Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@00:29:16 GMT

اجرای طرح ۲۰۲۰ زمینه ایجاد تحول در گیلان را فراهم می کند

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۱۹۷۶

اجرای طرح ۲۰۲۰ زمینه ایجاد تحول در گیلان را فراهم می کند

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالغفار شجاع عصر پنج شنبه در همایش هم اندیشی در سال ۲۰۲۰ که در سالن شهید آوینی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رودسر برگزار شد با اشاره به ظرفیت‌های بالای گردشگری استان گیلان، گفت: به رغم وجود همه این ظرفیت‌ها در گیلان امروز مازندران از نظر علمی، اقتصادی و گردشگری نسبت به این استان پیشگام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به موافقت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اجرای طرح گیلان ۲۰۲۰، افزود: مقدمات اجرای این طرح از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی فراهم شده است.

مشاور ارشد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با بیان اینکه حدود ۱۵۰۰ نفر در این فعال هستند، گفت: این طرح که با یک پیشنهاد و به صورت خودجوش آغاز شده امروز با استقبال مردم استان گیلان رو به رو شده است.

از ظرفیت‌های گیلان به درستی استفاده نشده است

شجاع با بیان اینکه گیلان دارای دریا، جلگه، دریا و زیبایی‌های بی‌نظیر بوده اما از این امکانات تاکنون به درستی استفاده نشده است، بیان کرد: البته در یک سال اخیر با ورود استاندار جدید اتفاقات خوبی در حوزه گردشگری رخ داده که پیش بینی ۵۰۰۰ طرح بوم گردی از جمله این موارد است.

وی با اشاره به اینکه هر نقطه استان گیلان یک جایگاه گردشگری و بوم گردی برای مردم است، تصریح کرد: اجرای طرح گیلان ۲۰۲۰ می‌تواند تحول خوبی در این استان با توجه سابقه فرهنگی ایجاد کند.

مشاور ارشد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در ادامه با گلایه از وضعیت زمین‌های گیلان گفت: با کاهش تولید باغات چای و زمین‌های زراعی ۴۰ درصد باغات و زمین‌ها تعطیل و تبدیل به بخش مسکونی و ویلا سازی شده است.

وی ادامه داد: مهاجرت از فلات کشور به علت خشکسالی به شمال به ویژه استان گیلان می‌تواند در آینده مشکلات فرهنگی را به وجود آورد.

شجاع تأکید کرد: اگر در بخش کشاورزی، گردشگری، خدمات، صنایع و سایر موارد رونق ایجاد شود اعتبارات لازم از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی تأمین خواهد شد.

مشاور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری و کشاورزی شهرستان رودسر، افزود: هر کدام از این ظرفیت‌ها می‌تواند سبب رونق و توسعه این شهرستان شود در حالی که متأسفانه این شهرستان نسبت به سایر شهرستان عقب مانده است.

لزوم توجه به آموزش برای توسعه پایدار در عرصه گردشگری

فرماندار رودسر نیز در ادامه این نشست با اشاره به برخی کاستی‌ها و ضعف‌ها و نبود برنامه دقیق در حوزه گردشگری این شهرستان، اظهار کرد: توجه به حوزه گردشگری یکی از محورهای توسعه کشور است.

حسین اسماعیل پور با اشاره به علاقه گردشگران به فرهنگ، افزود: باید به حوزه فرهنگ و معرفی فرهنگی ایرانی و گیلانی توجه ویژه ای شود.

وی با تأکید بر اینکه برای رسیدن به توسعه پایدار در عرصه گردشگری نیازمند آموزش هستیم، ادامه داد: آگاهی، آزادی و حق انتخاب سه عنصر مهم در توسعه است که امروز نخستین گام در بحث توسعه در شهرستان رودسر اجرا می‌شود.

اسماعیل پور بیان کرد: برای توسعه گردشگری نیازمند توجه به دو مقوله تهیه و تدوین تقویم گردشگری و نیز داشته‌های امروز و گذشته خود هستیم.

کد خبر 4618758

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری رودسر حسین اسماعیل پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۱۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با تأکید بر اینکه حرکت بزرگ سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی در بالادست صنعت نفت در تاریخ ثبت می‌شود، گفت: قدردان وزیر نفت برای جهاد و تحول انقلابی در کوتاه‌کردن فرآیند مجوزها در وزارت نفت هستیم.

به گزارش خبرنگار شانا، احمد مهدوی‌ابهری امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید بیان کرد: امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم.

وی با اشاره به منابع غنی هیدروکربوری ایران افزود: باید از این نعمت به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد: وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که شاهکاری برای کشور بود و بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید.

مهدوی‌ابهری با اشاره به توانایی‌های بالای صنعت پتروشیمی در کشور، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

وی با قدردانی از دولت سیزدهم برای ورود بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در بالادست نفت که در این دولت کلید خورد، بیان کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر ۲ راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با اشاره به اختیاراتی که رئیس‌جمهوری در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی به وزیر نفت برای اخذ مجوزهای لازم از دولت، به‌منظور تسریع توسعه میدان‌ها داد، تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم.

مهدوی‌ابهری با تأکید بر اینکه این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد، افزود: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

وی سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها را حرکتی همسو با شعار سال دانست و گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند افزون بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

مهدوی‌ابهری در پایان، با اشاره به اینکه آغاز این حرکت بزرگ در تاریخ ثبت می‌شود، تأکید کرد: معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

دیگر خبرها

  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد
  • مقدمات برگزاری دادگاه‌های صلح در لرستان فراهم شود
  • مقدمات برگزاری «دادگاه‌های صلح» در لرستان فراهم شود