Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@13:39:28 GMT

استخدام حق‌التدریس‌ها در انتظار تأیید دولت

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۱۲۷۷

به گزارش تسنیم؛ حمیدرضا حاجی بابایی درباره جلسه امروز فراکسیون نمایندگان ولایی با وزیر آموزش‌وپرورش و معاونان او اظهار کرد: محور این مباحث، مطالبات فرهنگیان بود  که عنوان شد  فرهنگیان از وضعیت معیشتی و حقوقی خود ناراضی هستند بنابراین نیاز است وضعیت حقوق آنها مورد بازنگری قرار گیرد.

وی افزود: از موارد مورد تاکید نمایندگان مجلس، اهمیت دانشگاه فرهنگیان و لزوم توجه خاص به تربیت نیروی انسانی مورد نیاز با استفاده از حداکثر ظرفیت این دانشگاه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: تبدیل وضعیت نیروهای حق‌التدریس و لزوم تسریع در تعیین تکلیف این گروه از سایر موارد مطرح شده دراین جلسه بود همچنین نمایندگان به این موضوع اعتراض داشتند که چرا با وجود ظرفیت بالای نیروی انسانی کارآمد و متخصص در آموزش وپرورش  بعضی از مدیران انتخاب شده، آموزش وپرورشی نیستند.

حاجی بابایی ادامه داد:‌ نمایندگان از وزیر گله‌مند بودند که چرا تاریخ پرداخت مطالبات فرهنگیان اعلام می‌شود اما اقدام موثری صورت نمی‌پذیرد همچنین بلاتکلیفی دانش‌آموزان کنکوری و عدم اعلام نظر دقیق و صریح در این مورد با توجه به شرایط مناطق سیل‌زده مورد سؤال نمایندگان بود.

وی تأکید کرد: لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته از مطالبات نمایندگان بود که زمانی که پاداش بازنشستگان پرداخت می‌شود بقدری فاصله زمانی ایجاد شده است که دردی از آنها دوا نمی‌‌کند، نیروهای خرید خدماتی نیز مورد اشاره قرار گرفتند و عدم پرداخت حقوق آنها مورد سؤال قرار گرفت.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس ادامه داد: نظام رتبه‌بندی معلمان، مطالبه فرهنگیان ست که نمایندگان مجلس از وزیر آموزش‌وپرورش درخواست کردند در اسرع وقت در این خصوص نیز پاسخگوی جامعه فرهنگیان باشد.

حاجی بابایی گفت: مسائل اخیر که در مدارس اتفاق افتاده است نیز در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و درخواست شد، جوانب مختلف مسئله با توجه به مسائل و اولویت‌های فرهنگی بررسی و گزارشی ارائه شود.

وی بیان کرد: نارضایتی فرهنگیان از بیمه درمانی نیز مورد سؤال نمایندگان بود و لزوم ارائه بیمه درمانی موثر و پاسخگو مورد تاکید قرار گرفت.

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تاکید کرد: افزایش حقوق دانشجو معلمان باید براساس مصوبه مجلس صورت گیرد و در این مورد قوانین گویا و مستند وجود دارد همچنین در صدور احکام افزایش حقوق فرهنگیان مصوبه مجلس باید اجرایی شود.

وی یادآور شد:  اجرای سند 2030 در برخی مدارس و لزوم نظارت در این زمینه مورد اعتراض نمایندگان بود همچنین بی‌توجهی برخی مدارس غیردولتی به مسائل فرهنگی مورد بحث قرار گرفت واز وزیر درخواست شد، نظارت بیشتری بر این امور داشته باشد.

حاجی بابایی گفت: وزیر آموزش وپرورش اظهار داشت که آئین‌نامه تبدیل وضعیت حق‌التدریس‌ها تمام و به دولت اعلام شده است که به محض تایید اجرایی می‌شود همچنین افزایش حقوق دانشجومعلمان را 440 هزار تومان اعلام کرد و در خصوص تأخیر زمان کنکور نیز معتقد بود که این امر از اختیارات و مسئولیت‌های وزارت علوم است و ما موافق هستیم.

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس عنوان کرد: وزیر آموزش وپرورش در مورد حوادث اخیر معتقد است دشمنان ما می‌خواهند مردم را به نظام آموزش وپرورش بی‌اعتماد سازند و ما سعی کردیم با تدبیر عمل کنیم؛ درخصوص پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته نیز اعلام شد که فقط بازنشستگان سال 97 پاداش خود را دریافت نکرده‌اند و حقوق معلمان خرید خدمت تا پایان دی ماه پرداخت شده است و باقی در خرداد ماه پرداخت خواهد شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۱۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه محمدبیگی، از اعضای ­کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده و منجر به خستگی و کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور شده است.

محمدبیگی گفت: ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه ماما‌ها انجام می‌پذیرد.
وی افزود: در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است به طوری که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ و این در حالی است که این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، افزود: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت فقط حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، در حالی که بر اساس آمار‌ها، به جذب و استخدام حدود ۹ هزار ماما در کشور نیاز داریم.
پنجم ماه می، مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند