Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام شفیعی، با بیان اینکه انس و ارتباط با قرآن باعث می شود بتوانیم آیات قرآنی را در فرهنگ وارد کنیم، گفت: در نمایشگاه های قرآنی باید به دنبال توسعه مخاطب از طریق ابزار هنر و زبان روز جامعه باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «حجت الاسلام سید محسن شفیعی»، شب گذشته (شنبه 28 اردیبهشت) در سیزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت خوزستان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ماه رمضان فرصتی بسیار خوب برای توسعه علایق قرآنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، با بیان اینکه ارتباط ماه رمضان و قرآن یک ارتباط اساسی و پیوسته است، تصریح کرد: در روایات داریم که هر چیزی یک فصل نشاطی دارد و فصل نشاط قرآن ماه رمضان است.

 

وی اضافه کرد: توسعه ارتباط با قرآن در حوزه قرائت، ترتیل، تجوید، روخوانی و روان خوانی نباید محدود بماند چرا که این نقطه آغاز است نه نقطه توقف؛ مراحل بعد از آن تدبر در قرآن و سپس تطبیق زندگی ما با قرآن است.

 

وی افزود: در فرهنگ عمومی چه در زبان فارسی و چه عربی انس با مثال زیاد است و بسیاری از مواقع مطلبی را با یک بیت شعر و یا یک مصرع می گویند؛ انس و ارتباط با قرآن نیز باعث می شود آیات قرآنی در فرهنگ ما وارد شود، به این معنی که ما وقتی در فرهنگ گفتمانی خود بخواهیم مطلبی را بگوییم باید انقدر به  آیات قرآنی مسلط باشیم که آن را با یک آیه از قرآن بیان کنیم که این موضوع برکات و آثار مثبت بسیاری را برای ما فراهم می کند.

 

حجت الاسلام شفیعی، به برپایی نمایشگاه های قرآنی اشاره کرد و ادامه داد: محور نمایشگاه های قرآنی نشر فرهنگ قرآن است؛ نمایشگاه ها دستاوردهای خوبی هستند اما به صورت جدی باید از اینکه صرفا یک کار تکراری انجام شود، پرهیز کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه دست اندرکاران حرکت های فرهنگی باید به دنبال این باشند که در فعالیت های خود یک گام به جلو بردارند، عنوان کرد: ما باید بر محتوای اصیل پافشاری کنیم ولی قالب ها باید بروز باشد به این معنی که باید ببینیم نسل امروز از چه ابزار و فناوری استفاده می کند و ما هم این معارف را از همان مسیر انتقال دهیم.

 

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، اذعان داشت: یک روزی مطالب قرآنی از طریق خطابه و سخنرانی منتقل می شد ولی امروز عرصه فناوری دیجیتال و حوزه مسائل کامپیوتری و نرم افزار و انیمیشن است و مانعی ندارد از این قالب های جدید برای ترویج فرهنگ قرآنی استفاده کنیم.

 

وی ضمن تقدیر از دست اندرکاران برپایی نمایشگاه های قرآن، تاکید کرد: این گونه نمایشگاه ها همچون نمایشگاه های کتاب و محصولات فرهنگی به یک اتاق فکر نیاز دارند که دائما بروز شوند و نگذارند بین آنها و حرکت های عمومی جامعه فاصله ایجاد شود.

 

حجت الاسلام شفیعی، خاطر نشان کرد: باید پرهیز کنیم از اینکه مخاطب نمایشگاه فرهنگی یک جمع ثابتی باشند بلکه باید به دنبال توسعه مخاطب بود و برای این منظور از ابزار هنر و زبان روز جامعه باید استفاده کرد.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان اردبیل مسجد خوزستان سیزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت خبرگزاری شبستان قرآن کانون های مساجد سبک زندگی اسلامی عکس نگاشت نمایشگاه قرآن خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۷۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یوتیوب روی توسعه ابزار جدید هوش‌مصنوعی کار می‌کند

در حال حاضر، تمام شرکت‌های حوزه فناوری به دنبال رویکرد‌هایی برای اضافه‌کردن قابلیت‌های هوش مصنوعی به سرویس‌های خود هستند. گوگل نیز از این قاعده مستثنی نیست و به تازگی به ابزار هوش مصنوعی جدیدی برای کمک به تولیدکنندگان محتوا یوتیوب اشاره کرده که در زمینه ساخت ویدیو‌های جدید به آن‌ها کمک می‌کند.

لیست ویژگی‌های در حال آزمایش یوتیوب به‌تازگی آپدیت شده و گوگل در آن به یک «ابزار هوش مصنوعی الهام‌بخش محتوا در دسکتاپ استودیو» اشاره کرده است. این ابزار که هم‌اکنون در حال آزمایش است، برای «الهام‌بخشی محتوا» طراحی شده است تا به تولیدکنندگان محتوای این پلتفرم کمک کند ایده‌های جدیدی پیدا کنند.

قابلیت‌های ابزار هوش مصنوعی یوتیوب

به گفته یوتیوب، این ابزار هوش مصنوعی جدید می‌تواند در موارد زیر به کاربران کمک کند:

-نوع محتوا و موضوعی که بینندگان بیشتر می‌خواهند تماشا کنند

-موضوعات خلاقانه جدیدی که تاکنون به آن‌ها پرداخته نشده است و پتانسیل کافی را دارند

-نکاتی برای شروع فرایند خلاقیت سازندگان محتوا

در حال حاضر، تنها کانال‌هایی که ویدیو‌ها خود را به زبان انگلیسی منتشر می‌کنند بخشی از این آزمایش این ابزار جدید هستند، اما انتظار می‌رود در صورت موفقیت‌آمیز بودن، به‌زودی برای مخاطبان گسترده‌تری عرضه شود.

آزمایش ویژگی‌های جدید یوتیوب معمولاً برای مدت زمان و گروه محدودی از افراد در دسترس قرار می‌گیرد، بنابراین ممکن است هنوز این ابزار هوش مصنوعی در دسترس شما قرار نگرفته باشد. با این حال، می‌توانید از طریق Research که در بخش یوتیوب استودیو قرار دارد، در دسترس بودن این ویژگی را بررسی کنید.

گوگل در زمینه موتور جستجو، با رقیب جدی بزرگی، چون OpenAI مواجه شده است که گفته می‌شود این هفته از موتور جستجو ChatGPT رونمایی خواهد کرد. با این حال، غول موتور جستجو دارای سرویس‌های بسیار زیادی، چون یوتیو‌ب است که برای آن‌ها ابزار‌های هوش مصنوعی توسعه می‌دهد. این شرکت اوایل امسال، ابزار جدیدی را به Creator Studio اضافه کرده بود که سازندگان از طریق آن می‌توانند محتوا‌هایی که با هوش مصنوعی تولیدشده‌اند را برای کاربران مشخص کنند.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • اعتلای فرهنگ جامعه از مسیر تعلیم و تربیت معلمان می‌گذرد
  • یوتیوب روی توسعه ابزار جدید هوش‌مصنوعی کار می‌کند