Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:30:24 GMT

شکوفایی اقتصادی با انسجام ارکان «رونق تولید» محقق می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۵۹۸۲

شکوفایی اقتصادی با انسجام ارکان «رونق تولید» محقق می‌شود

کریم یاوری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه برای تحقق عملی رونق تولید علاوه بر تمام اقدامات مثبت و عملی چند نکته برای ارکان تولید در سال رونق تولید ضروری است، اظهار داشت: سه رکن اصلی تولید کارگر، کارفرما و کارگاه به ویژه دو رکن انسانی در سال رونق تولید باید مورد توجه ویژه قرار گیرند.

وی تاکید کرد: ضرورت دارد در سال رونق تولید ارکان تولید در کارگاه علاوه بر خلق کار و ارزش افزوده از تولیدات و محصولات، به بٌعد آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای و آموزش‌های مرتبط با حقوق کار و وظیفه شناسی هریک در محیط کار توجه ویژه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حمایت از پایداری مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار گفت: منظور از وظیفه شناسی یعنی اینکه کارفرما به وظایف قانونی خود برای تأمین ابزار و تجهیزات و مواد اولیه، خرید و فروش و کلیه امور کارگاهی، اداری، بازرگانی، فروش، تولید و تأمین مواد و نقدینگی آب، برق و گاز، بیمه، مالیات، پرداخت مطالبات قانونی کارگران و حسن خلق با آنان اهتمام کند.

وی افزود: کارگر نیز می‌بایستی نسبت به انجام کار و تولید در محل کارگاهی که ابزار و تجهیزات و ماشین آلات و مواد اولیه در خط تولید فراهم شده اهتمام کرده و کار با کیفیت و کمیت مطلوب در مقابل حق السعی دریافتی ارائه کند.

این مقام مسئول در وزارت کار با تاکید بر لزوم ارائه نظرات مشورتی برای بهبود امور کارگاه از هر حیث به ویژه کمیت و کیفیت تولید، گفت: البته در غالب کارگاه‌ها این نظرات توسط نمایندگان، انجمن‌های صنفی کارگاهی و شورای اسلامی کار منتخب از سوی کارگران به کارفرمایان و مدیران بنگاه‌های اقتصادی ارائه می‌شود که امری مطلوب ارزیابی می‌شود.

یاوری ادامه داد: اما در پاره‌ای موارد اصرار بر اعمال نکته نظرات مشورتی از سوی کارگران یا نمایندگان قانونی آنان ممکن است با دیدگاه‌ها و نظرات مالکان، سهامداران، مدیران، کار آفرینان و کارفرمایان در بنگاه‌های اقتصادی هم خوانی نداشته باشد که در این صورت مطابق مقررات و قوانین تمام مسئولیت به عهده کارفرمایان و مدیران بنگاه‌ها است.

مدیر کل حمایت از پایداری مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار افزود: در قوانین و مقررات مرتبط در بخش حدود وظایف، اختیارات و نحوه انجام فعالیت توسط نمایندگان کارگران، انجمن‌های صنفی، شوراهای اسلامی کار و کانون‌های شهرستانی، استانی و کشوری مرتبط با آنان توجه به آموزش اعضا مورد توجه ویژه قرار گرفته است که ضرورت دارد ارائه آموزش حدود و وظایف و اختیارات نمایندگان کارگران از طریق اساتید و کارشناسان خبره در این امور به تشکل‌ها بیش از بیش مورد توجه و اهتمام قرار گیرد.

وی، آشنایی کارگران در محیط کار به حقوق قانونی خود و نحوه چگونگی انجام بهتر وظایفی که در کارگاه به عهده آنان است در راستای بهبود و رونق تولید را ضروری دانست و گفت: امیدوارم در سال رونق تولید و با توجه به شرایط خاصی که در آن قرار گرفته ایم، همراهی، همکاری و همدلی و کوشش و تلاش مضاعف کارگران و کارفرمایان در انسجام هرچه بیشتر و بهتر آنان در رونق تولید اثرات خوبی برای شکوفایی اقتصادی فراهم کرده و دشمنان قسم خورده این مرزو بوم را سرخورده‌تر و مأیوس کنند.

کد خبر 4619761

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی طرح رونق تولید کارگران تولید کارفرمایان سال رونق تولید رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۵۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله بخش ظهر دوشنبه در جلسه هم اندیشی با رئیس و معاونان دانشگاه محقق اردبیلی گفت: برای چهار پروژه شیلاتی استان که شامل ایجاد شهرک ماهیان زینتی، ایجاد مجتمع های آبزی پروری در حاشیه اهرچای تا قره سو، امکان سنجی ایجاد مجتمع پرورش ماهیان خاویاری حاشیه قزل اوزن و گیوی چای اعتبارات لازم اخذ شده است.

وی طرح های مطالعاتی حوزه شیلات در شهرک سامیان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در خصوص شهرک ماهیان زینتی و پرورش زالو و جلبک کارهای شاخصی انجام شده و با راه اندازی این طرح می توان تولید و پرورش ماهیان زینتی را به ۱۶میلیون قطعه ارتقا داد.

مدیرکل شیلات استان تولید جلبک در حوزه دانش بنیان را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه کشورمان در این خصوص وارد کننده است با تحقق برنامه مطالعاتی و اجرای آن می توان نه تنها نیاز کشور را تامین کرد بلکه طبق این مطالعات تا ۶۰ تن جلبک از مزارع استان برداشت کرد.

اله بخش خواستار توجه ویژه به بحث آموزش در حوزه شیلات شد و افزود: با توجه به توسعه این صنعت در استان اردبیل آموزش حوزه شیلات هم ضروری به نظر می رسد چرا که لازم است به صورت علمی هم به این حوزه ورود پیدا کنیم.

کد خبر 6098258

دیگر خبرها

  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • کارگران نقش ویژه‌ای در اعتلای اقتصاد و تولید کشور دارند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران