Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@23:07:25 GMT

توسعه مهدهای کودک در مناطق سیل‌زده ضروری ‌است

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۹۶۳۹

توسعه مهدهای کودک در مناطق سیل‌زده ضروری ‌است

مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: توسعه مهدهای کودک در مناطق سیل‌زده ضروری است.

‌به گزارش ایسنا، فاطمه زهرا توکلی در دومین جلسه کارگروه تخصصی حمایت‌های اجتماعی، اظهار کرد: برخی مردم مناطق سیل‌زده ناراحت هستند چون فکر می‌کنند به اندازه کافی به آنها توجه نشده است.


وی تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی به لحاظ معتمدین محلی و افراد ذی‌نفوذ در آنجا وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل بهزیستی لرستان خاطرنشان کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد که کار این گروه‌ها آنجا تثبیت شود.

توکلی اضافه کرد: زمانی آنجا موفق خواهیم شد که در این مناطق بتوانیم کار را به مردم واگذار کنیم و آنها را به روال طبیعی زندگی برگردانیم.

وی بیان کرد: بهزیستی برنامه‌ریزی کرده در راستای مداخلات اجتماعی روانی به عنوان عضو کارگروه حمایت از سلامت روانی یک پایگاه سلامت در مناطق سیل‌زده افتتاح کند.

مدیرکل بهزیستی لرستان ادامه داد: در صورت تأمین اعتبار تا چهار پایگاه آن را افزایش خواهیم داد.

توکلی اظهار کرد: جلساتی نیز با گروه‌هایی که با کودکان کار می‌کردند، برگزار شد و نظر بر این است که از موازی‌کاری اجتناب کنیم.

وی بیان کرد: طرح توسعه مهدهای کودک نیز در دستورکار است چون با توجه به اوقات فراغت بچه‌ها در تابستان حضور این پایگاه‌ها مهم است.

مدیرکل بهزیستی لرستان ادامه داد: حضور دستگاه‌های اجرایی در مناطق سیل‌زده نیز ضروری است تا زندگی مردم به حالت عادی برگردد.

مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان اینکه تنها آسیب علیرغم تمام زحماتی که کشیده شده موازی کاری‌هاست، تصریح کرد: مداخلات اجتماعی از دغدغه‌های اصلی است که بعد از بحران با پیامدهای آن روبرو می‌شویم.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های متعددی کار را انجام می‌دهند که امید می‌رود به نتیجه خوبی دست پیدا کنیم.

مدیرکل بهزیستی لرستان اضافه کرد: نمایندگان ذیربط یک پایگاه تشکیل دهند و از هر دستگاه یک نماینده در شهرستان جلسه‌ای را تشکیل و به یک برنامه‌ریزی برسند.

توکلی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی تعریف و شاخص‌های برنامه‌ریزی توسط دستگاه‌های اجرایی اعلام شود، ادامه داد: این اطلاعات در اختیار همان کمیته یا پایگاه قرار داده شود تا خدمات ارائه شده ثبت شوند.

مدیرکل بهزیستی لرستان یادآور شد: دستگاه‌هایی که در مناطق سیل زده هستند برنامه‌های عملیاتی تعریف کنند و ظرفیت‌هایی مانند اشتغال شناسایی شود.

توکلی اظهار کرد: تصمیم بر این گرفته شده که کمپ‌ها جمع‌آوری شوند و به نظر می‌آید نظر درستی باشد.

مدیرکل بهزیستی لرستان با اشاره به توزیع وسایل نیز، افزود: تأخیری در این راستا صورت گرفته که باعث نارضایتی برخی خیرین شده و امید می‌رود دستگاه‌ها کار توزیع را شروع کنند.

توکلی خاطرنشان کرد: بانک اطلاعاتی درست شده از اینکه چه افرادی چه کمک‌هایی دریافت کرده‌اند. لذا باید از ظرفیت خیرین در این راستا نیز استفاده شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مهد كودك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۹۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است

استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌ بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی احمدزاده عصر امروز در دیدار رئیس سازمان جهاد کشاورزی و اعضای صندوق توسعه بخش کشاورزی کهکیلویه و بویراحمد گفت:  حمایت جدی از توسعه بخش کشاورزی ضروری بوده و هیچ گونه کم‌کاری و بی‌مهری پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه باید به سمت تولیدات دانش بنیان در این بخش حرکت کرد، افزود: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌ بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند.

احمدزاده با بیان اینکه تعاونی های بخش کشاورزی باید توسعه یابند و فعالتر شوند، تاکید کرد: حمایت از این صندوق از طریق اختصاص اعتبارات با هدف حمایت از تمام کشاورزان و سهامداران استان مدنظر باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود 161 تعاونی و تشکل بخش کشاورزی افزود: در راستای مردمی سازی دولت و تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم زمینه مشارکت کشاورزانی که عضو این صندوق هستند برای جهش در بخش کشاورزی فراهم شود.

احمدزاده ادامه داد: گیاهان دارویی و سایر بخش های حوزه کشاورزی فرصت مناسبی برای مشارکت مردم است و بخش کشاورزی زمینه ساز حضور مردم در این بخش باشد و وجود آب فراوان، زمین های مستعد و اراضی کشاورزی باید توسعه اشتغال و تحول در این بخش را فراهم کند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بساط ویژه‌خواری برچیده شود/ جایگاه شغلی کارگران ارتقا یابد
  • مردم در انتخاب فرد اصلح نگاه قبیله‌ای را کنار بگذارند
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • اقدامات لازم جهت حفظ اموال فرهنگی در بروجرد ضروری است
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است