Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمایندگان نباید بسته عمل کنند گفت: همه ی ما اهداف خاصی را در جهت خدمت به مردم، درجهت توسعه ملی و در جهت توسعه اقتصادی ، فرهنگی و مسائل اجتماعی دنبال می کنیم لذا اگر نماینده عملکرد شفاف داشته باشد هیچ مخالفتی نباید برای طرح شفافیت آرا داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  کُردتودی،  طرحی در مجلس به راه افتاده است مبنی بر اینکه آرای نمایندگان به صورت شفاف به مردم عرضه شود. اینکه کدام نماینده به چه طرح هایی رای مثبت به چه طرح هایی رای منفی و به چه طرح هایی اصلا رای نداده است، اینکه نماینده ی شهر شما چقدر در مجلس فعال بوده است و این فعالیت در چه راستایی بوده است. آیا به طرح های مثبت و سازنده رای مثبت داده است یا منفی یا اساسا در مجلس حضور داشته است یا خیر؟

 


سید احسن علوی نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در گفتگو با خبرنگار کُردتودی،  اظهار داشت: من جزو نمایندگانی بودم که در قدم اول طرح را امضا کردم، وقتی که طرح در صحن آمده بود و در موضوع فوریت آن مطرح شد نیز رای مثبت دادم. چرا که معتقدم هر موضوعی که شفافیت پیدا کند هم مردم از آن اطلاع پیدا می کنند و هم اراده ی نماینده را مشخص می کند که هدف و نیتش چه بوده  و آیا در مسیر توسعه مردم کار کرده یا نه لذا هر چه شفافیت بیشتر باشد بهتر خواهد بود و در هر صورت مردم اطلاع پیدا می کند که نمایندگان چه کارهایی را انجام می دهند.

 


وی با بیان اینکه ارائه این طرح برای ارتقای کیفیت عملکرد نمایندگان ضروری است افزود: دلایل کسانی که به این طرح رای ندادند شاید این باشد که عدم اطلاع و عدم شفافیت نمایندگان را مشخص کند شاید نماینده ای در آن لحظه رای نداده باشد و این عدم حضور  وی را مشخص می کند و این ممکن است عملکرد یک نماینده از دیدگاه مردم زیر سوال رود لذا شاید بعضی از نمایندگان زیاد موافق طرح شفافیت آرا نباشند.

 


وی افزود: نمایندگان نباید بسته عمل  کنند چرا که همه ی ما اهداف خاصی را در جهت خدمت به مردم، درجهت توسعه ملی و در جهت توسعه اقتصادی ، فرهنگی و مسائل اجتماعی دنبال می کنیم لذا اگر نماینده عملکرد شفاف داشته باشد هیچ مخالفتی نباید برای طرح شفافیت آرا داشته باشد.

 


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۵۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از میان ۲۴۵ منتخب مرحله اول انتخابات مجلس دوازدهم، ۴ زن متولد دهه شصت در زمره جوان ترین نمایندگان این دوره از مجلس، هستند.

در این میان، زهرا خدادادی متولد ۱۳۶۵ از حوزه انتخابیه ملکان و لیلان، جوان ترین زن مجلس دوازدهم است. همچنین فاطمه جراره متولد ۱۳۶۳ از حوزه انتخابیه بندرعباس و قشم، زهرا سعیدی مبارکه متولد ۱۳۶۲ از حوزه انتخابیه مبارکه و بهشید برخوردار متولد ۱۳۶۰ از حوزه نماینده اقلیت زرتشتیان نیز نامشان در میان متولدین دهه شصت مجلس دوازدهم به چشم می خورد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903473

دیگر خبرها

  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • نمایندگان استان فارس طرح‌های استانی را جدی‌تر پیگیری کنند
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم