Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@02:43:57 GMT

شهرداری هزینه‌های غیر عمرانی را کاهش دهد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۸۴۵۶

شهرداری هزینه‌های غیر عمرانی را کاهش دهد

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا صدراعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران بعد از استماع گزارش خزانه‌دار شورا درباره میزان تحقق بودجه نقد و غیرنقد شهرداری تهران در سال ۹۷، گفت: از گزارشی که خزانه‌دار شورا همواره در جلسات صحن درباره منافع و مصارف بودجه شهرداری ارائه می‌کند، متشکرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش‌ها نشان از شفافیت اقدامات شورا و شهرداری دارد.

وی ادامه داد: در سال ٩٧ علی رغم اینکه ما سه شهردار را عوض کردیم که اغلب در سیستم‌ها عامل بی‌ثباتی می‌شود و البته ناخواسته بود، عملکرد شهرداری قابل قبول است. مدیریت شهری توانست با اتخاذ سیاست‌هایی جلوی شهر فروشی و نابودی باغات را بگیرد و ۹۲.۵ درصد از منابع بودجه ،۱۰۵ درصد بودجه نقد و ۴۸ درصد غیر نقد را محقق کند.

نوری اضافه کرد: در حوزه غیر نقد هم معتقدم اگر موانع زودتر برطرف می‌شد، درآمد غیر نقد نیز به طور کامل محقق می‌شد.

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: یکی‌از اقدامات مثبت شورا، مخالفت با طرح‌های تخفیفی بود که به فوریت از سوی شهرداری به شورا می‌آمد. این تصمیم باعث شد شهرداری تهران فعال‌تر عمل کند و همان طور که محدود شدن صادرات نفت، باعث فعال‌تر شدن حوزه صادرات غیر نفتی می‌شود و ما را از وابستگی به این طلای سیاه خارج می‌کند، شهرداری با اتکا به ظرفیت‌های دیگر درآمد خود را محقق کرد.

نوری با اشاره به پرداخت ۳ هزار میلیارد تومان از ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی‌های شهرداری تهران گفت: همچنین ۱,۴۰۰ میلیارد تومان از جرایم راهنمایی و رانندگی شهرداری تهران از سال ۹۱ تا ۹۴ نیز وصول شد.

این عضو شورا اضافه کرد: نکته مهم دیگر اینکه در اسفندماه، حدود ۷۴ درصد مصارف غیر عمرانی بوده که البته با توجه به ماهیت اسفندماه است اما شهرداری تهران باید به سمتی حرکت کند که از هزینه‌های غیر عمرانی کم و منابع را صرف عمران شهر کند. همچنین اهتمام ویژه نسبت به پرداخت بدهی‌های مدیریت شهری نیز باید جزو اولویت‌های هزینه‌ای شهرداری تهران قرار گیرد.

کد خبر 4620744 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر تهران زهرا صدراعظم نوری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد

معاون شهردار تهران گفت: یک فرد مسئله‌دار موضوعی در مورد قرارداد چین مطرح کرده و اگر سوالی داریم می‌توانیم جلسه برگزار کنیم. قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست. این خریدها از محل اموال بلوکه شده بوده که پیگیری کرده‌ایم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، لطف‌اله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران امروز در دویست و سی و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی گزارش حساب درآمد و هزینه شهرداری تهران در 11 ماهه منتهی به بهمن ماه سال 1402 اظهار کرد: ما همواره آماده‌ایم گزارش ارائه دهیم و دنبال فرصت برای ارائه گزارش هستیم و توانسته‌ایم بودجه را محقق کنیم و برای تحقق درآمدها نیز به لایحه توجه داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه ما عین بودجه را ابلاغ کرده‌ایم و رقم 113 هزار میلیاردی ابلاغ شده است، تصریح کرد: شهردار تهران به شهرداران مناطق ابلاغ کرده سقف بودجه را محقق و تلاش کنند حتی رقم بیشتری را محقق کند. تمام رقم متمم صرف امور سرمایه‌ای شد و این چه اشکالی دارد؟ رقم ابلاغی مشخص است و بر اساس آن گزارش ارائه خواهیم کرد.

فروزنده با اعلام اینکه در تبصره 13 به شهرداری اجازه داده شده بدهی با بانک‌ها را تسویه و گزارش آن در تفریغ بودجه ارائه شود، گفت: رقم بدهی 179 هزار میلیارد تومان بوده و برای مثال بدهی 160 هزار میلیاردی به یکی از بانک‌ها به 15 هزار میلیارد تومان رسیده و از طریق اعطای ملک و یا دیگر اقدامات، انجام شده است. ما همین رقم بدهی که به بانک شهر پرداخت کردیم، بازهم 50 همت بدهکاریم.

قراردادهای سفر زاکانی به چین محرمانه است

وی افزود: واریز برداشت 20 هزار میلیارد تومانی برای ما افتخار است و تمام موارد کاملاً شفافیت دارد. گزارش حسابرسی شرکت‌ها و سازمان‌ها قرائت نمی‌شد و با تلاشی که انجام دادیم گزارشات حسابرسی ارائه شد.

فروزنده با بیان اینکه این عملکرد به نوعی عملکرد شورا و شهرداری به شمار می‌رود، اظهار کرد: این افتخار است که بودجه و متمم محقق شود و هم طرح‌های عمرانی اجرایی و حقوق‌ها در روز بیست و ششم هر ماه پرداخت شود. ما پرداخت بدهی‌ها را بر اساس تبصره 13 انجام دادیم و تسهیلات را نیز بر اساس مصوبه دریافت کردیم و اگر تسهیلاتی اخذ شده برای خرید  اتوبوس‌ها بوده است. این کار اشکالی دارد؟

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: نگاه ما این است که شورا سیاست‌گذار و ناظر بر ماست. تقاضای ما این است که حرمت‌ها رعایت شود. تا کار مشترکی انجام ندهیم برنامه‌ها به نتیجه نمی‌رسد. یک فرد مسئله‌دار موضوعی در مورد قرارداد چین مطرح کرده و اگر سؤالی داریم می‌توانیم جلسه برگزار کنیم. قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست. این خریدها از محل اموال بلوکه شده بوده که پیگیری کرده‌ایم.

وی ادامه داد: دریافت مالیات بر ارزش افزوده و عوارض گمرکی را شهرداری پیگیری کرده که دریافت شده و هیچ کاری بدون پیگیری محقق نمی‌شود. افتخار ما این است که 102 هزار میلیارد تومان سند تحقق بودجه را ثبت کرده‌ایم. تقاضا می‌کنیم به گونه‌ای صحبت کنیم که از افتخاری که نصیب مدیریت شهری شده است، سخن به میان آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پس‌لرزه‌های حصارکشی «لاله» در شورا
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد
  • تسویه بدهی شهرداری با بانک‌ها/ قرارداد چین ابهامی ندارد
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