Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@17:12:03 GMT

نصب ۵۰ کافه نوری در کرمانشاه /سرعت ارتباط افزایش یافته است

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۷۴۶۷

نصب ۵۰ کافه نوری در کرمانشاه /سرعت ارتباط افزایش یافته است

مدیرعامل مخابرات منطقه کرمانشاه با اشاره به نصب ۵۰ کافه نوری در استان گفت: سرعت ارتباط بیش از پیش افزایش یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بکه اطلاع رسانی مرصاد ،  مسیب قبادیان پیش از ظهر امروز شنبه در نشست خبری اظهار داشت: امروز حوزه ict زیر ساخت تحول همه بخش‌ها در همه حوزه‌ها محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال اتحادیه جهانی مخابرات بیشتر از گذشته به استاندارد سازی اهمیت می‌دهد و شعار سال مخابرات جهانی را مبنی بر کاهش فاصله و شکاف استاندارد سازی بین کشورها عنوان کرده است.

مدیرعامل مخابرات منطقه کرمانشاه در ادامه به ارائه گزارشی از اقدامات سال ۹۷ پرداخت و یادآور شد: سال گذشته در راستای تقویت زیرساخت‌های ارتباطی مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان پروژه اجرا کردیم.

وی با بیان اینکه در حوزه تلفن همراه تمرکز ما بر توسعه سایت نسل ۳ و ۴ و ۴.۵ بوده که همه شهرهای ما توسط این نسل‌ها پوشش داده شده است، ادامه داد: در سال ۹۷ تکمیل و پوشش ۴G در تمام شهرها و ۳۰۰ روستای توابع شهرستان‌ها را در داشتیم.

قبادیان اظهار داشت: همچنین طی سال گذشته نصب ۳۰۰ کیلومتر فیبر نوری داشتیم که این میزان فیبر جهت ارتقا سرعت داخل شهری و بین شهری صورت گرفته است.

وی همچنین به نصب ۵۰ کافه نوری در سطح استان طی سال گذشته خبر داد و گفت: به این ترتیب سرعت ارتباط بیش از پیش فراهم کرده است.

مدیرعامل مخابرات منطقه کرمانشاه با بیان اینکه در تمام شهرهای استان ۶۰ لینک انتقال تجهیزات نصب شده که ظرفیت ترافیک بین شهری را بتوانیم افزایش دهیم، خاطر نشان کرد: سال گذشته با توجه به سیاست حمایت از تولید داخلی پروژه‌ای در داخل کشور تعریف شد که بتوانیم طی آن تعرفه استفاده از اینترنت داخلی را کاهش دهیم.

وی ادامه داد: این سیاست باعث شد رشد داخلی ترافیک ما بیش از ۴ برابر افزایش یابد و به این ترتیب زمینه ترغیب و تشویق تولید کنندگان داخلی فراهم شد.

قبادیان با بیان اینکه رتبه استان کرمانشاه در تولید نرم افزار در رده‌های میانی کشور است، ابراز داشت: در حوزه طراحی اپلیکیشن‌های موبایل جزو ۱۰ استان برتر در کشور هستیم.

وی گفت: امسال ارتقا کیفیت خدمات جزو اولویت‌های ماست و به این منظور مرکز تماس را در ۲ سطح پاسخگویی ساده و کارشناسی تقسیم بندی کردیم.

مدیرعامل مخابرات منطقه کرمانشاه تعداد مشترکین همراه اول استان را ۳۴۳ هزار مشترک اعلام کرد و افزود: در جهت کاهش هزینه‌های چاپ قبوض تلفن همراه فقط ۱۸۰۰ نفر از این تعداد مشترک درخواست چاپ قبض را داشتند و مابقی توسط سیستم‌های الکترونیکی از جمله آب، تلفن بانک و … پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه ضریب نفوذ اینترنت در حال حاضر است، اظهار داشت: در حال حاضر ۲۹ میلیون مشترک در سراسر کشور هستند و زمینه پرداخت الکترونیکی برای همه مشترکین فراهم است.

قبادیان عنوان کرد: امسال برای کاهش هزینه‌ها حذف چاپ قبوض را در دستور کار داریم و امیدواریم از خرداد ماه این حذف در کل استان عملیاتی شود.

وی توسعه پوشش آنتن دهی موبایل در مسیرهای جاده‌ای، روستاها و سایر نقاط را از دیگر برنامه‌های سالجاری اعلام کرد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۷۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با این حال اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، معتقد است چنین محدودیتی تا حدودی منجر به رشد سرمایه‌ گذاری و تولید در صنعت لوازم خانگی شده است.ممنوعیت واردات لوازم خانگی حالا وارد ششمین سال خود شده است. این ممنوعیت که با هدف حمایت از تولید داخلی انجام شد، تاثیر چندان مناسبی در بازار، به‌ویژه رفع نیاز مصرف‌کنندگان نگذاشته است. چراکه بیشتر کارشناسان معتقدند ممنوعیت واردات لوازم خانگی در این مدت تنها باعث شکل‌گیری نوعی انحصار در این صنعت شد.

از جمله اینکه در این سال‌ها ‌تولیدکننده داخلی به تنها بازیگر میدان تبدیل شد و حق انتخاب از مصرف‌کننده ایرانی گرفته شد تا ناگزیر برای رفع نیاز خود ملزم به خرید محصولات داخلی شود.

گرچه به‌تازگی زمزمه‌هایی از آزادسازی واردات به گوش می‌رسد، اما به نظر می‌رسد تنها برخی از محصولات که در داخل کشور تولید نمی‌شوند وارد خواهند شد و امید چندانی به آزادسازی واردات انواع لوازم خانگی وجود ندارد.

با این همه، فعالان بازار این ممنوعیت را به فال نیک گرفته‌اند و می‌گویند این موضوع باعث شده است کیفیت محصولات داخلی افزایش پیدا کند.

افزایش سرمایه‌ گذاری پس از ممنوعیت واردات لوازم خانگی
اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز توضیح داد: ممنوعیت واردات باعث شد تولیدکننده داخلی روی آن دسته از کالاهایی که در داخل کشور تولید نمی‌شوند سرمایه‌ گذاری کند و خط تولید آنها را راه بیندازد. از طرف دیگر استاندارد ضمانت‌نامه‌های محصولات داخلی نیز در پی این موضوع به‌روز شده است.

به اذعان او کیفیت کالاهای ایرانی حالا به حدی رسیده که مردم آن را پذیرفته‌اند و از آنها استفاده می‌کنند. همچنین میزان شکایات و نارضایتی از خدمات در اتحادیه، سازمان‌ها و ارگان‌های زیرمجموعه تقریباً به زیر یک درصد رسیده است.

این فعال صنفی با تاکید بر اینکه اطلاعی از احتمال آزادسازی واردات ندارد توضیح داد: باید برنامه‌ریزی‌هایی انجام شود تا تاجری که هنوز سرمایه‌اش را از کشور خارج نکرده بتواند به صورت هدفمند کالایی را که در داخل کشور تولید نمی‌شود اما به آن احتیاج است یا تولید آن کالا به مقدار انبوه نرسیده و یا مشکلاتی در تولید وجود دارد به صورت قانونی وارد کند. در این حالت دولت می‌تواند عوارض آن کالا را بگیرد و مردم هم می‌توانند از محصولی استفاده کنند که خدمات پس از فروش دارد.

قیمت لوازم خانگی تغییر می‌کند؟
پازوکی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت محصولات داخلی افزایش پیدا خواهد کرد یا خیر گفت: وقتی فولاد که تولید داخل بوده افزایش 25 درصدی داشته و دلار برای تولیدکننده از 39 هزار تومان به 42 هزار تومان افزایش پیدا کرده است، به طور حتم تولیدکننده داخلی درصدد افزایش قیمت محصولاتش خواهد بود. حال اینکه با این افزایش موافقت شود یا خیر مشخص نیست.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی در ادامه درباره خدمات پس از فروش شرکت‌های داخلی و به‌روزرسانی استانداردهایشان توضیح داد: شرکت‌ها برای دریافت ورق و ارز نیمایی باید میزان فروش‌شان را در سامانه ثبت کنند، در نتیجه سریعاً محصول را برای مشتری نصب می‌کنند. البته از سال 97 که واردات ممنوع شد در کشور کم‌وکاستی‌هایی وجود داشت اما وضعیت رو به بهبود است. از خرداد سال گذشته شرکت‌های داخلی در حال به‌روزرسانی استانداردهایشان هستند و حالا شرکت‌هایی وجود دارند که کالا را پس از یک ماه تعویض می‌کنند و مبلغ را به مشتری بازمی‌گردانند.

بر اساس این گزارش ممنوعیت واردات لوازم خانگی طی سال‌های اخیر در این بازار انحصار ایجاد کرده است؛ با این همه اما موافقان ممنوعیت واردات لوازم خانگی معتقدند به دلیل تعدد تولیدکنندگان، برچسب انحصاری به بازار لوازم خانگی ایران نمی‌چسبد. با این حال شرایط برابری برای رقابت با تولیدکنندگان خارجی در بازار کشور فراهم نیست. از طرفی این ممنوعیت سبب شده لوازم خانگی قاچاق که در بیشتر مواقع کیفیت مطلوبی ندارند و تقلبی هستند، راه خود را به بازار کشور پیدا کنند و این موضوع تا به امروز تنها موجب ضرر مصرف‌کننده شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901766

دیگر خبرها

  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • قهوه یا چای؟ همون همیشگی!
  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • تاثیر لاین نوری بر دکوراسیون داخلی 
  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود