Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-09@02:30:39 GMT

ملخ‌های موجود در دشت ورامین بومی هستند

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۵۳۱۸

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک گفت: ملخ‌های موجود در شهرستان بومی هستند و هیچ مشکل خاصی وجود ندارد.به گزارش بلاغ،علی‌محمد حسینی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار  اظهار داشت: در حال حاضر تعداد ملخ‌ها در سطح شهرستان کمی زیاد شده البته این ملخ‌ها در سال‌های قبل نیز در شهرستان قرچک حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این ملخ‌ها خطری برای شهرستان ایجاد نمی‌کنند و کاملاً تحت کنترل هستند و به‌نوعی می‌توان گفت که این ملخ‌ها بومی منطقه هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک در ادامه بیان کرد: زمانی وجود ملخ‌ها مشکل داشت که ملخ‌های موجود مراکشی بودند ولی این ملخ از نژاد مراکشی نیست و می‌توانیم باکمی برنامه‌ریزی این ملخ‌ها را در دشت ورامین مدیریت کنیم.

حسینی در پایان خاطرنشان کرد: از کلیه کشاورزان و بهره‌برداران تقاضا می‌شود با هماهنگی کارشناسان حفظ نباتات شهرستان نسبت به سم‌پاشی کانون‌های ملخ اقدام نموده تا نسبت به کنترل جمعیت این ملخ صحرایی در سطح منطقه اقدامات مناسب انجام شود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۵۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی رتبه اول را کسب کرد

فرهاد ثنائی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اقدام توسط امور اراضی اردبیل نمونه بارزی از کار جهادی است که در این بین جهاد کشاورزی استان اردبیل در سال جهش تولید با مشارکت مردم تمام تلاش خود را برای تحقق برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در اردبیل به کار بسته است.

وی خاطرنشان کرد: در اولین جلسه بررسی عملکرد واحدهای ثبتی و مدیریت‌های امور اراضی استان ها که در ساختمان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد شهرستان های اردبیل، نیر و گرمی رتبه های اول تا سوم کشوری و شهرستان مشگین شهر رتبه هفتم را در بین بیش از ۵۰۰ شهرستان احراز کردند.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ادامه داد: استان اردبیل با بیش از ۷۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و یک میلیون هکتار اراضی منابع طبیعی از استان های برتر کشوری در زمینه کاداستر اراضی می باشد.

ثنائی بیان کرد: تاکنون بیش از ۹۸ درصد اراضی ملی و ۲۷ درصد اراضی کشاورزی کاداستر و دارای سند تک برگی شده است.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: وسعت کم قطعات در اراضی کشاورزی، کوهستانی بودن منطقه و تعلل چندین ساله در تعیین تکلیف اراضی خالصه از جمله مشکلات صدور اسناد اراضی کشاورزی در استان اردبیل است.

ثنائی بیان کرد: ارائه راهکارهای مناسب و همکاری دستگاه‌های ذیربط سبب جهش و پیشرفت چشمگیر در صدور اسناد اراضی کشاورزی در طی ۱۸ ماه اخیر شده است.

وی گفت: پاسخ دهی سریع و دقت بالا و همچنین ارائه راه حل های و ابتکارات نوین در بررسی پرونده ها و رفع مشکلات متقاضیان دریافت اسناد اراضی کشاورزی از جمله موارد موثر در سنجش و انتخاب مدیریت امور اراضی استان اردبیل به عنوان مدیریت برتر کشوری بوده است.

کد خبر 6100900

دیگر خبرها

  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی رتبه اول را کسب کرد
  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • دور اول انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه ورامین بدون شکایت برگزارشد
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد