Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@03:00:54 GMT

کاهش خونریزی قاعدگی با نخوردن این خوراکی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۹۳۸۴

کاهش خونریزی قاعدگی با نخوردن این خوراکی‌ها

یک متخصص تغذیه با بیان اینکه عادت ماهانه در زنان موجب تغییرات خلقی در آن‌ها می‌شود، گفت: زنانی که در دوران قاعدگی خونریزی شدیدی دارند باید از خوردن ماهی اجتناب کنند.

دکتر سید علی کشاورز درباره نکات تغذیه‌ای در زمان قاعدگی اظهار کرد: در زمان قاعدگی درصد قابل توجهی از زنان دچار اختلالات روحی می‌شوند بنابراین برای از بین رفتن این حالت عصبی مکملی مخصوص این دوره وجود دارد که ترکیبات آن حاوی ویتامین‌ها و منیزیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



افراد مبتلا به اختلال عصبی پیش از قاعدگی می‌توانند از این مکمل ویتامینه یکی صبح و یکی شب در زمان تغییرات خلقی استفاده کنند تا به تعادل روحی برسند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: مکمل مخصوص دوران قاعدگی را افراد می‌توانند با مراجعه به داروخانه‌ها تهیه کنند چرا که این مکمل ویتامینه است و نیازی به نسخه پزشک ندارد.

گرفتگی قاعدگی

کشاورز با اشاره به اینکه امگا ۳ غلظت خون را کاهش و رقیق کننده خون است، گفت: زنانی که در دوران عادت ماهانه خونریزی زیادی دارند باید از خوردن امگا ۳ خودداری کنند چرا که میزان خونریزی آن‌ها را افزایش می‌هد.

وی با بیان اینکه خوردن شیر باعث افزایش خونریزی در دوران عادت ماهانه نمی‌شود، گفت: شیر به طور معمول غذای کاملی است و محدودیتی ندارد همچنین در دوران عادت ماهانه زنان می‌توانند از مکمل آهن استفاده تا دچار کم‌خونی نشوند.

این متخصص تغذیه گفت: گوشت و مرغ به عنوان منابع پروتئین‌دار محسوب می‌شوند بنابراین زنان در دوران قاعدگی حتما باید در یک یا دو وعده غذایی خود از آن استفاده کنند.

کشاورز با اشاره به اینکه خوردن قهوه و نسکافه تحریک‌پذیری را افزایش می‌دهد، خاطرنشان کرد: بهتر است زنان تا حد امکان از خوردن شکلات و شیرینی نیز خودداری کنند چراکه این مواد تنها موجب افزایش وزن در آن‌ها می‌شود.   منبع: سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قاعدگی پریود ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۹۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد

به گزارش خبرآنلاین، رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۷ مورد تب کریمه کنگو در کشور شناسایی شده است، گفت: در سال جاری نیز تاکنون ۶ مورد بیمار در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که متاسفانه یک نفر از این مبتلایان فوت شده است.

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایلنا درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود. بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است.اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آن‌ها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898539

دیگر خبرها

  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس)
  • به بهانه کاهش نرخ زاد و ولد در ایران/ چرا زنان ایرانی میلی به فرزندآوری ندارند؟
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد