Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، ایرج نظری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در زمان وقوع سیلاب و علی رغم تعطیلات نوروزی، دانشگاه علوم پزشکی اهواز اقدامات خود را برای مقابله با سیلاب آغاز و همه مرخصی‌ها برای این امر لغو شد که در هر حادثه‌ای به دلیل ایجاد تغییرات زیست محیطی، سلامت و مسائل مرتبط با آن به شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کادر دانشگاه علوم پزشکی توانستند در زمان لازم خدمات مورد نیاز را با سیل زدگان ارائه دهند و برای جلوگیری از عوارض ناشی از سیل و تجمعاتی که در محیط‌های کوچک و اردوگاه‌های اسکان اضطراری صورت می‌گیرد و آلودگی‌هایی که در فضا‌ها و محیط‌های مختلف ایجاد می‌شود را به گونه‌ای انجام دادند.

نظری بیان داشت: امروز می توانیم بگوییم که خارج از نرم بیماری‌های جمعیتی بیماری نداشتیم و توانستیم با کمک مردم و مسئولان، بیماری را در سیلاب کنترل کردند.

کنترل فشار خون عامل صرفه جویی در اقتصاد سلامت و منابع مالی 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: پویش بهار همدلی پویشی است که توسط دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی شده، اما دیگران هم می‌توانند به آن بپیوندند چراکه فشار خون یکی از مشکلاتی است که سلامت جمعیت کشور ما را به شدت تهدید می‌کند و عوارض ناشی از فشار خون باعث شده تا سالانه مردم کشورمان دچار بیماری‌هایی شوند که در صورت درمان و رسیدگی به موقع بسیاری از این بیماری‌ها به وجود نمی‌آیند.

این مقام مسئول بر کنترل فشار خون در جامعه تاکید داشت و افزود: کنترل فشار خون بالا موجب صرفه جویی در اقتصاد سلامت و منابع مالی جامعه می‌شود و برخی عوامل ایجاد کننده فشار خون قابل شناسایی و پیشگیری است و رسانه در این زمینه می‌تواند کمک مؤثری داشته باشد.

نظری تصریح کرد: هدف از تشکیل این پویش جمع آوری مبالغ مالی و به کارگیری آن در بازسازی مناطق آسیب دیده از سیلاب است و مبالغی که توسط این پویش جمع آوری می‌شود با همکاری کمیته امداد امام خوزستان این مبالغ با مبالغ کمیته امداد تجمیع و برای بازسازی منازل مسکونی سیل زدگان استفاده می‌شود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیلاب اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۳۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • برگزاری اردوی جهادی در روستا‌های بخش روداب سبزوار
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران