Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رشت - ايرنا - معاون بازآفريني شهري و مسکن اداره کل راه و شهرسازي گيلان از ابلاغ شيوه نامه اعطاي تسهيلات کم بهره مشارکت مدني و وديعه اسکان موقت براي بهسازي و نوسازي مسکن در سالجاري خبر داد.

رضا علي نيا روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين تسهيلات در محلات هدف بازآفريني شهري و شهرهاي داراي محدوده بافت فرسوده استان به متقاضيان غير حرفه اي و نيز سازندگان حرفه اي مشروط به رعايت ضوابط و مقررات طرح تفضيلي و عدم حذف پارکينگ پرداخت مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه ميزان سقف تسهيلات مشارکت مدني در رشت و ساير شهرهاي داراي محدوده مصوب بافت فرسوده استان در سالجاري مبلغ 40 ميليون تومان با نرخ سود 9 درصد تعيين شده، افزود: امکان افزايش سقف تسهيلات براي متقاضيان غير حرفه اي به ترتيب به ميزان 10ميليون تومان و 20 ميليون تومان ، براي سازندگان حرفه اي داراي صلاحيت به ميزان 30 و 40 ميليون تومان و در صورت استفاده از فناوري هاي نوين توسط سازندگان حرفه اي به ميزان 60 و 50 ميليون تومان وجود دارد و نرخ سود مازاد تسهيلات اعطايي 18 درصد خواهد بود .
علي نيا در ادامه با دعوت از مردم و توسعه گران جهت مشارکت در بهسازي و نوسازي مسکن خاطرنشان کرد : بانک مسکن براساس درخواست متقاضيان نسبت به تقسيط اصل و فرع تسهيلات مشارکت مدني از محل منابع داخلي بانک حداکثر به مدت 120 ماه ( 10 سال ) با احتساب دوران مشارکت ( 30 ماه ) با نرخ و سقف تسهيلات فروش اقساطي مصوب شوراي پول و اعتبار اقدام خواهد کرد.
وي خاطرنشان کرد: تسهيلات در محلات اولويت دار بازآفريني شهري به ساختمان هاي مسکوني احداثي با دستکم چهار واحد و در ساير محلات هدف بازآفريني شهري به ساختمان هاي مسکوني احداثي با دستکم شش واحد پرداخت مي شود.
در حال حاضر گيلان داراي افزون بر دو هزار بافت فرسوده مصوب است .شهر رشت داراي 16 محله سکونتگاه غير رسمي به مساحت 789 هکتار است که از اين تعداد چهار محله استخر عينک، نخودچر، پاسکياب و سليمانداراب با مساحت 481 هکتار به عنوان محدوده ها و محلات هدف سکونتگاه هاي غير رسمي شهر رشت در برنامه ها و عمليات بازآفريني شهري هستند.
همچنين از 52 شهر استان گيلان فقط شهرهاي رشت، لنگرود، بندر انزلي ، لاهيجان و املش داراي محدوده مصوب بافت هاي تاريخي به مساحت افزون بر يک هزار و 49 هکتار مي باشند و از اين بين، شهر رشت داراي 525 هکتار بافت تاريخي مصوب است.
7296/2007
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است

عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: هدف کلی این است که ما برای تمام اقشار و بویژه اقشار آسیب پذیر  مسکن تهیه کنیم. در همین راستا قانون جهش تولید مسکن  را مصوب و ‌در آن تاکید شد که دولت زمین و تسهیلات لازم را در اختیار مردم قرار دهد که خودشان مسکن بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به تامین مسکن برای اقشار مختلف با تکیه بر عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح اظهار کرد:  عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح نیز از مهم ترین ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است. به هر حال تامین مسکن برای اقشار مختلف هدف ماست و باید آن را انجام دهیم و فرآیندش نیز در انجام شدن است.

ایری در ادامه بیان کرد: با توجه به ساختار اقتصادی کشور مشکلاتی برای تهیه مسکن اقشار آسیب پذیر وجود دارد که باید حل شود. لازمه رسیدن به یک میلیون واحد مسکن  این است که همه دستگاه ها کمک کنند و بدون مشارکت مردم نیر شدنی نیست و نقطه قوت یک میلیون واحد که می خواستیم بسازیم در مشارکت مردم است. چون به مردم زمین و تسهیلات می دهیم که خودشان بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  اظهار کرد: قانون جهش تولید مسکن در حال اجرایی شدن است ولی به نقطه ای رسیده است که نمی توانست بدون مشارکت مردم انجام شود و ما نیازمند مشارکت مردم هستیم. ما با مشکل کمبود مسکن مواجه هستیم و شاهد جهش تولید مسکن نخواهیم بود جز اینکه مشارکت مردم را داشته باشیم. باید با تکیه بر عرضه زمین توسط دولت و پرداخت به موقع و مناسب تسهیلات ساخت مسکن، مسیر مشارکت مردم در ساخت مسکن باز خواهد شد. بنابراین راهکار اصلی رفع تقاضای مسکن مردم نیازمند تسهیل مشارکت مردم در ساخت مسکن با عرضه زمین و تسهیلات است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • محدوده‌های بازآفرینی شهری ۲۰ شهر استان همدان مصوب شد
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان