Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مازنی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در حاشیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور در غرفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر، با اشاره به امر به معروف مسئولان با توجه به ماده 8 و 9 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، گفت: مهمترین راهکار و رویکرد مناسب در بحث آموزش امر به معروف و نهی از منکر از منظر نقد مسئولان، امر و نهی متوازن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در طول حدود 50 سال اخیر متاسفانه همواره برای امر کردن به معروف و نهی کردن منکرات، با عکس العمل نشناختن زمان مناسب برای این حرکت مواجه بودیم. در حالی که هیچ نوع ارجحیتی در این مسئله وجود ندارد و همواره باید به طور قانونمند و به دور از افترا امر به معروف و نهی از منکر مسئولان را پیگیری کنیم.

مازنی با تاکید بر اینکه آسیب گارد گرفتن افراد در مقابل امر به معروف با دلیل وجود مسائل مهمتر از مطالبه و نقد مسئولان مهمترین دلیل نبود نقد جدی در عصر کنونی است، افزود: به نقطه ای رسیدیم که اگر پوشش زنان را نقد کنیم، می گویند عفت مردان را دریابید. اگر در بحث حجاب وارد شویم، می گویند رفع مسائل اقتصادی مهمتر است.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: به نظر بنده اگر ستاد تمرکز خود را در امر و نهی متوازن در برابر تمامی معروفات و همه منکرات، بگذارد با در نظر گرفتن ارجحیت امور مختلف، می توانند راهبرد تاثیر گذار در متن جامعه باشد.
مازنی با تاکید بر اینکه مسائل فرهنگی نیازمند رفتار فرهنگی است، گفت: روش های غیر فرهنگی در مسائل فرهنگی جوابگو نیاز جامعه نیست. مانند وجود گشت ارشاد که در دوره ای زمان موثر بود اما به نظر می رسد اکنون با ورود به روش های علمی و فرهنگی متناسب با یک معضل، می توان نقش موثری در اصلاح یک منکر ایفا کرد.
وی درباره برخورد با هنجارشکنی در جامعه، گفت: با قانون شکنان و اعمال ناهنجار باید طبق قانون و شرع برخورد سریع و مقتضی را داشته باشیم. در مقابل یک جرم یا رفتار ناهنجار اجتماعی باید از طریق مراجع قضایی برخورد شود وی نمی توان با نقد و مطالبه زشتی ناهنجاری و قانون شکنی را برطرف کرد مانند دست بردن در بیت المال.
وی با اشاره به بحث نظارتی مجلس شورای اسلامی در بحث امر به معروف و نهی از منکر، گفت: به زودی گزارشی در صحن علنی قرائت خواهد شد که نشان می دهد شفافیت چه اندازه در بین دولت ضعیف بوده است و اگر نیاز باشد به قوه قضاییه هم ارائه خواهیم داد. 
مازنی در پایان با اشاره به عمل کارکنان دولتی به برخی هنجارهای دینی در حوزه خدمت خود، گفت: با حضور رئیس مجلس و اعضا کمیسیون فرهنگی به نتیجه رسیدیم که باید در این زمینه کمک شود و دستگاه های مختلف را دعوت به رعایت این مسئله می کنیم و نظارت نیست وجود خواهد داشت.
بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار«قرآن معنای زندگی» همزمان با ماه مبارک رمضان از 21 اردیبهشت تا 4 خرداد در مصلای حضرت امام خمینی (ره) در حال برپایی است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی امر به معروف قانون اساسی جمهوری اسلامی قانون اساسی قوه قضاییه مجلس شورای اسلامی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۰۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار تقی مهری، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، گفت: برابر ماده ۶۰ قانون جرایم و مجازات خدمت وظیفه عمومی کسانی که با ارتکاب اعمالی چون جعل شناسنامه، مهر، امضا، کارت پایان خدمت، کارت معافیت، استفاده از شناسنامه دیگران، اعمال نفوذ، شهادت کذب، گواهی خلاف واقع، مکتوم داشتن حقیقت، اخذ رشوه یا فریب دادن مشمول موجبات معافیت خود یا دیگران را از خدمت وظیفه عمومی فراهم سازند، به اتهام آنان در دادگاه صالحه رسیدگی شده و با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به حبس تعزیزی از یکسال تا ۵ سال محکوم می‌شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، گفت: چنانچه تقلب یا جعل و یا اخذ رشوه تأثیری در وضعیت مشمول نداشته باشد، مرتکبین با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به انفصال از یکسال تا ده سال از خدمات دولتی و ضبط رشوه به عنوان جریمه و شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهند شد.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان های داخلی (سروش،ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

کد خبر 6097121

دیگر خبرها

  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • پیشنهاد عجیب ماسک برای برخورد با دانشجویان معترض
  • برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