Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محققان با تجزیه‌وتحلیل ۵۲ تحقیق انجام‌شده روی ۱۳ هزار ورزشکار حرفه‌ای در ۷۱ رشته به این نتیجه رسیدند که از هر سه نفر یکی دچار اختلال روانی ازجمله بی‌خوابی، افسردگی و اضطراب، مشکلات تغذیه‌ای، سوءمصرف مواد، اعتیاد و قماربازی  شده است.

در این تحقیق که برای مجله انگلیسی پزشکی ورزشی انجام‌ شده آمده است که در بسیاری از موارد افسردگی و اضطراب به‌طور مستقیم منجر به آسیب فیزیکی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مشخص‌شده است که ورزشکاران از این ترس دارند که اختلالات روانی آن‌ها باعث عدم بسته شدن قرارداد شده و درنتیجه کمپانی‌های تبلیغاتی به‌سوی آن‌ها نیایند.

مربیان و ورزشگاه نقش حیاتی در نابسامانی روانی در یک ورزشکار و همچنین ترویج فرهنگ آرامش روانی دارند. به گفته محققان فرهنگ نخبگانی در ورزش با انجام ورزش‌های سنگین و تقاضا برای کسب بهترین نتیجه، خطر ابتلا به بیماری‌های روانی در میان ورزشکاران را افزایش می‌دهد.

ترس از ضعیف بودن و نتیجه ضعیف گرفتن در میان ورزشکاران شایع است و این امر باعث می‌شود تا به این امر که برایشان حیاتی است بیش‌ازاندازه بها دهند و فکر و ذکرشان نتیجه گرفتن باشد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اختلال روانی اعتیاد افسردگی مشکلات اختلالات روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۱۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌های شهرستان خوسف

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در جلسه ستاد بحران شهرستان خوسف خواستار بازگشایی هرچه سریعتر تمامی راههای روستایی و راههای ارتباطی آسیب دیده ناشی از سیل شهرستان شد و گفت: ارزیابی‌ها به صورت جدی انجام  و اقدامات جبرانی خیلی فوری و جدی انجام شود.

عباس زاده افزود:تمامی دستگاه‌های خدمت رسان با تمام توان باید پای کار بیایند و اقدامات فوری و ضروری در این باره انجام شود. 
فرماندار خوسف  نیز با بیان اینکه:جاده‌های خوسف به ویژه در بخش جلگه ماژان در اثر سیلاب به شدت اسیب دیدند ، گفت: جاده صمدآباد و همند این شهرستان تخریب شده است.


حسینی با بیان اینکه بزرگترین حوزه خسارت دیده در این سیلاب اب نما‌ها بودند که با اسیبی که دیدند امکان تردد وجود نداشت، افزود: راه‌های عشایری و ایلرا‌ههای خوسف ۲۵۰۰ کیلومتر است که بیش از ۷۰۰کیلومتر آن خسارت دیده اند

وی با بیان اینکه درحوزه راهداری هم ۸۰کیلومتر دچار آسیب شدند از خسارت به 20 کیلومتر  از راه‌های فرعی روستاهم خبرداد.


حسینی گفت: ۶۶ واحد مسکونی در خوسف دچار آبگرفتگی شدید شدند و همچنین در سیل اخیر ۵۰۰ راس دام تلف شد
وی با بیان اینکه ۱۱۰۰ هکتار اراضی کشاورزی و باغی و ۱۸ رشته قنات و ۵باب استخر خسارت وارد شده افزود: در حوزه برق ۱۲اصله تیر برق سقوط کرده و برق برخی روستا‌ها دچار مشکل شده که البته مشکل رفع شده است.


فرماندار خوسف با بیان اینکه معابر 17 روستای شهرستان هم خسارت دیده و 15 بند خاکی از بین رفته است، گفت:۶۵۰ متر مربع هم ساختمان‌های میراث فرهنگی و ۲اب انبار اسیب دیدند.


دیگر خبرها

  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • کاروان برزیل در المپیک پاریس کوچکترین خواهد شد؛ ۸ دوره افت متوالی!
  • اعتراف ستاره بارسا: از نظر روانی فروپاشیدیم!
  • علی مطهری: نوه‌ها، نتیجه‌ها و نبیره‌های آیت الله مطهری دچار بن بست فکری یا پوچی در زندگی نشده‌اند
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • میشل: شکست دادن بارسا جشن گرفتن دارد
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌های شهرستان خوسف
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند