Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان امروز، 30 اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه انسان با مطالعه و کتابخوانی زنده است، اظهار کرد: برای شناسایی استعدادها و لیاقت‌های انسان‌های هر جامعه‌ای باید به میزان مطالعه مردم آن جامعه توجه شود.

وی با اشاره به اینکه ملت‌های پیشرو و در مسیر رشد و تعالی اهل مطالعه، دانش و فضل هستند، گفت: جدایی انسان از کتاب، دفتر و قلم مساوی با جهل انسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرآن کریم نیز کسانی که می‌دانند و کسانی که نمی‌دانند را مساوی معرفی نمی‌کند.

امام جمعه رشت به جایگاه علم، عالم و دانش در اسلام اشاره کرد و ادامه داد: جایگاهی که در اسلام برای این موضوع ترسیم شده در هیچ فرهنگ، مذهب و آئینی وجود ندارد.

نماینده ولی فقیه در گیلان ادامه داد: یکی از مواردی که باید در جامعه اسلامی به ویژه شیعی مد نظر قرار گیرد این است که مسلمانان الگوهای تربیتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بسیار زیادی دارند و اهل بیت(ع) بهترین الگوها هستند.

وی با تاکید بر اینکه انسان‌ها باید بدانند الگوهای آنان از نظر رفتار، گفتار و کردار چگونه هستند، تصریح کرد: امروز بشریت باور دارد که اهل بیت پیامبر(ص) بهترین الگوی تربیت و کرامت است.

این کارشناس دینی در ادامه با بیان اینکه اگر بخواهیم از الگوهای اسلامی و شیعی برای زندگی خود بهره گرفته و به دنیای امروز معرفی کنیم باید در ابتدا آنها را به درستی بشناسیم، افزود: باید بدانیم رفتار، کردار و گفتار اهل بیت(ع) برای حیات طیبه انسان چه بوده و این مهم نیز تنها در سایه مطالعه زندگی و سیره آنها به دست خواهد آمد.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به اینکه در طول تاریخ علمای اسلام چه شیعه و چه سنی درباره زندگی اهل بیت عصمت و طهارت به صورت مفصل کتاب نوشته‌اند، اضافه کرد: اگر بخواهیم برای سرفصل‌های زندگی خود الگویی پیدا کنیم هیچ چیزی جز اهل بیت(ع) وجود ندارد.

وی ایجاد بستر مناسب برای مطالعه به‌ویژه برای نسل جوان اعم از حوزوی و دانشگاهی در زمینه احوالات اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را بهترین اقدام برای جامعه اسلامی عنوان و اظهار کرد: جوانان باید به مطالعه خود محوریت دهند و چه بهتر این محوریت مطالعه زندگی اهل بیت(ع) باشد.

امام جمعه رشت با اشاره به کاهش میزان مطالعه و عدم رغبت جوانان به کتاب و کتابخوانی با گسترش فعالیت فضاهای مجازی و حجم بالای کتاب، افزود: مسئولان و متولیان امر باید حجم کتاب‌ها را کاهش داده و آنها را به صورت جیبی، همراه و در اندازه‌های کوچک تهیه و منتشر کنند.

وی با بیان اینکه بعد از آماده شدن زمینه‌های مناسب می‌توانیم به مطالعه عمق داده و آن را سطح‌بندی و رده‌بندی سنی کنیم، گفت: باید برای هر فردی به فراخور اندازه فهم، بینش، درک و تخصص آن زمینه و بستر مطالعه فراهم شود.

نماینده ولی فقیه در گیلان همچنین به چهار علت سفر امام رضا(ع) از مدینه به ایران اشاره و بیان کرد: اگر جوانان در همین چهار محور مطالعه کنند قطعا به نقاط بسیار زیبایی درباره زندگی امام رضا(ع) برای رشد و تعالی زندگی خود دست خواهند یافت.

وی به برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی اشاره کرد و یادآور شد: این جشنواره چند سالی است که با محوریت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و همکاری آستان قدس رضوی و دستگاه‌های مختلف در استان‌های کشور اجرا می‌شود.

امام جمعه رشت با بیان اینکه جشنواره مذکور می‌تواند در ترویج فرهنگ ولایت‌مداری مردم گیلان و تقویت آن اثرگذار باشد، تصریح کرد: در سایه جشنواره رضوی می‌توانیم جوانان را ترغیب کنیم که در درباره امام رضا(ع) مطالعه کنند.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به اینکه امروز فرهنگ‌های گوناگون باطل به ویژه عرفان‌های نوظهور به دنبال جلب جوانان ما به سوی خود هستند، ادامه داد: باید با استفاده از جشنواره کتابخوانی رضوی زمینه جذب جوانان به سمت فرهنگ الهی و توحیدی را فراهم کنیم.

وی خواستار تقویت این حرکت مردمی برای رسیدن به دستاوردهای فرهنگی در سطح جامعه به‌ویژه استان گیلان شد و خاطرنشان کرد: امروز گسترش رسانه‌های مجازی بخشی از زندگی مردم بوده و یکی از جاهایی که می‌توانیم فرهنگ رضوی و کتابخوانی را تعریف کنیم همین فضای مجازی است و باید از آن بستری مناسب برای توسعه فرهنگی رضوی ایجاد کنیم.

