Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، هند دومین بازار بزرگ گوشی‌های هوشمند در جهان است. البته درآمد سرانه عموم مردم این کشور در حال توسعه پایین است. آخرین اطلاعات از شاخص توسعه انسانی (HDI) نشان می‌دهد که ۲۵ درصد از هندی‌ها با درآمد کمتر از ۱.۲۵ دلار در روز زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه این توان پایین خرید، تولید کنندگانی مانند شیائومی در این بازار موفق بوده‌اند. اغلب مدل‌های آیفون اپل که در هند به فروش می‌رسند قدیمی هستند.

اپل حتی قیمت دستگاه‌های خود را ارزان‌تر ساخت و چند سال پیش شروع به تولید محصولات خود درون این کشور کرد. این کار به خریداران تلفن‌های هوشمند این شرکت کمک کرد که از مالیات ۱۰۰ دلاری وارداتی اجتناب کنند. این کار اپل با کمپین "Make in India" نخست وزیر هند نارندرا مودی هماهنگ بود.

بیشتر بخوانید: اپل در رویداد توسعه دهندگان خود از چه محصولاتی رونمایی خواهد کرد؟

اولین مدلی که در هند تولید شد آیفون SE نام داشت. این تلفن همراه در واقع با اندازه ۴ اینچی که داشت ما را به یاد آیفون 5S می‌انداخت. قیمت این گوشی در هندوستان ۲۵۰ دلار اعلام شد. سال گذشته پس از این که اپل چند مدل قدیمی‌تر از گوشی خود را در هند تولید کرد و فروش آن را مورد بررسی قرار داد تصمیم به تولید آیفون 6S در این کشور گرفت. دلیل آن نیز محبوبیت این گوشی در کشور هند بود. اکنون به نظر می‌رسد که اپل در حال تبلیغ آیفون 6S "باور نکردنی" در هند است. نه تنها تصویر این دستگاه در توئیتی که اپل منتشر کرد بود بلکه قیمت ۲۶۹۱۰ روپیه‌ای (معادل ۳۸۳ دلار در نرخ‌های فعلی) آن نیز اعلام شده است.

اواخر سال گذشته، خبر‌های بیشتری درباره برنامه‌های ساخت آیفون هندی اپل وجود داشت. گفته می‌شود شرکت Foxconn، تولید کننده قراردادی این محصولات، گوشی‌های سطح بالاتری را در کارخانه خود در Sriperumbudur خواهد ساخت. انتظار می‌رود Foxconn، که در حال حاضر گوشی‌های شیائومی را در این کشور تولید می‌کند، شروع به ساخت آزمایشی آیفون X در هند کند. اگر این مسئله به خوبی پیش رفت، اپل به زودی می‌تواند برچسب "ساخته شده در هند" را در آگهی‌های محلی برای آیفون XS، آیفون XS Max و آیفون XR اضافه کند.

انتهای پیام/

اپل گوشی جدید خود را که تنها در هند ساخته و فروخته می‌شود معرفی کرد‌

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری اپل هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۰۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • ممنوعیت استفاده از آیفون در مراکز نظامی کره جنوبی
  • استفاده از گوشی آیفون در مراکز نظامی کره جنوبی ممنوع شد
  • شباهت جالب نوه گوگوش به ترلان پروانه همه را شوکه کرد + عکس
  • قیمت گوشی امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • ارتش کره جنوبی به دنبال ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون
  • آیا آیفون 15 ضد آب است؟ تست ضد آب بودن آن
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • نشست علمی«تبلیغ دین؛ آسیب ها و بایسته ها» برگزار می شود
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت