Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی گفت: سیاست ما در شیوه هزینه‌کرد باید مبتنی بر اصل اقتصاد مقاومتی و صرفه جویی لازم به معنای پرهیز از مخارج بی رویه و بهینه مصرف کردن منابع باشد.

 به گزارش  قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در اولین جلسه شورای مشورتی مدیران خراسان رضوی در سال ۹۸ که به میزبانی حرم مطهر رضوی با حضور نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی و جمعی از مدیران استانی برگزار شد، با اشاره به پیش رو بودن مراسم احیای شب‌های قدر در حرم مطهر رضوی گفت: زائران باید از لحظه‌ای که به سمت حرم مطهر حرکت می‌کنند تا زمان بازگشت به منازل خود، در آسایش باشند و برای تحقق این مهم فراهم آوردن امکانات و تسهیلات شهری مناسب توسط شهرداری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به تمام دستگاه‌ها و نهادهای دخیل در امر برگزاری مراسم شب‌های قدر پیشنهاد می‌کنم، بازرسانی برای بررسی حسن انجام کار بخش‌های زیر مجموعه خود و شناسایی کاستی‌های احتمالی داشته باشند.

تولیت آستان قدس رضوی بر ضرورت آمادگی بخش‌های مختلف حرم مطهر برای برگزاری هرچه بهتر مراسم احیای شب‌های قدر تأکید کرد و گفت: فضاهای مسقف حرم مطهر باید آمادگی پذیرش زائران را در صورت بارندگی و تغییرات آب و هوایی داشته باشند.

 حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در ادامه به اهمیت به‌روز بودن سخنرانی‌های مذهبی اشاره و تصریح کرد: بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب، شرایط روز جامعه و ایجاد روحیه مقاومت، از موضوعاتی است که باید مجموعه‌های فرهنگی مورد توجه قرار دهند و به سخنرانان مراسم‌های مذهبی نسبت به صحبت پیرامون این موضوعات پیشنهادات لازم را ارائه دهند.

وی با اشاره به رویکردهای آستان قدس افزود: ما موضوع اشتغال را به صورت جدی دنبال می‌کنیم و در حوزه‌های مختلف آستان قدس رضوی موضوع صرفه جویی و پرهیز از اسراف را پیگیری خواهیم کرد.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: سیاست ما در شیوه هزینه‌کرد در مسائل و موضوعات مختلف در آستان قدس رضوی، می‌بایست مبتنی بر اصل اقتصاد مقاومتی و صرفه جویی لازم به معنای پرهیز از مخارج بی رویه، خارج از محل خود و صحیح و بهینه مصرف کردن منابع باشد.

حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی افزود: درآمد حاصل از صرفه‌جویی در بخش‌های مختلف آستان قدس رضوی، در حوزه‌های محرومیت‌زدایی و اشتغال زایی جوانان در جامعه صرف خواهد شد.

 آستان قدس رضوی دارای وضعیت متبلور و عزمت در کشور

 آیت الله سید احمد علم‌الهدی نماینده  ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد مقدس، هم در این جلسه، آستان قدس رضوی را نهادی با برکات بسیار برای کشور دانست و گفت: با انتخاب شایسته حجت الاسلام والمسلمین مروی از سوی رهبر معظم انقلاب و با توجه به حسن تدبیر و تجربه عظیم و قابل توجه ایشان در حوزه‌های مختلف مدیریتی به ویژه در خصوص حوزه‌های علمیه انشاءالله آینده درخشانی را برای این آستان مقدس شاهد خواهیم بود.

وی ادامه داد: هم‌اکنون آستان قدس رضوی در وضعیت متبلور و تناوری نسبت به موضوعات و حوادث گوناگون است و عزمت و برکات این نهاد مقدس در کشور کاملا جلوه دارد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت حفظ آرامش و آسایش زائران به ویژه در شب‌های قدر تأکید کرد و گفت: در خصوص موضوعات مختلف در رابطه با شب‌های قدر باید توجه داشت طرحی اجرا نشود که مردم و زائران را در رفت و آمدها و تشرف به حرم مطهر با زحمت روبه‌رو کند.

 آیت الله علم‌الهدی افزود: از چند سال پیش اتفاق مبارکی آغاز شده که در شب‌های قدر درب‌های حرم مطهر بسته نمی‌شود، باز بودن درب‌های حرم ضروری است و نباید اسباب زحمت زائران و مؤمنان فراهم شود.

برنامه های آستان قدس رضوی برای مراسم احیای شب های قدر

محمد حسن حبیبیان معاون هماهنگی سازمان حرم مطهر رضوی هم در این جلسه به ارائه گزارشی از عملکرد سازمان حرم مطهر پرداخت و گفت: آستان قدس رضوی برای برگزاری هرچه بهتر مراسم احیای شب‌های قدر برنامه هایی در نظر دارد.

وی با بیان اینکه برای برگزاری مراسم میلیونی شب‌های قدر نیاز به برنامه‌ریزی دقیق در دو بخش قبل و حین برگزاری مراسم داریم ادامه داد: ﻣﺮاﺳﻢ احیای ﺷﺐ‎های قدر حرم مطهر از ﺳﺎﻋﺖ ۲۱ ﺑﺎ ﻗﺮاﺋﺖ دﻋﺎی ﺟﻮﺷﻦ ﮐﺒﯿﺮ آﻏﺎز می‌شود و تا ساعت یک بامداد به طول خواهد انجامید.

معاون هماهنگی سازمان حرم مطهر رضوی گفت: آیت الله علم الهدی در مراسم قدر شب نوزدهم رمضان، آیت الله رئیسی در مراسم شب ۲۱ رمضان و آیت الله سید احمد خاتمی در مراسم احیای شب ۲۳ ماه مبارک رمضان سخنرانی خواهند کرد.

حبیبیان افزود: مراسم احیای شب‌های قدر ویژه زائران غیر ایرانی نیز برای این سه شب در رواق دارالمرحمه برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: ۳۰ هزار خدمه علاوه بر خدامی که به طور معمول در حرم مطهر رضوی خدمت می‌کنند در سه شب قدر فراخوانده خواهند شد، همچنین در این سه شب، هر شب ۱۰۰ هزار بسته افطاری سبک بین صفوف نماز جماعت توزیع می‌شود.

معاون هماهنگی سازمان حرم مطهر رضوی گفت: در شب‌های احیا ۴۰۰ هزار متر مربع از فضای صحن‌های حرم مطهر فرش آرایی خواهد شد، علاوه بر این سیاه پوشی اماکن متبرکه به مساحت ۶ هزار متر مربع را همزمان با ایام سوگواری شهادت امیرالمؤمنین علی (ع) خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آستان قدس رضوی تولیت آستان قدس رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش گفت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ناصر عاشوری، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش در نشستی خبری اظهار داشت: در نمایشگاه نفت امسال، بسیاری از تفاهم‌نامه‌های گذشته پالایشگاه‌های کشور به قرارداد تبدیل خواهد شد و تفاهم‌نامه‌های جدیدی نیز منعقد می‌شود که بخشی از این قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

وی افزود: با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت و در 3 پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیروهای متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری از بروز چالش برای پالایشگاه لاوان در پی مهاجرت نیروهای متخصص این پالایشگاه خبر داد و گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچاربه‌دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشورهای خارجی را دارند؛ به‌طوری که از کشورهای همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق 600 تا 700 میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش تصریح کرد: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروسازی ما نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسانده که به‌جای اینکه قرار بود صادرات بنزین داشته باشیم، در سال گذشته حدود 3 میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

عاشوری متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور را 115 میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

وی افزود: دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است که این روند، زمان‌بر است، به‌جای آن بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش خاطرنشان کرد: اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های 20 تا 40 هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر 10‌تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها را حدود 200 همت دانست و گفت: یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی 50 همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آنها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در 6 فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • استان اردبیل در تنش آبی قرار دارد
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در شهر زنجان
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در سطح شهر زنجان
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • اجتماع بزرگ صادقیون در مشهد الرضا
  • حرم امام رضا (ع) در سوگ‌ شهادت امام صادق (ع) سیاهپوش شد