Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@20:43:22 GMT

مذاکره با بدعهدان سم است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۴۹۰۵

مذاکره با بدعهدان سم است

حجت‌الاسلام باقری‌ارومی گفت: مذاکره با بدعهدان پیمان‌شکن که به هیچ تعهد اخلاقی و سیاسی پایبند نیستند واقعا سم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اسالم،«حجت‌الاسلام محمدجواد باقری‌ارومی» در خطبه‌های آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این شهر با تبریک ولادت با سعادت امام حسن مجتبی(علیه‌الاسلام) ضمن بیان  فضائل و کرامات کریم اهل بیت(علیه‌الاسلام) و گرامیداشت هفته کمک به محرومان و مستضعفان گفت: اکرام محرومان و نیازمندان جامعه در ایام ماه مبارک رمضان مصداق عمل به سیره آن امام همام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه اسالم در تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان نظام، تصریح‌کرد: فرمایشات امام خامنه‌ای در سخت‌ترین بن بست‌ها و مشکلات همیشه امید بخش و راه‌گشا بوده و این بار نیز درست در زمانی که عده‌ای مرعوب تهدید آمریکا شده بودند و دوباره هوای مذاکره به سرشان زده بود مقاومت را گزینه قطعی ملت ایران در مواجه با دشمن دانستند و فرمودند جنگ و مذاکره هیچکدام اتفاق نخواهد افتاد.

 

وی با بیان‌اینکه مذاکره با بدعهدان پیمان‌شکن که به هیچ تعهد اخلاقی و سیاسی پایبند نیستند واقعا سم است،خاطرنشان‌کرد: خاصیت سم هلاکت و مرگ است و همانطور که رهبر عزیزمان فرمودند هیچ ایرانی با غیرت و با شعوری داشته‌های خودش را دو دستی تقدیم دشمن نمی‌کند چون بر اساس آیات قرآن هر چقدر هم ما برای رضایت دشمن قدم برداریم باز هم آنها راضی نخواهند شد تا  ما را کاملا تسلیم خودشان کنند.

 

حجت‌الاسلام باقری‌ارومی از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص حل مشکلات اقتصادی از طریق اصلاح نظام بانکی وساختار بودجه در رفع موانع تولید و ضرورت مبارزه با قاچاق و دلالی و خیانت در اقتصاد اشاره کرد وافزود: لجام گسیختگی بازار بخاطر نبود نظارت و عدم برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی و اخلال‌گران بازار است.

 

وی تاکید کرد: مفسد اقتصادی فقط امثال خاوری و شیخ الاسلام نیستند که هزاران میلیارد پول این مملکت و مردم را برداشتند و فرار کردند هر کس با رانت و مدیریت قبیله‌ای به‌خاطر منافع شخصی اقتصاد کشور را مختل می‌کند مفسد اقتصادی است و باید بدون ملاحظه مجازات شود.

 

خطیب نماز جمعه اسالم ضمن اشاره بر این نکته که انحصار در اقتصاد فسادآفرین است،اظهارکرد: وزیر صمت به تازگی بیان کرده که تا چند ماه دیگر قیمت خودرو کنترل خواهد شد، بنده از ایشان سؤال می‌کنم چرا نظارت کافی بر خودروسازان ندارید که بی‌حساب و کتاب قیمت خودرو را افزایش می‌دهند؟ پراید درشکه فلزی است، کدام مسئول خودروسازی کشور  پراید سوار می‌شود که این همه این خودروی بنجل را به مردم تحمیل می‌کنید؟

 

وی به شرکت کردن برخی مسئولان در افطاری سفارت انگلیس و حوادث پیش آمده در دانشگاه تهران در خصوص حجاب اشاره کرد و افزود: این حاشیه‌ها و اقدامات جنجالی برای منحرف کردن ذهن جامعه از افتضاحات برخی مسئولین و سرپوش گذاشتن بر ناتوانی‌های آنان است. آقایان بدانند هزینه بی‌عرضگی برخی مسئولین را نظام و روحانیت پرداخت می‌کنند و این افراد باید فردای قیامت پاسخگوی تهمت‌ها و هجمه‌هایی که بر نظام و روحانیت وارد کردند، باشند.

 

حجت‌الاسلام باقری‌ارومی به رزمندگان یمنی خدا قوت گفت و اظهارکرد: عملیات پهپادهای یمنی در بمباران خط لوله انتقال نفت عربستان ضرب شست محکمی به قارون‌های ثروتمند منطقه خلیج فارس بود، منفجر شدن چند نفکتش سعودی و اماراتی به سرعت اقتصاد شیخ نشین‌ها را متزلزل کرد و این اقدام کوچکترین پاسخ در برابر پنج سال جنایت ضد بشری سعودی‌ها و شیخ‌نشینان اماراتی است.

پایان پیام/163

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان خبرگزاری شبستان حضرت خدیجه س ماه مبارک رمضان قرآن قرآن کریم سبک زندگی اسلامی روزنامه آمریکا حرم حضرت معصومه س اسالم خطبه نماز جمعه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۴۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف

به گزارش «تابناک» به نقل از روزیاتو، رشد اقتصادی ایالات متحده در بحبوحه افزایش فشار تورم کاهش یافته، اما نرخ بیکاری در این کشور همچنان پایین است. در همین حال، نشانه‌هایی از رشد اقتصاد چین در بخش‌های مختلف دیده می شود که در ماه مارس رشد چندانی نداشتند.

چشم‌انداز اقتصادی این دو کشور از زمان پایان دوره همه‌گیری کووید-۱۹ متفاوت بوده است.

ایالات متحده انعطاف‌پذیری اقتصادی خود را به دلیل هزینه های مصرف‌کننده و بازار کار قوی و پویا نشان داده است.

اما چین به دلیل بحران در بخش املاک، سرمایه‌گذاری خارجی متزلزل و اعتماد ضعیف مصرف‌کننده تحت فشار قرار گرفته است.

اقتصاد ایالات متحده در سال گذشته به دلیل وضعیت بازار کار مناسب و افزایش مخارج مصرف‌کننده، با نرخ رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۵ درصدی، سریعتر از حد انتظار رشد کرد.

با این حال، در سه ماهه اول سال جاری میلادی، اقتصاد این کشور تنها ۱.۶ درصد نسبت به سال قبل رشد کرده که کمتر از رشد ۲.۴ درصدی پیش‌بینی‌شده توسط وال‌استریت بود.

این رقم در بحبوحه افزایش تورم و کاهش هزینه های عمومی و دولتی، کمترین نرخ رشد در دو سال اخیر بوده است.

جفری روچ، اقتصاددان ارشد LPL Financial در مصاحبه ای با سی‌ان‌بی‌سی گفته است:

    احتمالاً اقتصاد آمریکا در سه‌ماهه‌های بعدی رشد کمتری خواهد داشت، زیرا میزان هزینه مصرف‌کنندگان افت کرده و به همین دلیل، سرعت رشد اقتصادی کمتر می شود.

در حالی که تورم نرخ پس‌انداز را پایین آورده و فشار بر مصرف‌کنندگان را افزایش می‌دهد، روچ انتظار دارد که در اواخر سال ۲۰۲۴ با کاهش کلی تقاضا، تورم نیز کاهش یابد.

بازار کار قوی همچنان اقتصاد ایالات متحده را تقویت می کند. وزارت کار این کشور نرخ بیکاری را ۳.۸ درصد گزارش کرده که از ماه اوت در محدوده ۳.۷ درصد تا ۳.۹ درصدی باقی مانده است.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که ایالات متحده با رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۷ درصدی به پایان سال برسد و نرخ بیکاری در سال ۲۰۲۴ به ۴ درصد افزایش یابد.

در همین حال، چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان، رشد سالانه ۵.۳ درصدی را در دوره ژانویه تا مارس ثبت کرده که ۰.۶ درصد بیشتر از پیش‌بینی تحلیلگران در نظرسنجی رویترز بوده است.

اداره ملی آمار چین اعلام کرد که اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۳ به میزان ۵.۲ درصد رشد کرده و به هدف «حدود ۵ درصدی» خود رسیده است؛ هدفی که شورای دولتی شبه کابینه چین مجدداً برای سال ۲۰۲۴ تعیین کرد.

