Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@22:56:07 GMT

سرنوشت نامعلوم ۵۰ کانتینر یخچال وارداتی قاچاق

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۱۱۲۰

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حبیب الله انصاری دبیرکل و رئیس ستاد برنامه ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران  در مصاحبه با رادیو گفت و گو بیان داشت: هدف از مبارزه با قاچاق کشف و ضبط کالای قاچاق و بازداشت قاچاقچی نیست بلکه هدف، جلوگیری از ورود کالای قاچاق به حوزه بازار است. 

رئیس ستاد برنامه ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران افزود: در نظر گرفتن زنجیره توزیع برای کالاهای قاچاق موجب نابودی بخشی از بازار تولیدات داخلی و جایگزینی کالای قاچاق به جای کالای داخلی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: قاچاق تاثیر مستقیمی بر کاهش تولید داخل و تقاضا در بازار می گذارد و به حوزه اقتصاد کشور ضربه می زند لذا کالای قاچاق نه تنها نباید تحت هیچ شرایطی وارد بازار شود بلکه باید برگشت داده شده و یا معدوم گردد.

انصاری در ادامه مطلب، واردات را در صورت نبود مواد اولیه کافی برای تولیدات صنعتی مجاز دانست و افزود: امروز در برخی صنایع به دلیل توان بالقوه کمی و کیفی در داخل، منع واردات داریم اما متأسفانه باز هم واردات انجام می شود. از دو سال قبل قرار بر این شد شناسه کلیه کالاهای موجود در مغازه ها و فروشگاه ها بررسی شود که متاسفانه به جایی نرسید.

رئیس ستاد برنامه ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با بیان اینکه افزایش نرخ ارز فرصتی برای تولید و صادرات است، عنوان کرد: شرایط اقتصادی امروز با سال گذشته برای برخورد با کالای قاچاق متفاوت است، امروز تولیدات ما باید صادرات محور و در مسیر توسعه اقتصادی باشند.

انصاری همچنین در ادامه "گفت و گوی اقتصادی" رادیو گفت و گو، متذکر شد: عدم توجه به قیمت و کیفیت کالاهای قاچاق برای صادرات به خارج از کشور موجب بدنامی و بی اعتمادی خریداران خارجی خواهد شد. اثرات مخرب این کار بر اقتصاد کشور به مراتب بیشتر از تولیدات بی کیفیت داخلی است چراکه بازار صادراتی ایران را به هم خواهد زد. 

رئیس ستاد برنامه ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران خاطر نشان کرد: 50 کانتینر یخچال در دو سال قبل ضبط شد اما سرنوشت این تعداد یخچال مشخص نیست و هنوز مبهم است. 

انصاری در پایان مطلب با اشاره به ماده هفتم از قانون مبارزه با قاچاق کالا در رابطه با نحوه دریافت شناسه کالا برای کالاهای موجود در بازار تأکید کرد: کالاهای شناسه دار و بدون شناسه در بازار باید مورد بررسی و نظارت دقیقتری قرار گیرند. 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۱۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه بامدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش چهار درصدی دستگیری متهمان جرائم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رحیمی در تشریح عملکرد یکساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی در سال ۱۴۰۲

رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی نیز گفت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به‌ صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قراردارد.

وی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز گفت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در  سال ۱۴۰۲ ارزش  پرونده های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده های تشکیل شده از طریق رصد سامانه های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد  ۱۰۰ درصد ی برخوردار است، بیان داشت:۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودروهای وارداتی از فردا!