Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سمنان- ايرنا- رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: دولت براي بازگشايي و بازگشت دوباره به چرخه توليد 580 واحد غيرفعال استان سمنان با ارايه تسهيلات رونق توليد برنامه دارد.

بهروز اسودي روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: تمام تلاش دولت در شرايط سخت اقتصادي حمايت همه جانبه از بخش صنعت و توليد است و با برنامه ريزي اصولي اين مهم در استان محقق مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه در دولت تدبير و اميد به طور متوسط سالانه 70 تا 120 واحد راکد به چرخه توليد بازگشت، گفت: براي سال 98 راهبرد و رويکرد دولت حفظ اشتغال در واحدهاي صنعتي و بازگرداندن واحدهاي غيرفعال به چرخه توليد است.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان ادامه داد: در سال گذشته دست کم 130 واحد صنعتي سمنان با حمايت هاي اين سازمان و بانک هاي عامل به چرخه توليد بازگشت.
اسودي اضافه کرد: هم افزايي بانک هاي عامل استان سمنان و بخش خصوصي براي تعيين تکليف واحدهاي صنعتي تمليکي افزايش يابد.
وي تصريح کرد: در زمان حاضر 53 واحد صنعتي و توليدي در استان سمنان تمليکي است که با تلاش مسئولان و حمايت دولت براي بازگرداندان تعدادي از اين واحدها با واگذري طرح به سرمايه گذار جديد اقدام مي شود.
اسودي خاطر نشان کرد: در 2 سال گذشته هفت هزار و 571 ميليارد ريال تسهيلات رونق توليد در قالب اجراي طرح هاي اشتغال آفرين و رونق اقتصادي به واحدهاي صنعتي استان اعطا شد.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: حمايت دولت از واحدهاي صنعتي با وجود تحريم ها و فشارهاي اقتصادي کم نخواهد شد و اين سازمان با تمام توان در کنار بخش توليد استان است.
به گزارش ايرنا، استان سمنان حدود 2 هزار و 10 پروانه بهره برداري واحدهاي توليدي و صنعتي دارد، سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بيش از 38 درصد و سهم بخش صنعت و معدن از توليد ناخالص استان حدود 22 درصد است.
7339/6103
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۳۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم