Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - باکو - ايرنا - پروتکل توسعه همکاري جمهوري آذربايجان و جمهوري اسلامي ايران در حوزه ارتباطات روز پنجشنبه در پايان دومين کار گروه کارشناسي دو کشور در باکو امضا شد.

اين سند از سوي حسين فلاح جوشقاني معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ايران و المار ولي زاده معاون وزير راه، ارتباطات و فن آوري پيشرفته جمهوري آذربايجان به امضا رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دومين کارگروه دو روزه ايران و جمهوري آذربايجان از روز گذشته (چهارشنبه) با حضور هيات کارشناسي دو کشور آغاز شد.
مذاکرات کارشناسي ايران و جمهوري آذربايجان در قالب 6 کارگروه تخصصي شامل همکاري در حوزه هاي زير ساختي ارتباطي، توسعه اينترنت، فضا و ماهواره، امنيت سايبري در فضاي مجازي، خدمات پستي و پست مالي، مديريت فرکانس ها و سيگنال هاي تلويوزيوني و راديويي و نيز تلفن هاي همراه در مناطق مرزي دو کشور انجام گرفت.
بر اساس پروتکل امضا شده طرفين در خصوص مديريت و جلوگيري از تداخلات متقابل فرکانس ها و سيگنال هاي تلويزيوني و راديويي و تلفن هاي همراه در مناطق مرزي توافق کردند.
ايجاد يک خاب منطقه اي براي همکاري دوجانبه در حوزه خدمات اينترنتي و حوزه صوتي، همکاري در زمينه خدمات پست مالي و خدمات پستي و برگزاري نمايشگاه هاي مشترک در هر دو کشور براي توسعه اين خدمات از ديگر توافق هاي حاصله در اين پروتکل است.
ايران و جمهوري آذربايجان همچنين توافق کردند در حوزه خدمات فضايي و ماهواره اي تبادل تکنولوژي و تجربه و از ظرفيت هاي دو کشور در اين زمينه استفاده کنند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات امضاي اين پروتکل را براي گسترش همکاري ايران و جمهوري آذربايجان در حوزه ارتباطات و فن آوري اطلاعات مهم دانست و گفت: اين توافق ها آغاز راه همکاري طولاني مدت ميان دو کشور همسايه مي باشد.
جوشقاني با اشاره به اين که بر اساس توافق ها اقدامات لازم براي گسترش همکاري هاي فيمابين انجام مي گيرد، آمادگي کشورمان براي به اشتراک گذاشتن ظرفيت و تجربيات خود در حوزه ارتباطات و فن آوري اطلاعات با کشور جمهوري آذربايجان را اعلام کرد.
معاون وزير راه، ارتباطات و فن آوري پيشرفته جمهوري آذربايجان نيز ضمن ابراز رضايت از نتايج دومين کارگروه کارشناسي ايران و جمهوري آذربايجان در باکو گفت: در دو روز گذشته مذاکرات ثمربخشي انجام شد که توافق هاي حاصله در پروتکل منعکس شده است.
ولي زاده افزود: يکي از ويژگي هاي اين مذاکرات توجه دو کشور به اهميت همکاري و ضرورت برداشتن گام هاي لازم براي توسعه روابط در اين حوزه ها است.
وي با اشاره به توسعه همکاري ايران و جمهوري آذربايجان در حوزه هاي مختلف و اهميت تقويت روابط در عرصه ارتباطات و فن آوري اطلاعات، تاکيد کرد: باکو اولين گام ها در راستاي همکاري بزرگ را برمي دارد و هدف عمده رسيدن به همکاري متقابل مفيد است.
بر اساس توافق حاصله، سومين کارگروه کارشناسي دو کشور در ايران برگزار خواهد شد که زمان و مکان دقيق آن از طريق کانال هاي ديپلماتيک مشخص و اعلام خواهد شد.
شبد**خاورم** 337**1379
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۰۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است

در ادامه سفر هیئت بلندپایه فرهنگی کشورمان به ارمنستان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و درباره گسترش دیپلماسی فرهنگی میان دو کشور به گفت وگو پرداختند.

به گزارش ایسنا، در این دیدار علاوه بر مباحث فرهنگی مشترک بین دو کشور، مسائل مهم بین‌المللی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور در این دیدار، با ارائه تحلیلی از وضعیت فعلی منطقه غرب آسیا و به‌ویژه اتفاقات اخیر غزه، بر ضرورت تلاش برای برقراری صلح پایدار در منطقه با کمک کشورهای همسایه تأکید کرد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب، ارمنستان را همسایه‌ای نجیب و مورد احترام خواند و رویکرد شفاف ایران را در دفاع از تمامیت ارضی کشورها و تلاش‌ها برای برقراری صلح منطقه‌ای را تبیین کرد.

ایمانی‌پور به اشتراکات فرهنگی و تمدنی میان دو کشور اشاره کرد و گفت: این سفر فرصتی را فراهم آورده است تا دیدگاه عمیق‌تری نسبت به کشور ارمنستان به دست آوریم. 

رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین تاکید کرد: همکاری‌های فرهنگی و افزایش سطح روابط بین جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان باید دنبال شود. 

ایمانی‌پور همچنین به نقش رسانه‌ها در ترویج دانش و آگاهی میان مردم دو کشور اشاره کرد و خواستار همکاری متقابل دو کشور در این زمینه شد.

همچنین در این نشست، معاون وزیر خارجه ارمنستان ضمن استقبال از هیئت بلندپایه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که امضای سند مبادلات فرهنگی به تقویت روابط دوجانبه ایران و ارمنستان منتهی شود.

وی تصریح کرد که ارمنستان همواره به ایران به مثابه یک کشور دوست و همسایه مطلوب نگاه کرده است. 

طی این دیدار که با حضور سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان و اسدی موحد، رایزن فرهنگی کشورمان نیز برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری