Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@00:53:40 GMT

تاکید بر واردات دام مولد به جای واردات گوشت و دام زنده

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۶۰۹۶

تاکید بر واردات دام مولد به جای واردات گوشت و دام زنده

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رفیعی‌پور، امروز ۳۰ اردیبهشت ۹۸، در حاشیه بازدید خبرنگاران از یک کارخانه تولیدکننده فرآورده‌های لبنی، با بیان اینکه امسال برای اولین بار تکنولوژی ساخت واکسن از کشور ترکیه وارد کشور می‌شود، افزود: تا یک سال آینده، سایت جدید تولید این واکسن‌ها در کشور راه‌اندازی شده و این واکسن‌ها در داخل تولید خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توسعه روابط بین‌الملل را از سال گذشته آغاز کردیم و آن را در دستور کار خود قرار دادیم، همچنین برآیند این اقدامات، منجر به واردات محصولات پروتئینی مانند گوشت و انواع داروها و واکسن‌ها به کشور، بدون هیچ مشکلی شد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: در حال حاضر واردات این گونه محصولات از ۴۲ کشور انجام می‌شود و تحریم‌ها هیچ تأثیری در روند واردات نداشته است.

رفیعی پور گفت: سازمان دامپزشکی کشور، دستورالعمل‌ها را متناسب با شرایط تحریمی تغییر داده و تلاش می‌کند، خلاقیت‌ها و نواندیشی را در بدنه سازمان تقویت کند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه باید نگرانی‌های تولیدکنندگان برطرف شود، خاطرنشان کرد: تفویض اختیارات را از سازمان‌ها به ادارات کل و شبکه‌ها انجام دادیم و در حال حاضر، ادارات جز، به راحتی می‌توانند مجوزها و پروانه‌های مراکز تولیدی بزرگ را صادر کنند.

وی افزود: برای اولین‌بار ایجاد سه شرکت خصوصی در کنار واکسن و سرم‌سازی رازی، تولید واکسن تب برفکی روغنی را استارت زده و قرار است در آینده نزدیک، تعداد آن به چهار شرکت برسند.

وی با بیان اینکه مشکل تولید واکسن بذر آن است، یادآور شد: در حال حاضر بذر واکسن فوق حاد پرندگان در داخل ساخته می‌شود و قرار است بذر واکسن دام و طیور و آبزیان هم با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان که اعتبار آن را نیز دریافت کرده است، در آینده نزدیک تولید شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه کشتارگاه خرمشهر استانداردهای بین‌المللی را گذرانده اند، تصریح کرد: به زودی دام‌های کشورهای دیگر در این مجموعه کشتار خواهند شد.

وی با بیان اینکه تاکنون درباره پرورش شتر در کشور غفلت شده است، گفت: شرایط آب و هوایی و اقلیمی کشور ما طوری است که نگهداری این حیوان می‌تواند بسیار سودآور باشد که بر همین اساس، برای اولین‌بار در سال جاری تعداد ۵۰۰ نفر شتر از کشور قطر وارد شده و قرار است این تعداد به ۱۰ هزار نفر برسد.

رفیعی پور اظهار داشت: همچنین برای پرورش ماهی در قفس، هدف‌گذاری شده که حجم تولید به ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تن برسد.

به گفته رئیس سازمان دامپزشکی کشور، تفاهم نامه‌هایی هم با اتحادیه اروپا برای صنعت پول‌ساز پرورش اسب امضا شده و قرار است این صنعت مورد توجه ویژه قرار گیرد.

رفیعی‌پور، واردات دام مولد به جای واردات گوشت و دام زنده و همچنین پرورش سایر ماکیان مانند بلدرچین و قرقاول در کنار مرغ را از دیگر برنامه‌های سازمان دامپزشکی عنوان کرد.

وی تأکید کرد: نقش سازمان دامپزشکی کشور پس از سیل اخیر بسیار فوق‌العاده بود، چرا که با اقدامات سم‌پاشی، ضدعفونی و درمان توانست از شیوع بیماری‌های مشترک انسان و دام جلوگیری کند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: پیشرفت ۹۷ درصدی در مقابله با آنفلوانزای فوق حاد پرندگان صورت گرفته، به طوری که طی سال گذشته تنها ۲ میلیون قطعه مرغ برای جلوگیری از این بیماری معدوم شد، این در حالی است که در سال ۹۶ رقم ۲۷ میلیون قطعه و در سال ۹۵ رقم ۱۰ میلیون قطعه طیور بود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تأکید کرد: در سال ۹۸ مجوز واردات ۳۵ هزار تن گوشت داده شده که روزانه و هفتگی وارد کشور می‌شود. همچنین در سال گذشته برای واردات ۲۷ میلیون تن نهاده مجوز داده شده بود که ۱۱.۵ میلیون تن وارد شد.

کد خبر 4621295 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان دامپزشکی کشور پرورش شتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۶۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ بهرام عین اللهی اظهار کرد: خوشبختانه با تصویب روز گذشته مجلس، مقرر شد که ۱۰ هزار میلیارد تومان از اعتبارات وزارت بهداشت برای برقراری فوق العاده خاص به کارکنان این وزارتخانه، پرداخت شود.

وی با بیان اینکه هدف ما از حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی، تسهیل امور و راحتی مردم دانست و گفت: امروزه مواد غذایی به راحتی و به شیوه غیرحضوری برای همه در دسترس است و مشارکت سکو‌های اینترنتی در حمل دارو می‌تواند موجب راحتی کار مردم شود. 

وزیر بهداشت تاکید کرد: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی به صورت کد پیگیری است و حمل کننده دارو از سکو، اطلاعی از فهرست و محتویات دارو‌های افراد ندارد و مسئولیت ارائه دارو نیز با مسئول فنی داروخانه‌هایی است که آن را از این شیوه فروخته است. 

وی با تاکید بر اهمیت سلامت کودکان در تامین سلامت بزرگسالان، از اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در سراسر کشور خبر داد و با بیان اینکه بخشی از رشد تکاملی در دهه اول زندگی هر فرد رخ می‌دهد، افزود: تمام اعضای بدن، رشد تکاملی دارند بنابراین هر حادثه و بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، می‌تواند در سنین بالاتر و حتی تا پایان عمر نیز وجود داشته باشد و سلامت افراد را به مخاطره بیندازد.

عین اللهی با اشاره به پیشنهاد وزارت بهداشت و بررسی طرح درمان کودکان زیر ۷ سال در کمیته‌های مختلف دولت، گفت: خوشبختانه این طرح در هیات دولت تصویب شد و جمهوری اسلامی ایران افتخار دارد که علیرغم مشکلات و تحریم‌ها خدمات مورد نیاز کودکان زیر ۷ سال را در مراکز دولتی به صورت رایگان ارائه دهد.

درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور است

وزیر بهداشت از طرح درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال به عنوان نوعی سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور یاد کرد و گفت: ممکن است نتایج این طرح در دولت مردمی مشخص و ملموس نباشد، اما اثرات آن در آینده و سلامت کشور، موثر است. این طرح به همه بیمارستان‌های دولتی ابلاغ شده است. 

تامین نیاز‌های دارویی کشور با کمک شرکت‌های دانش بنیان

عین اللهی یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت را تقویت شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت دانست و گفت: با استفاده از توان و ظرفیت این شرکت‌ها می‌توانیم بسیاری از نیاز‌های دارویی کشور از جمله دارو‌های بیماران تالاسمی را تامین کنیم.

وی با بیان اینکه خوشبختانه شاهد رشد تولیدات دارو‌های مورد نیاز توسط شرکت‌های ایرانی هستیم، گفت: بعضا ممکن است برخی از بیماران، تمایلی برای مصرف دارو‌های ایرانی نداشته باشند که تجویز و مصرف دارو‌های خارجی توسط متخصصان مورد تایید وزارت بهداشت انجام می‌شود، اما اولویت ما، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است. 

ثبت رکورد افزایش شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت در دولت مردمی

وزیر بهداشت به فعالیت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان حوزه سلامت تا سال ۱۴۰۰ اشاره و عنوان کرد: در دولت مردمی و تا کنون، تعداد شرکت‌های دانش بنیان این حوزه به بیش از یک هزار و ۴۰۰ شرکت رسیده و شاهد رکوردی در افزایش تعداد این شرکت‌ها هستیم و با تسهیلات و حمایت‌های دولت نیز تعداد این شرکت‌ها رو به رشد است. 

عین اللهی تولید پانسمان مورد نیاز بیماران پروانه‌ای را یکی از اقدامات ارزشمند شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت ارزیابی و خاطرنشان کرد: اقدامات لازم برای تولید این پانسمان‌ها آغاز شده البته قبل از تولید و تجاری سازی هر محصول، باید پژوهش و تحقیقات انجام شود که تولید این پانسمان نیز در مرحله تحقیقاتی است و امیدواریم با حمایت‌های دولت به مرحله تجاری سازی و تامین نیاز‌های داخلی برسد. حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در تامین نیاز‌های کشور یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت است. 

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد جایگاه والای پزشکی کشورمان در منطقه، گفت: امروز قوی‌ترین نظام سلامت منطقه مربوط به جمهوری اسلامی ایران است و در جهان نیز در حوزه‌های مختلف، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته ایم که باز هم تقویت می‌شود. 
سینوفارم کم عارضه‌ترین واکسن بود

وزیر بهداشت در خصوص برخی عوارض یک واکسن خارجی، گفت: کمیته علمی کشوری کرونا متشکل از ۶۰ نفر از بهترین اساتید، دانشمندان و صاحبنظران در رشته‌های مختلف پزشکی است. بیشترین واکسن تزریق شده در کشور که تا کنون بیش از ۱۵۵ میلیون واکسن تزریق شده سینوفارم بود و این واکسن، کم عارضه‌ترین واکسن بوده است.

عین اللهی از رصد و ثبت عوارض واکسن‌ها توسط کمیته علمی کرونا خبر داد و گفت: خوشبختانه کمترین عوارض مربوط به واکسن را در جمهوری اسلامی ایران داشته ایم و استفاده از واکسن توانست به کنترل کرونا کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است