Web Analytics Made Easy - Statcounter

خوزرستان- مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: ۱۱۰ هزار هکتار زمین کشاورزی تا کنون از آب در آمده اند و ۸۰ هزار در آب مانده اند که عمدتا مختص حمیدیه و هویزه است تا ۱۵ خرداد تمام این مزارع برای کشت تابستانه آماده می شوند.

به گزارش قدس آنلاین؛ سومین جلسه قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده با حضور معاون وزارت عمرانی کشور در استانداری خوزستان برگزار شد که در این جلسه کیامرث حاجی زاده مدیر کل مدیریت بحران خوزستان بیان کرد: ۵ الی۶ ماه خوزستان درگیر سیلاب بود که اولین بار از مسجد سلیمان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس مارون حوزه رامشیر، سد مخزنی بهبهان، اندیکا و لالی، ایذه و دهدز که خساراتی به منازل و راه های روستایی وارد کرد، بعد از آن دزفول و رفیع نیز از این سیلاب بی نصیب نماندند تا اینکه سرانجام نوبت به سیل بزرگ فروردین ماه رسید.

وی افزود: ۱۱۰ هزار هکتار زمین کشاورزی تا کنون از آب در آمده اند و ۸۰ هزار در آب مانده اند که عمدتا مختص حمیدیه و هویزه است. تا ۱۵ خرداد تمام این مزارع برای کشت تابستانه آماده می شوند.

 حاجی زاده بیان کرد: اعتباری برای کشاورزان و خسارات آن ها پرداخت نشده بااینکه ۸۱۱ پرونده ثبت شده در این راستا داریم. ۱۵ هزار مسکن خسارت دیده ثبت بازسازی بنیاد مسکن شده اند. همچنین۶ هزار و ۶۳ پرونده برای خسارت وارد شدن به لوازم خانگی جهت دریافت خسارت در دست داریم.  

تا پایان سال بازسازی روستاها به اتمام می رسد

فاضل عبیات معاون عمرانی استانداری خوزستان: ظرف ۳ ماه آینده اتمام واحدهای تعمیری خسارت دیده امکان پذیر است و تا پایان سال نیز بازسازی به اتمام می رسد. طرح جامع کنترل سیلاب دراین مدت از قرارگاه بازسازی استخراج می شود تا مبنایی شود برای برنامه ریزی احداث سیل بند های نهایی در استان خوزستان است.


وی با بیان اینکه سیل موضوع شماره یک استان است، تصریح کرد: انتقال و جابجا کردن روستاها برای رعایت حریم روستایی را اقدام می کنیم در صورتی که راهی برای مقاوم سازی و بازسازی آن وجود نداشته باشد در غیر این صورت روستاها را در قالب طرح مصوب بازسازی می کنیم.

۹ هزار میلیارد تومان خسارت مردمی سیل

امید حاجتی مدیر سازمان برنامه و بودجه استان خوزستان در ادامه جلسه عنوان کرد: ۱۵ هزار میلیارد تومان برآورد خسارت های سیل که عمده آن خسارت مردمی با ۹ هزار میلیارد تومان است.

وی افزود: در مرحله ورود اطلاعات برای رسیدگی به خسارات هستیم. ۴۳۸ خانوار برای دریافت لوازم خانگی تایید شدند. ۶ هزار وام کم بهره برای تعمیر لوازم خانگی و خانه های آسیب دیده در نظر گرفته شده است.

حاجتی اظهار کرد: کمک های بلاعوض  پنج میلیونی تومانی بنیاد مسکن نیز در حال ارائه به سیل زدگان است. با همکاری جهاد کشاورزی در حال امکان سنجی جهت تحت پوشش قراردادن اراضی کشاورزی هستیم تا در سال های دیگر و با بروز حوادث طبیعی، شاهد ساماندهی های بهتری برای پرداخت خسارت ها باشیم.

۶۵ روستا سیل زده آهک پاشی شدند

محمدصادق کریمی کیا معاونت اجتماعی استانداری خوزستان نیز بیان کرد: تاکنون ۶۵ روستا سیل زده آهک پاشی شدند. نگران حاشیه نشینی و مهاجرت روستاها نیستیم باوجود اینکه سیل بی سابقه ای در نیم قرن اخیر شاهد بودیم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استانداری خوزستان جلسه قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده کشت تابستانه مدیر کل مدیریت بحران خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۷۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی در مورد بارش رگباری و شدید باران در ۱۴ استان کشور از آماده‎باش امدادگران در این استان‌ها خبرداد.

به گزارش ایسنا، بابک محمودی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی گفت: بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی در روز سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه شاهد بروز مداخلات جوی و تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۱۴ استان کشور خواهیم بود. بر این اساس در روز سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت در نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و شمال غرب کردستان و در روز چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت در کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان و برای روز پنج‌شنبه، ۱۳ اردیبهشت نیز در یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: در این شرایط لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی دور از انتظار نیست لذا به مردم و به خصوص ساکنان این مناطق و مسافران توصیه می‌شود که ضمن احتیاط در سفر‌های بین شهری، از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، کوهنوردی، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع پرهیز کنند.

محمودی افزود: اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپو‌های گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش‌ها نیز از دیگر توصیه‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در همین راستا نیز امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در تمامی استان‌های کشور به حالت آماده‌باش کامل درآمده و تجهیزات و امکانات لازم نیز برای مقابله با حوادث و امدادرسانی در هرگونه رخداد احتمالی در اختیارشان قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در خوزستان
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور
  • آماده‌باش در ۱۴ استان درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • خسارت سیل به مزارع زعفران آبیز 
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد