Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@18:17:23 GMT

ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به کمک بنیاد مسکن آمد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۹۹۱۹

ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به کمک بنیاد مسکن آمد

تهران- ایرنا- رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: متعهد شدیم با همکاری بنیاد مسکن برای سیل‌ زدگانی که با وام‌های دولت نمی‌توانند خانه خود را تعمیر کنند، در تعمیر و بازسازی منازل به آنها کمک کنیم.

به گزارش ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، محمد مخبر روز یکشنبه در مراسم امضای تفاهم ‌نامه تکمیل و تعمیر واحد‌های مسکونی آسیب‌دیده در مناطق سیل‌زده اظهار داشت: پس از سیل اخیر، جزو نخستین دستگاه‌ هایی بودیم که در مناطق سیل ‌زده حضور یافتیم و در تمامی استانها قرارگاه دایر کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه نزدیک به 3 میلیون قلم کالا و تجهیزات به مناطق سیل‌زده ارسال کردیم، تصریح کرد: در جریان بازدیدها از مناطق سیل‌زده تصمیم بر این شد که ستاد اجرایی چهار فعالیت را در مناطق سیل‌زده انجام دهد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خاطرنشان کرد: ارسال بسته‌های لوازم خانگی، توزیع دام سبک، کمک به بازسازی و تعمیر منازل و ایجاد اشتغال، چهار فعالیت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مناطق سیل‌زده است.
مخبر با بیان اینکه 30 هزار بسته لوازم خانگی با بودجه‌ای بالغ بر 150 میلیارد تومان به مناطق سیل‌زده ارسال شده است، گفت: تمامی این بسته‌ها به این مناطق ارسال شده و در حال واگذاری است.
وی با تاکید بر ایرانی بودن اقلام بسته‌های لوازم خانگی در سال رونق تولید افزود: طی بخشنامه‌ای در تمامی استانها این درخواست را داشتیم که اگر در استانهای سیل‌زده کارخانه‌ای تعطیل یا نیمه تعطیل شده است، در تهیه اقلام بسته‌ها از اجناس این کارخانه‌ها استفاده شود؛ کارخانه‌های یخچال‌سازی در لرستان و نیشابور نمونه‌ای از این کارخانه‌ها هستند که تعطیل یا نیمه تعطیل بودند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به اینکه قبل از اتمام مدت زمانی که وعده‌ دادیم، عمل کردیم، تصریح کرد: 10 هزار دام سبک در مناطق سیل زده توزیع شد؛ استانداری‌ها موظفند که اسامی افراد بهره مند را در اختیار ما قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سال 98 متعهد شده تا 100 هزار شغل را در کشور ایجاد کند، یادآور شد: وعده دادیم تا 14 هزار شغل مستقیم و 35 هزار شغل غیرمستقیم را در مناطق سیل‌زده ایجاد کنیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان اینکه 550 میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با عمل به وعده‌هایمان مردم را خوشحال کنیم.
«این تفاهم‌نامه مشترک در هفت ماده، سه تبصره و سه نسخه تنظیم شد و هر سه نسخه حکم واحد داشته و از تاریخ امضا معتبر و لازم‌الاجرا است؛ عناوین مواد این تفاهم‌نامه شامل موضوع تفاهم‌نامه، جامعه هدف و مشمولین، وظایف ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، وظایف بنیاد مسکن، نحوه اجرای همکاری‌های مشترک، نحوه پرداخت و هزینه‌کرد اعتبارات و مدت تفاهم‌نامه است.
همچنین مطابق ماده 6 تفاهم‌نامه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 300 میلیارد ریال (30 میلیارد تومان) را به‌عنوان بخشی از هزینه‌های تعمیر و تکمیل واحدهای آسیب‌ دیده پرداخت می‌کند. این اعتبارات در سه مرحله (30 درصد پس از امضای تفاهم‌نامه امروز،‌ 30 درصد سه ماه پس از امضای تفاهم‌نامه، و 40 درصد 9 ماه پس از تفاهم‌نامه) پرداخت می‌کند. مدت این تفاهم‌نامه 12 ماهه بوده و با نظر کمیته مشترک راهبری و با توافق دو طرف مدت تفاهم‌نامه و میزان مشارکت در سال‌های آینده قابل تمدید است.»
اجتمام*7029*1193

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ستاد اجراي فرمان امام سيل 98 بازسازي منازل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۹۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)

ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان روز چهارشنبه با اشاره به مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) گفت: این منطقه مزیت‌های فراوانی به لحاظ زیرساخت‌ها و روساخت‌های مهیا برای فعالیت‌های بازرگانی، کوتاهی مسافت با مرز‌های ترانزیتی در غرب و شمال غرب کشور، استقبال روزافزون بازرگانان از مزیت‌های آن و استفاده کم‌نظیر سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی جهت سرمایه‌گذاری در این منطقه ویژه بندری در چارچوب مقررات مربوطه دارد.

وی ادامه داد: به دنبال رونق و رشد فعالیت‌های ترانزیتی طی چند سال اخیر، یک فقره تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش هشت میلیون دلار برای احداث و بهره‌برداری از مخازن نگهداری فرآورده‌های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: براساس این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار مترمکعب با هدف فعالیت‌های ترانزیتی احداث می‌کند.

وی اظهار امیدواری کرد انعقاد این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرآیند فعالیت‌های تزانزیتی و حضور پررنگ‌تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت‌های لجستیکی و ایجاد زیرساخت‌های بندری در اراضی توسعه‌ای این بندر بزرگ تجاری شود.

وی افزود: با اتخاذ تمهیدات مناسبت به منظور بهره‌گیری از مزیت‌های ترانزیتی در این مجتمع بزرگ بندری، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که ۲۸۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند
  • تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)