Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@11:50:36 GMT

وزارت علوم از تحقق سند آمایش آموزش عالی گزارشی نداده است

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۲۸۸۴

وزارت علوم از تحقق سند آمایش آموزش عالی گزارشی نداده است

تهران – ایرنا – معاون سیاستگذاری نقشه جامع علمی کشور، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ابتدای سال 95 به عنوان سال شروع سند آمایش آموزش عالی، هنوز گزارش و اقدام عملی خاصی در تحقق این سند ملی به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارائه نداده است.

ناصر باقری مقدم روز شنبه در گفت و گو با گروه دانشگاه و آموزش با اشاره به ابلاغ سند آمایش آموزش عالی در سال 94 توسط رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: نمی توان گفت که وزارت علوم هیچ اقدامی در خصوص تحقق سند آمایش آموزش عالی نداشته است زیرا در این زمینه ستادی با همکاری تمام معاونت ها تشکیل داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


باقری مقدم ادامه داد: با این حال اگر نگوییم هیچ، اما نقشه جامع علمی کشور از وزارت علوم کمتر اقدام اجراییِ بیرونی در حوزه آمایش آموزش عالی مشاهده می کند. برخی برنامه ریزی ها در وزارت علوم در حال انجام است اما هنوز برونداد بیرونی نداشته و هنوز اقدام عملی خاصی از این وزارتخانه در مینه سند آمایش نمی بینیم.
به گفته وی، سند آمایش آموزش عالی یک سند ملی است و در سطح ملی باید عملیاتی شود اما نیاز به پشتوانه علمی و اجرایی محکمی در سطح کشور دارد تا از اواسط اجرا با مشکلاتی مواجه نشویم.
وی گفت: ماموریت گرا کردن دانشگاه ها و تطبیق داده های آمایش با نیازهای جامعه مهم و در عین حال حساس به نظر می رسد که یک شبه اتفاق نمی افتد.
باقری مقدم در مورد اقدامات وزارت بهداشت در آمایش آموزش عالی، خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از نظر حجم دانشجویان، استادان و دانشگاه ها قابل مقایسه با وزارت علوم نیست و اقدامات اجرایی انجام داده است.
وی تاکید کرد: نکته مهمتر در مورد وزارت بهداشت این است که اقدامات خود را به شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش کردند.
معاون سیاستگذاری نقشه جامع علمی کشور، گفت: سند آمایش آموزش عالی 9 بند دارد که 8 بند آن مربوط به اقدامات وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری همچنین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. بند آخر این سند مربوط به نظارت ستاد راهبردی اجرای نقشه جامع علمی کشور و وظایف آن است.
وی با اشاره به 8 بند نخست سند آمایش آموزش عالی، افزود: در این سند کشور در حوزه آموزش عالی به 10 منطقه تقسیم شده است و براساس آن تعیین ماموریت های مشخص برای دانشگاه‌های مختلف کشور، انطباق رشته‌های تحصیلی با نیازهای منطقه‌ای به منظور حل مشکلات کشور و نیازهای منطقه در سند آمایش آموزش عالی مورد تاکید قرار گرفته است.
دانام**9492** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي وزارت علوم سند آمايش نقشه جامع علمي كشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۲۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف

مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) از مصوبه شورای عالی انرژی برای ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف خبر داد.

به گزارش مشرق، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران با اشاره به مصوبه شورای عالی انرژی افزود: این مصوبه وظیفه ممنوع کردن تبلیغ کالاهای با مصرف انرژی بالا و فاقد سازگاری لازم با اقلیم‌های مختلف کشور را برعهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گذاشته تا این وزارتخانه با همکاری دستگاههای ذیربط به ویژه سازمان صداوسیما اقدام های لازم را برای ممنوعیت تبلیغ این گونه کالاها براساس پیشنهاد وزارتخانه‌های نفت و نیرو و هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عمل آورد.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ این نوع کولرها در مناطق عادی و معتدل که بر اساس مصوبه شورای عالی انرژی و در مذاکره با صداوسیما حاصل شده و ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، گفت: استفاده از کولرهای گازی در مناطق معتدل کشور منجر به افزایش مصرف برق بیش از الگوی مناطق عادی و صدور قبض برق سنگین خواهد شد.

مجموعه وزارت نیرو و صنعت برق باهدف مدیریت بهتر مصرف برق در کشور، مناطق مختلفی برای مصرف تعریف کرده‌اند که براساس آن مناطق با هوای معتدل‌تر مثل تهران در ردیف مناطق عادی و سایر مناطق شامل گرمسیری یک و گرمسیری با شدت بیشتر تقسیم شده‌اند.

بر این اساس استفاده از کولرگازی برای مناطق عادی مناسب ارزیابی نمی‌شود و صنعت برق به مردم ساکن در این مناطق توصیه کرده از کولر آبی در فصل گرم استفاده کنند تا مشمول هزینه‌های بالاتر نشوند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف