Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-26@07:00:44 GMT

نقش انکار ناپذیر،انقلاب بر پیشرفت علمی

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۲۲۷۱

نقش انکار ناپذیر،انقلاب بر پیشرفت علمی

 

مسئول سازمان علمی پژوهشی و فناوری خراسان شمالی، در گفتگو با خبرنگار بسیج علمی اظهار کرد: نخبگان صاحبان ایده و اختراع، مبتکران، سرمایه های ارزشمند علمی و گوهر نایاب  ایران اسلامی به حساب می آیند برای اعتلای کشور می بایست احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند.

 هادی محمدزاده افزود: عقب ماندگی های گذشته در دوران پهلوی و قبل از آن بی اعتمادی به دانشمندان، وابستگی به غرب و شرق در نیازهای اساسی کشور و تحقق کشور از جمله خیانت های که به حق جوانان و صاحبان اندیشه این مرز و بوم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول سازمان علمی پژوهشی و فناوری خراسان شمالی تصریح کرد: پیش از انقلاب اسلامی به دلیل دستورالعمل های دیکته شده به حاکمان این کشور زرخیز، سیاست سرکوب و بی اعتنایی به دانشمندان سرلوحه کارشان قرار می گرفت و از این رو افراد اندیشمند برای ادامه تحقیقات خود به کشورهای غربی جذب شده و اندیشه های خود را برای آنان به ارمغان می بردند.

وی با بیان اینکه با ظهور جمهوری اسلامی ایران و به خصوص در سالهای اخیر با برنامه رشد علمی و پژوهشی نگاه ویژه ای به پژوهشگران و ایده مندان شده و با پشتیبانی از آنان، بستر رشد و شکوفایی علمی کشور فراهم شد. افزود:  بطوریکه در بسیاری از زمینه ها از جمله، پزشکی، فیزیک هسته ای، ژنتیک، صنایع دفاعی و .... نه تنها خودکفا و مستقل شده ایم بلکه از بیشتر کشورهایی که مانع پیشرفت ایران و مردم این مرز و بوم را تحریم اقتصادی و علمی کرده اند جلوتر ایستاده ایم و به قدرت اول منطقه و از برترین های قدرت دنیا بدل شده ایم.

وی گفت: تلاش های گسترده از پیمودن قله های علم و دانش در چهل سال اخیر و شکل گیری مراکز مختلف علم و دانشگاهی در کشور جهت تولید علم و حمایت از صاحبان ایده و اختراع از جمله دستاورده های ارزنده انقلاب بود که در بیانیه ی اخیر رهبری در گام دوم انقلاب نیز مورد توجه ویژه قرار گرفته است. 

وی  با بیان اینکه ضرورت هم افزایی مرکز علمی و پژوهشی در جهت هدایت و مدیریت سرمایه ها به سمت حل مسائل اولویت دار کمک به تجاری سازی ایده و ابتکارات جوانان از اهیمت بالای برخوردار است. عنوان کرد گفت: سازمان علمی پژوهشی،بنیاد نخبگان و پارک علم و فناوری خراسان شمالی تمام تلاش خود را در شناسایی استعدادها و حمایت از آنان بکار بسته و پشتیبانی همه جانبه خود را از نخبگان و مخترعان اعلام می دارد و تا زمان تجاری سازی محصولات و اختراعات و به ثمر رسیدن ایده ها پا به پای اندیشمندان است و آنان را تنها نمی گذارد.

 رئیس سازمان علمی پژوهشی خراسان شمالی تصریح کرد: افراد ایده مند و کسانی که خود را صاحب فکری جدید می دانند می توانند با خاطری آسوده ایده خود را با این نهاد در میان گذاشته و تا مرحله اجرای آن نگران سو استفاده از ایده خود نباشند چرا که این سازمان برای حفاظت از اندیشه ها بنیان گذاری شده است.

 محمدزاده افزود: عقب ماندگی های گذشته در دوران پهلوی و قبل از آن بی اعتمادی به دانشمندان، وابستگی به غرب و شرق در نیازهای اساسی کشور و تحقق کشور از جمله خیانت های که بر حق جوانان و صاحبان اندیشه این مرزو بوع شد.

 وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی باشیم تکریم و احترام به جوانان و دانشمندان زیر ساخت های ضروری عرصه ظهور و بروز ایده ها و اندیشه ها مسیر و تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس و رهایی از وابستگی را به ارمغان می آورد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۲۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصا شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار (ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فراز‌های این زیارت را به متن جامعه ببریم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی و ... دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد. 

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحد‌های دانشگاهی قرار بگیرد. 

دکتر طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت. 

جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود. 

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست‌های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • فکر و اندیشه ملت‌های ایران و پاکستان توانایی ارائه حرف‌های نو در حوزه فنی و علمی را دارد
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • موشک‌های نقطه‌زن؛ نشان دهنده قدرت علمی ایران