Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@10:31:43 GMT

خطرناک‌ترین کیف دنیا!

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۱۱۷۷

خطرناک‌ترین کیف دنیا!

هفته گذشته و در جریان سفر مایک پمپئو، وزیر امورخارجه ایالات متحده آمریکا، به روسیه نکته‌ای حاشیه‎ای نظر‌ها را به خود جلب کرد و آن کیف نسبتا بزرگی بود که پمپئو در بدو ورود به فرودگاه مسکو هنگام پایین‌آمدن از پله‌های هواپیما در دست داشت! وجود این کیف در دستان پمپئو باعث شد برخی کاربران فضای مجازی آن را با کیف مشهور اتمی اشتباه بگیرند؛ اما باید گفت: کیف پمپئو هر چه که بود و هست قطعا به «چمدان اتمی» ربطی ندارد چه آن‌که وزیرامور خارجه آمریکا نه صلاحیت قانونی حمل آن را دارد و نه اصولا روسیه مقصد مناسبی برای کیف مورد نظر است!



برنامه‌ریزی برای شلیک
اگر بخواهیم به آن کیف مشهور که اصطلاحا «چمدان اتمی» نام دارد، بپردازیم و تاریخچه‌اش را بدانیم ناچارا گذرمان به سال‌های جنگ سرد و رقابت دو ابرقدرت شرق و غرب در همه سطوح می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایالات متحده آمریکا بعد از نخستین آزمایش‌های موفقیت‌آمیز سلاح اتمی در صحرای نوادا، بلافاصله صحت عملکرد آن را با ساکنان دو شهر هیروشیما و ناکازاکی ارزیابی کرد. به دست‌آوردن سلاح هسته‌ای تا حد زیادی موازنه قدرت را به نفع اردوگاه کاپیتالیسم تغییر داد، اما روس‌ها هم بیکار ننشسته و با کمک روزنبرگ‌ها -زن و شوهر آمریکایی که اسناد اتمی آمریکا را به شوروی دادند- بمب هسته‌ای خودشان را در سال ١٩٤٩ ساختند. در این سال موازنه قدرت به شکلی مطلوب برقرار شد، اما حالا مشکلی جدید رخ نمود که همانا چگونگی برنامه‌ریزی برای استفاده از سلاح اتمی در مواقع ضروری بود. روس‌ها و آمریکایی‌ها می‌دانستند که در یک جنگ اتمی موفقیت با آن طرفی خواهد بود که زودتر از طرف مقابل شلیک کند؛ اما این‌که فرآیند «شلیک» چگونه باید باشد نیاز به پروتکلی ویژه داشت.

مقابله با دکتر استرنج لاو!

آمریکایی‌ها و روس‌ها قبل از هر چیز به این نتیجه رسیدند که لازم است دایره کسانی که می‌توانند دستور انجام یک حمله اتمی را صادر کنند، بشدت محدود شود تا دنیا اتفاقی مثل آن‌چه در فیلم «دکتر استرنج لاو» افتاد را در عالم واقع تجربه نکند. آن‌ها در همین راستا به تهیه یک‌سری داده‌های رمزی و دستورات ویژه اقدام کردند که در یک کیف با عنوان «چمدان اتمی» قرار می‌گرفت. در ایالات متحده کیف مورد نظر همیشه همراه رئیس‌جمهوری بوده و او قادر است در هر مکان و هر زمان دستور حمله اتمی را صادر کند.

در روسیه، اما روند را کمی پیچیده‌تر کرده و دستورات را در سه کیف مجزا قرار دادند؛ کیف نخست برای رئیس‌جمهوری، کیف دوم برای رئیس ستاد مشترک ارتش و کیف سوم برای وزیر دفاع و ناگفته پیداست که برای انجام یک عملیات اتمی این سه نفر باید با هم فرمان حمله را صادر کنند. اگر تصور می‌کنید داخل این کیف‌ها یک دکمه قرمز قرار دارد که با فشار آن موشک‌های دارای کلاهک اتمی به پرواز در‌می‌آیند باید بگوییم کاملا در اشتباهید! در حقیقت کیف‌ها حاوی کارت‌هایی هستند که کد حمله روی آن‌ها درج شده و تنها کافی است این کد‌ها برای نیرو‌های مسلح فرستاده شوند. به همین راحتی!

منبع: روزنامه شهروند

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرگرمی کیف کیف اتمی مایک پمپئو آمریکا چمدان اتمی سلاح اتمی روسیه حمله اتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۱۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه پاسداران با حمله موشکی و پهبادی به اسرائیل غاصب دنیا را متحیر کرد

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، ماموستا ملاقادر قادری امروز در مراسم رونمایی از سردیس علامه «ملا احمد نودشی» در سخنانی اظهار داشت: مردم عزیز و شریف و مهربان نودشه در تاریخ اورامانات و در زمینه های صنعت، کار، فرهنگ، دانش و دلاوری در حد آگاهی بنده یا رقیب نداشته‌اند و یا کم رقیب بوده‌اند.
 
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: در طول ۴۵ سال از عمر انقلاب اسلامی غیر از خیر، چیزی از بدنۀ اهل نودشه ندیده‌ام و مردم شریف نودشه همواره در خدمت ایران و انقلاب بوده‌اند.
 
این عالم برجسته اهل سنت تصریح کرد: اورامانات مرکز علم و دانش و علما و عرفا بوده است و در زمان گذشته در خارج پاوه، نودشه و دشه حرف اول را زده‌اند؛ دشه ای که امروز کمتر از آن نام برده می‌شود، عالمان آن در سنندج و سلیمانیه و استانبول و علمای نودشه هم در سنندج و سلیمانیه و اورامانات مفتی عصر خود بوده‌اند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: در طول ۴۵ سال گذشته اگر تمام عملیات‌ها و دفاع‌ها و جنگ‌ها را بررسی کنیم، در همۀ این‌ها سپاه سینه را سپر کرده است
 
ماموستا قادری افزود: سپاه پاسداران در ۲۵ فروردین با حمله موشکی و پهبادی به اسرائیل دنیا را متحیر کرد، از این‌جهت ممنون آنان هستم و تبریک عرض می‌کنم.
 
در ادامه از سردیس علامه ملا احمد نودشی  رونمایی شد.
 
براساس این گزارش علامه ملا احمد نودشه ای اهل این شهر در سالهای 1228 تا 1302 قمری و از تاثیرگذارترین عالمان قرن 13 در کردستان بوده است و به عنوان مفتی شهر سلیمانیه عراق در خدمت دین بود.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله به رفح برای اسرائیل فاجعه‌بار خواهد بود
  • ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟! | اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی استفاده می‌کند که ....
  • جزئیاتی از حمله به سایت اتمی ایران و کنسولگری ایران در سوریه از زبان دبیر شورای عالی امنیت /۵ پیشنهاد به نشست سن پترزبورگ
  • وعده صادق هژمونی آمریکا را در هم شکست
  • سپاه پاسداران با حمله موشکی و پهبادی به اسرائیل غاصب دنیا را متحیر کرد
  • ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح
  • جلسه تحلیل و بررسی مسائل منطقه برگزار شد
  • اولیانوف: سفر گروسی به روسیه در حال برنامه ریزی است 
  • «وعده صادق» و شکستن هژمونی آمریکا
  • ادعای گروسی درباره فاصله ایران تا دستیابی به یک بمب اتمی | حمله به تاسیسات هسته‌ای امری، مطلقا، ممنوع است