دو متر پایین‌تر از سطح زمین رفته است.

احتمال جاری شدن روان آب و پر آب شدن مسیل ها در بلوچستان وجود داردبیرجند| مهار روان آب‌ها سبب جبران خسارت خشکسالی می‌شودسالانه 700 میلیون متر مکعب روان آب از مرزهای خراسان جنوبی خارج می شود

حاج حسینی مسگر با بیان اینکه بسیاری از نقاط رودخانه‌های ما نیاز به بازسازی دارند، تأکید کرد: با همین وضعیت هم باید سیلاب‌های متعددی اتفاق بیفتد که این وضعیت به سابق برگردد و برداشت دوباره مصالح از رودخانه‌ها وضعیت آن‌ها را بدتر خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قم افزود: در استان قم به دلیل عدم زایشی بودن رودخانه و برداشت‌های متعدد مصالح از بستر رودخانه‌ها ازجمله ماسه‌بادی  برای طرح‌های عمرانی که در استان قم ایجادشده است گودال‌هایی به وجود آمده که باید طرح ساماندهی برای آن تعریف شود.

انتهای پیام/ش

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۷۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی

در پی ممانعت محیط بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به مذاکرات انجام شده، قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ جمشید محبت خانی افزود: برابر بررسی به عمل آمده از عطاالله کاویان -مدیر کل محیط زیست استان مازندران- و محمود تقی‌پور - مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله - روز سه شنبه هفته گذشته اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه دولتی برای انجام هر گونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد، ادامه داد: یک اثر باستانی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن بر عهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط بان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند.

محبت‌خانی اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، بنابراین محیطبانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست ادامه داد: فرماندار بندر ترکمن و چند نفر از دریابانی فراجا نیز مراجعه کرده و گفته‌اند با توجه به اینکه میراث فرهنگی دستور قضایی دارد، اجازه ورود آن‌ها داده شود، ولی محیط بانان از ورود کارکنان میراث فرهنگی ممانعت کردند، چون باید مجوز لازم به آنان ارائه می‌شد.

وی با تکذیب وقوع درگیری بین محیط بانان و کارکنان میراث فرهنگی گفت: بحث جزئی بین طرفین به وجود آمده بود، اما درگیری رخ نداده بود. در نهایت آقای تقی‌پور مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل می‌روند. از آقای تقی‌پور سوال کردم و گفت نیم ساعت در پاسگاه بودیم، هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و در حد صحبت موضوع حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند، چون محیط بانان مجری هستند و مجوزدهنده نیستند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست در عین تاکید کرد: بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.

وی در ادامه با اشاره به همکاری بخش‌های مختلف فراجا با یگان حفاظت محیط زیست گفت: به همه استان‌ها سرکشی می‌کنیم و با محیط بانان ارتباط داریم و در همه استان‌ها این هم افزایی و همکاری وجود دارد. سال گذشته حدود ۲۳ درصد کشفیات با همکاری پلیس پیشگیری، پلیس آگاهی، دریابانی و مرزبانی اطلاعات انجام شد و آن‌ها نقش موثری در کشف سلاح‌های غیر مجاز و قاچاق حیات وحش مانند پرندگان شکاری داشتند.

دیگر خبرها

  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • فیلم| جاری شدن رودخانه فصلی رفسنجان در پی بارش باران
  • هشدار نارنجی ادامه بارش‌ها در خراسان جنوبی
  • ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود
  • بارش باران در خراسان جنوبی سیلاب به راه انداخت + فیلم
  • بارش بی‌سابقه باران در تفت / جاری شدن سیل در رودخانه‌ها+فیلم
  • بارش باران در خراسان جنوبی سیلاب به راه انداخت