با این حال، نگاه دقیق تر به داده های سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ نشان می دهد که رشد اقتصادی چین در چندین بخش، از جمله بخش صادرات، عمدتاً در دو ماه اول اتفاق افتاده است. این موضوع، سؤالاتی را درباره بازیابی اقتصادی چین پس از شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده است.

نرخ بیکاری چین در سه ماهه اول سال جاری میلادی به طور متوسط ۵.۲ درصد بوده که در امتداد روند ۵ تا ۵.۳ درصدی از اوایل سال ۲۰۲۳ ادامه داشته است.

چین میانگین بیکاری سه ماهه خود را با محاسبه درصد افراد بیکار نسبت به مجموع افراد بیکار و شاغل اعلام می کند. قابل ذکر است که دولت این کشور، کسانی که در مناطق روستایی زندگی می کنند که حدود یک سوم جمعیت چین را تشکیل می دهند را از گزارش های خود حذف می کند.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که چین به هدفش نرسد و شاهد رشد اقتصادی ۴.۶ درصدی در سال جاری و نرخ بیکاری کلی ۵.۱ درصدی باشد.

بسیاری از کارشناسان، از جمله لی کچیانگ، نسبت به قابل اعتماد بودن آمار رشد اقتصادی چین ابراز تردید کرده اند.

جورج مگنوس، اقتصاددان دانشگاه آکسفورد، در پاسخ به این سوال که آیا اقتصاد در حال سرد شدن چین همچنان می تواند در سال های آینده از ایالات متحده پیشی بگیرد، گفت که از سال ۲۰۲۰ شکاف میان تولید ناخالص داخلی ایالات متحده و چین از حدود ۵ تریلیون دلار به ۱۰ تریلیون دلار افزایش یافته است.

    تولید ناخالص داخلی اسمی ایالات متحده با نرخ مرکب حدود ۶.۷۵ درصد و چین ۶ درصد رشد کرده است. اگر این روند ادامه پیدا کند، چین هرگز به ایالات متحده نخواهد رسید.

تولید ناخالص داخلی اسمی، ارزش کل کالاها و خدمات در اقتصاد یک کشور را با قیمت های فعلی بازار، بدون تعدیل تورم اندازه‌گیری می کند.

در بحبوحه تداوم فراز و فرودهای اقتصادی در چین، از جمله کاهش تورم، پنجره ای که در آن ممکن است وضعیت اقتصادی این کشور به ایالات متحده برسد، در حال بسته شدن است.

با این حال، چندین صنعت که چین در آنها پیشرو است، در سه ماهه گذشته رشد قابل توجهی داشته اند. به عنوان مثال، تولید ایستگاه های شارژ خودروهای الکتریکی ۴۱.۷ درصد و تولید قطعات الکتریکی ۳۹.۵ درصد افزایش یافته است. مگنوس در این باره گفته است:

    مقامات پکن ادعا می کنند که «نیروهای مولد جدید» به جای املاک و زیرساخت‌ها، در افزایش رشد ناخالص داخلی نقش بیشتری ایفا خواهند کرد. اما من فکر می کنم که این یک رویا است. جزایری از برتری‌های فناورانه در دریایی از مشکلات اقتصادی کلان، بهترین توصیف برای این شرایط است.

داده های موسسات مالی برتر نشان می دهند که شکاف میان دو اقتصاد بزرگ جهان در سال گذشته بیشتر شده است. اقتصاد چین به اندازه دو سوم اقتصاد رقیب ژئوپلیتیکی خود بوده که نسبت به ۷۰ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۷۶ درصد در سال ۲۰۲۱ کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • تجلیل امام جمعه شهرستان تکاب از معلمین پر تلاش مدرسه رضوان شهرستان تکاب
  • روایت تسنیم از نشست خبری امام‌جمعه خرم‌آباد+فیلم
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • موافقت وزیر اقتصاد عربستان با ۵ پیشنهاد ایران
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • کارگران رزمندگان حقیقی نظام جمهوری‌ اسلامی هستند
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند