Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@14:50:13 GMT

۱.۲ میلیون فرصت شغلی در خاورمیانه با «گردشگری حلال»

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۴۹۸۰

۱.۲ میلیون فرصت شغلی در خاورمیانه با «گردشگری حلال»

گزارش همایش بازار گردشگری و سفر عربی حاکی از آن است که بخش «گردشگری حلال» با آغاز سال ۲۰۲۰ میلادی ۱.۲ میلیون فرصت شغلی در منطقه خاورمیانه فراهم می کند و ۷۲ میلیارد دلار کل هزینه مسافران خاورمیانه در سال ۲۰۲۰ میلادی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الشروق، گزارش گردشگری منتشر شده از مدیریت همایش بازار گردشگری و سفر عربی که اخیرا در دبی پایان یافته است، پیش بینی می کند که بخش سفر اسلامی شاهد رشد سریع نزدیک به 36 میلیارد دلار در تولید ناخالص داخلی منطقه خاورمیانه با آغاز سال 2020 میلادی خواهد بود، حال در سال 2017 میلادی نزدیک به 30 میلیارد دلار در تولید ناخالص داخلی منطقه رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش گردشگری حلال، فرصت سودآوری برای شرکت های گردشگری عرب است، همانطور که در این گزارش آمده است که در این بخش 1.2 میلیون شغل مستقیم یا غیرمستقیم با آغاز سال آتی در منطقه خاورمیانه فراهم می شود.

این گزارش بر ضرورت اقدام شرکت های گردشگردی و میهمانداری در منطقه عربی به ویژه منطقه خلیج فارس برای تمرکز بر تنوع نمایشگاهها و استفاده از فنآوری جدید متناسب با فرهنگ نسل جوان از مسافران مسلمان تاکید کرد، زیرا این امر به افزایش مسافران جوان مسلمان در بخش گردشگری حلال که به سرعت درحال رشد است، می انجامد.

«مأمون حمیدان» مدیر اداری شرکت ویگو در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و هند، گفت: ما بسیاری از کارها را از راه شبکه های اجتماعی و همکاری با هیئت های گردشگری برای روشن سازی و آموزش به مردم درباره فرصت های به دست آمده در طول سفر را ارایه می دهیم.

حمیدان افزود: ما همیشه تمایل داریم تا گزینه های مناسبی را به مشتریانمان برای جستجو و پیدا کردن مقصدهای نزدیک به مساجد یا مناطق جذب گردشگری که مسافران مسلمان به آن توجه دارند، ارایه دهیم.

براساس آمار منتشر شده، نزدیک به 41 درصد از هزینه های جهانی از خارج برای مسافران مسلمان امارتی و عربستانی است. انتظار می رود که کل هزینه مسافران خاورمیانه  با آغاز سال 2020 به 72 میلیارد دلار برسد.

کارشناسان اعلام کردند که حجم سرمایه گذاری فنآوری سفر مربوط به بخش گردشگری کنونی حلال معادل 40 میلیون دلار است، پیش بینی می شود که این آمار در آینده با افزایش مشارکت جوانان مسلمان در ایجاد خدمات جدید اینترنتی بیشتر شود.

پایان پیام/44

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان حضرت خدیجه س ماه مبارک رمضان خبرگزاری شبستان قرآن کریم قرآن پژوهشکده باقرالعلوم ع برجام اخبار رونق تولید حلال خاورمیانه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۴۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی در نمایشگاه ایران اکسپو

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری مربوط به ظرفیتهای این بخش در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در تهران معرفی شد و علاوه بر آن، ۱۷ بسته سرمایه‌گذاری نیز در اختیار متقاضیان و سرمایه گذاران قرار گرفت.

رضا حیدری افزود: برای این فرصتها و بسته‌های سرمایه‌گذاری کد ویژه تعریف شده که بازدیدکنندگان با اسکن این کد می‌توانند اطلاعات لازم در ارتباط با این فرصتها را در کوتاهترین زمان به دست آورند.

حیدری اظهارکرد: در این نمایشگاه نقشه‌های گردشگری آذربایجان‌غربی نیز بین بازدیدکنندگان توزیع شد که حاوی اطلاعاتی در مورد جاذبه‌های گردشگری و تاریخی آذربایجان‌غربی هستند.

وی ، هدف از شرکت در این نمایشگاه را معرفی فرصتهای سرمایه گذاری استان عنوان کرد و گفت: یافتن سرمایه گذار در حوزه بین المللی در زمینه گردشگری نیز از دیگر اهداف شرکت در نمیشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ بود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در گروههای کالایی صنعت شامل صنایع خودروسازی، مخابرات و الکترونیک، چاپ و بسته بندی و لوازم خانگی و صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، فرش دستبافت، صنایع دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی و مهندسی، پتروشیمی و خدمات  بیمه، مالی و گمرک برگزار شد.

ششمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران، هشت اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در سالن اجلاس سران نمایشگاه‌ بین‌المللی تهران افتتاح شد.

این نمایشگاه، با هدف فراهم آوردن فرصت ارائه محصولات، خدمات، فناوریها و ایده‌های تجاری کسب‌وکارها، تولیدکنندگان، عرضه‌کنندگان و سایر فعالان بخشها و صنایع مختلف، امروز به کار خود پایان می دهد.

دیگر خبرها

  • خاورمیانه 2050 چه شکلی است؟/ 3 سناریو با فرض جنگ سرد آمریکا و چین
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • معرفی ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه