Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@06:59:17 GMT

طرح "هر مسجد یک حقوقدان" در اردبیل اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۳۰۳۴

طرح 'هر مسجد یک حقوقدان' در اردبیل اجرا می‌شود

خبرگزاری میزان- مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان اردبیل از اجرای طرح "هر مسجد یک حقوقدان" در اردبیل خبر داد و گفت: هدف نهایی این طرح آموزش همگانی حقوق و آگاهی بخشی به مردم و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

رضا ندایی مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از اجرای طرح "هر مسجد یک حقوقدان" در اردبیل خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: یکی از برنامه‌های تاثیرگذار سازمان بسیج حقوقدانان استان اردبیل اجرای طرح هر مسجد یک حقوقدان است که در راستای تحقق اهداف سازمان بر سه محور آموزش همگانی حقوق در مساجد، مشاوره رایگان حقوقی برای آحاد مردم بویژه برای نمازگزاران و بسیجیان پایگاه‌های مقاومت محلات و برگزاری حلقه‌های تربیتی و معرفتی شجره طیبه صالحین می‌باشد.

وی با اشاره به کلیات طرح" هر مسجد یک حقوقدان"، افزود: فرد منتخب یک بسیجی به عنوان مربی و یا استاد که احاطه و آشنایی کافی و وافی به مسائل حقوقی و قضایی داشته و دارای تجارب زیادی در زمینه وکالت و مشاوره حقوقی می‌باشد. برنامه ریزی‌های ما براین منوال است که این اساتید حقوقی در نزدیکی مسجد و ساکن همان محله بوده و از نمازگزاران آن محله بوده باشدکه به فعالیت وماموریت‌های محوله می‌پردازند.

مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان اردبیل اضافه کرد: بکارگیری و سازماندهی حقوقدانان درمساجد به منظور بررسی مسائل و مشکلات مردم از لحاظ حقوق و برطرف کردن نیاز‌های اساسی در زمینه قضایی وحقوقی است.

ندایی با بیان اینکه سازمان بسیج حقوقدانان استان اردبیل در جهت توسعه فرهنگ حقوقی و بالابردن سطح آگاهی حقوقی مردم وآشنایی شهروندان با حقوق شخصی و اجتماعی تلاش می‌کند، گفت: امیدواریم اجرای این طرح برای تغییر در فرهنگ و سبک زندگی اجتماعی  عامه مردم تاثیرگذار باشد.

وی بیان کرد: مربیان و اساتید حقوقی بصورت هفتگی در یک ساعت مشخص با برنامه ریزی و با هماهنگی قبلی با مسئولین پایگاه‌ها، اعضای هیئت امناء و روحانی مساجد مشغول به فعالیت می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان اردبیل تصریح کرد: مربیان و اساتید حقوقی علاوه بر مشاوره رایگان در عرصه‌های آموزشی و علمی به فعالیت می‌پردازند و همچنین در جهت جذب جوانان و نوجوانان به پایگاه‌های مقاومت نیز کمک می‌کنند.

ندایی ضمن اشاره به اینکه مربی و کارشناس حقوقی در محلات و مساجد و اماکن مذهبی به منظور آگاه سازی به اقشار مختلف مردم خدمات می‌دهند اضافه کرد: مسائل حقوقی و قضایی را برای کاهش جرم، خشونت، خیانت و کاهش ورودی پرونده‌ها به مراجع قضایی و دادگستری و پیشگیری از وقوع جرم بکارگیری می‌شوند.

وی افزود: مهمترین هدف این طرح ارتقاء سطح دانش حقوقی آحاد مردم و آشنایی بیشتر با قوانین و مقررات می‌باشد؛ ما براین باور هستیم که یادگیری حقوق از سوی اقشار مختلف و آحاد مردم و آموزش همگانی حقوق از سوی حقوقدانان در جامعه لازم و ضروری است.

وی گفت: هدف نهایی این طرح آموزش همگانی حقوق و آگاهی بخشی به مردم و کاهش آسیب‌های اجتماعی و کاهش جرم  و جنایت در جامعه و کمک به دادگستری و کاهش ورودی پرونده‌های حقوقی و کیفری است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: هر مسجد یک حقوقدان طرح هر مسجد یک حقوقدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۳۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد با حضور کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی و سید مصطفی موتورچی دبیر پانزدهمین دوره جشنواره در حوزه هنری برگزار می شود.

پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد با شرکت 14 گروه از هنرمندان عرصه تئاتر در مساجد سراسر کشور قرار است از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در شهرستان بافق استان یزد برگزار شود. 

کوروش زارعی در ابتدای نشست عنوان کرد: شعار این دوره جشنواره پانزدهم «خانه هنرم مسجدم» است. سه سال جشنواره برای ایجاد زیرساخت ها و چشم اندازهای درست تعطیل شد اما بعدش دومرتبه به اجرا رسید. پس از در تولید بچه های مسجد در استان ها تحت عنوان تئاتر محرابیان، حال احساس میکنیم به رشد مناسب رسیدند.

وی در ادامه افزود: تئاتری ها حال به زایایی رسیده و می توانند وارد عرصه های جدی شوند. پس از کارگاه سال قبل مشهد، قرار است خروجی ها امسال به اجرا رسیده و در رویدادهای تئاتر کشور حضور یابند. تئاتری های اجرایی امسال خروجی هشتصد گروه نمایشی ما هستند و ما تلاش داریم کارها را به روستاها هم برسانیم. تئاتر بچه های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد تا ما بتوانیم استعدادها حتی در مرزهای ایران را کشف و هدایت کنیم.

مصطفی موتورچی دبیر جشنواره نیز در صحبت هایی با اشاره به عدم انتشار فراخوان برای این دوره گفت:  از بین کارهای رسیده چهارده اثر نهایی شده و به اجرا در خواهد آمد. در کنار کار تولید اثر ،سلسله کارگاه هم داشتیم که نزدیک به هشتصد مربی و گروه بودند و اینها نمایشنامه هایی آماده و در مساجد اجرا کردند و بااین هدف سه دوره جشنواره نمایشنامه نویسی گلدسته ها را داشتیم که برگزیده های آنها به این جشنواره رسید.

وی در ادامه گفت: داوران اعظم بروجردی، الهام چرخنده و وفا طرفه هستند.

زارعی همچنین درباره اهمیت گروه محوری در جشنواره افزود: جوایز هم گروه محوری از اول تا سوم اعطا می شود.  یکی از جوایز ویژه ما جایزه ویژه فرج الله سلحشور به نام این عزیز تئاتری مسجدی خواهد بود است.

زارعی در بخش پرسش و پاسخ در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره جایزه سلحشور گفت: این جایزه به گروه برتر تقدیم خواهد شد یک گروه کاملا مسجدی که در آموزش ها حضور داشتند و مسائل اخلاقی را هم رعایت کرده و به معنای واقعی یک گروه هستند.

وی در ادامه افزود: امسال چهارمین دوره مسابقه نمایشنامه نویسی گلدسته ها را خواهیم داشت.

زارعی درباره تک جنسیتی بودن اجراها گفت: بخاطر این مسائل کارهایی تولید شد و داوران خانم هستند که راحت کارها اجرا شود و اینبار ما ساختار شکنی کرده و از سه خانم با تحصیلات و تجربه برای داوری استفاده کردیم. 

زارعی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا اظهار داشت: افتتاحیه در کنار مزار شهدای گمنام شهر بافق خواهیم داشت و اجراها هم در امامزاده عبدالله خواهد بود، هرگروه بعد اجرای داوری سه اجرا در مساجد بافق و یزد خواهند داشت ، مساجد یزد و امامزاده ها شاهد اجراها خواهند بود. 

مورتورچی افزود: در طول جشنواره برای بچه های انجمن نمایش بافق دو کارگاه طراحی کردیم و انجا کارگاه نمایشنامه نویسی و دوره کارگردانی برگزار می کنیم.

موتورچی درباره جوایز نیز در پاسخ به آنا گفت: ما پنج جایزه گروه خواهیم داشت.بازیگری خانم و آقا هفت نفر تقدیر بدون رتبه خواهند بود. دو بزرگداشت و جایزه سلحشور نیز خواهیم داشت.سیصد میلیون جایزه خواهیم داشت و بیشترین جایزه هم فرج الله سلحشور بیست میلیون و پنج گروه برگزیده هر کدام ده میلیون خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • فیش حقوقی جدید بازنشستگان صادر شد
  • برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • برگزاری جشنواره جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود
  • چه کسی محجور است؟/ آثار حقوقی شخص محجور