Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمله تند امیر خادم به بهروز نعمتی سرپرست فدراسیون کشتی و متهم کردن این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی به نقش داشتن در مهندسی انتخابات، یکی از خبر‌های مهم روز ورزش‌مان بود.

به گزارش تابناک ورزشی، خادم حتی استیضاح وزیر ورزش را هم اعمال فشار بر وزیر ورزش دانسته بود برای مهندسی انتخابات کشتی... اما آیا واقعا اینچنین است؟

این گفته‌های امیر خادم که تا همین چند ماه قبل معاون امور استان‌ها و حقوقی وزارت ورزش بوده است و رقبایش مدام از سفر‌های استانی‌اش در سمت معاون وزیر ورزش از یک سو و نامزد بالقوه فدراسیون کشتی انتقاد می‌کردند، حالا رقابت انتخابات کشتی را داغ‌تر از قبل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اتهاماتی زده که احتمالا با واکنش رقبا و وزارت ورزش و مسئولان فدراسیون روبرو خواهد شد، چون کشتی در سال‌های متوالی گذشته در اختیار رسول خادم بوده و هیات‌های کشتی استان‌های مختلف هم همان‌هایی هستند که در مقاومتی جانانه چند بار وزارت ورزش را ناچار به عقب نشینی برابر رسول شدند. حالا درحالی که هنوز همان‌ها در راس فدراسیون کشتی هستند و مجمع را می‌گردانند، امیر انتخابات را متهم به مهنسی کرده است و اتهامی که علیرضا حیدری در نامه انصراف از مجمع زده بود به سوی رقبای دیگر نشانه می‌رود.

واکنش بهروز نعمتی به این گفته‌ها تنها آرزوی موفقیت و رعایت اخلاق رقابتی از سوی خادم و برگزاری بدون تنش انتخابات است تا امانتی که در دستش گذاشته اند را تحویل صاحب بعدی دهد. او درباره گفته‌های امیر می‌گوید: «بله مصاحبه امیر را دیدم، اما راستش مطمئن باشید من وارد این بازی دوستان نمی‌شوم و همه تلاشم این است که مسئولیت برگزاری بی طرفانه مجمع را انجام بدهم.»

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی درباره اتهاماتی که درباره مهندسی انتخابات به او وارد شده است می‌گوید: «امیدوارم آقای خادم خودش پیش خدایش کلاهش را قاضی کند.» و البته درباره اینکه رفتار‌های از این دست در مجلس که همزمان با حضور مشترک‌شان در خانه ملت بوده و سبب شده امیر از مجلس دل زده شود هم می‌گوید: «این بخش از حرف‌هایش را هم دیدم، ولی امیر دوست خوب و رفیق و همکار مان بود در مجلس. یادم نمی‌آید اختلاف و دلخوری یا مورد خاصی بوده باشد.»

او همچنان سعی می‌کند ریتم گفته‌هایش بر مدار مدارا باشد و درباره اتهام فشار به وزیر از طریق استیضاح و ربط آن به ماجرای انتخابات کشتی خودش را مبری می‌داند و می‌گوید: «واقعا بعید است نمایندگان محترم مجلس هم چنین کاری بکنند. به هر وقتی کسی دنبال بهانه باشد، زمین و زمان را به هم می‌دوزد.»

سرپرست فدراسیون کشتی در پایان گفت: «راستش ما تغییری در ترکیب مجمع ندادیم و تمام تلاشم این است که انتخابات را به صورت قانونی و بدون مشکل برگزار کنیم و این کرسی را در اختیار آدم اهلش بسپاریم. این انتخابات خیلی زودتر از آنچه دوستان انتظار دارند برگزار می‌شود و امیدوارم این امانت را به بهترین شکل به صاحبش منتقل کنم. هر کسی که برآمده از انتخاب اعضای محترم مجمع باشد.»

کشتی ورزش ملی ایران پس از عصر رسول خادم آماده یکی از حساس‌ترین رقابت‌های انتخاباتی تاریخش می‌شود. امیر خادم که حمایت ضمنی برادرش را دارد با عباس جدیدی، حمید بنی تمیم، علیرضا دبیر، عباس جدیدی و چند چهره کمتر شناخته شده دیگر در کشتی بر سر مهمترین رشته المپیکی ایران رقابت می‌کنند. خبرآنلاین نوشت: علیرضا حیدری ۲۴ ساعت قبل از این رقابت کنار کشید و گفت: انتخابات مهندسی می‌شود و حالا این امیر خادم است که توپ مهندسی انتخابات را به زمین بهروز نعمتی انداخته.

منبع: تابناک

کلیدواژه: امیر خادم بهروز نعمتی مهندسی انتخابات جان بولتون هوشنگ امیراحمدی حسین طائب پرونده یاسین رامین مهلا مومن زاده جواد نکونام نشست فوق العاده اتحادیه عرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۷۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • چهل و چهارمین دوره مسابقات بین المللی کشتی جام تختی در زنجان برگزار می شود