به گزارش ایکنا،‌ نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی از ابتدای اردیبهشت‌ماه در کتابخانه‌های سراسر کشور به صورت آنلاین، مکتوب و پویش کتابخوانی برای سنین کودک، نوجوان، بزرگسال و خانوادگی آغاز شده و تا 28 خردادماه ادامه دارد لذا علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سامانه «razavi.iranpl.ir» در این جشنواره و مسابقه بزرگ کتابخوانی شرکت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن نماینده ولی فقیه در گیلان جشنواره کتابخوانی رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۷۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی چگونه زندگی متولدین ۲۰۲۴ را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟

وب سایت آمریکایی The Verge در گزارشی توضیح داده است کودکانی که در سال جاری در ایالات متحده متولد می‌شوند به دلیل تغییرات آب و هوایی به طور متوسط در معرض افزایش ۵۰۰۰۰۰ دلاری هزینه‌های خود در طول زندگی قرار دارند. این گزارش توسط Consumer Reports و شرکت مشاوره ICF انجام شده است.

این مطالعه صورت‌حساب‌های بالایی را برای بلایای مرتبط با آب و هوا که منجر به هزینه‌های مسکن، غذا و مراقبت‌های بهداشتی بالاتری می‌شود، محاسبه کرده است.

اگرچه ابهامات زیادی در این مطالعه وجود دارد، اما تلاشی برای تجزیه و تحلیل تمام راه‌های بزرگ و کوچکی است که از طریق آن تغییرات آب و هوایی می‌تواند بر زندگی روزمره تأثیر بگذارد.

برای تخمین هزینه‌های مصرف کننده مرتبط با تغییرات آب و هوایی، ICF سناریو‌های آتی را با گرم شدن انتشار گاز‌های گلخانه‌ای سیاره زمین طراحی کرده و میانگین طیف وسیعی از عوامل مختلفی را که ممکن است تحت تأثیر قرار گیرند، از جمله نوسانات دما و بارندگی محاسبه کرده است. این تحقیق سال‌های ۱۹۸۶ و ۲۰۰۵ را به عنوان پایه در نظر گرفته است.

پیش‌بینی‌های این مطالعه به دلار ۲۰۲۴ است، بنابراین افزایش واقعی هزینه‌های زندگی با تورم می‌تواند بسیار بیشتر باشد.

طبق این مطالعه، بیشترین هزینه‌های مربوط به آب و هوا مربوط به مسکن است، به عنوان مثال تغییرات آب و هوایی منجر به تشدید طوفان، سیل و آتش سوزی جنگلی می‌شود. در این واقعیت، تعمیر و نگهداری خانه گران‌تر می‌شود و پس از آن هزینه‌های هنگفتی برای بیمه خانه وجود دارد.

در مجموع، ICF دریافته است که هزینه‌های اضافی مسکن در طول زندگی فردی که در سال جاری در ایالات متحده متولد شده است می‌تواند به ۱۲۵۰۰۰ دلار برسد.

این مطالعه می‌گوید که همان فرد ممکن است شاهد افزایش هزینه‌های انرژی تا ۸۸۰۰۰ دلار باشد. بلایای آب و هوایی همچنین شبکه برق را از بین می‌برد و شرکت‌های برق نیز صورت حساب تعمیر و نگهداری را افزایش خواهند داد.

ایالات متحده در دهه گذشته شاهد افزایش طول مدت قطعی برق بوده است، که عمدتاً به "رویداد‌های مهم"، از جمله آب و هوای شدید مربوط بوده است، مردم همچنین هزینه بیشتری برای راه اندازی دستگاه‌های تهویه مطبوع خود در طول موج گرما پرداخت می‌کنند.

آمریکایی‌ها قبلاً دیده‌اند که چگونه اختلالات زنجیره تامین در طول همه‌گیری ویروس کرونا باعث افزایش قیمت‌ها در خواربارفروشی‌ها شده است و انتظار می‌رود که تغییرات آب و هوایی سیستم‌های غذایی را مختل کند، چه از طریق خشکسالی یا تغییر مناظر که بر گونه‌های محصول قابل دوام در یک منطقه خاص تأثیر می‌گذارد. همه این مشکلات می‌تواند قیمت غذا را در طول زندگی یک نوزاد در ایالات متحده حدود ۳۳۰۰۰ دلار افزایش دهد.

هزینه‌های مرتبط با آب و هوا در ارتباط با حمل و نقل و مراقبت‌های بهداشتی کمتر است، و با توجه به این مدل آب و هوا، بیمه و نگهداری خودرو حدود ۴۰۰۰ دلار گران‌تر می‌شود.

به هزینه مراقبت‌های بهداشتی ناشی از خطرات آب و هوایی نیز ۵۰۰۰ دلار دیگر اضافه می‌شود.

فردی که امروز متولد می‌شود ممکن است صد‌ها هزار دلار اضافی به عنوان مالیات و درآمد از دست بدهد. این مطالعه فرض می‌کند که دولت‌ها پول بیشتری را برای تعمیر و توسعه زیرساخت‌ها صرف می‌کنند، وهزینه‌هایی که مالیات دهندگان متحمل می‌شود نظام دارایی‌های ان‌ها را نصف می‌کند.

درآمد بازنشسته‌ها نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد، زیرا تغییرات آب و هوایی خطرات مالی فزاینده‌ای را برای سرمایه گذاران ایجاد می‌کند. افرادی که در خارج از منزل یا در کشاورزی کار می‌کنند نیز به احتمال زیاد کار در یک محیط مناسب را از دست خواهند داد.

منبع: ارم نیوز

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • جوانان آثار شهید مطهری را مطالعه کنند
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • هفته‌ فرهنگی اصفهان فرصتی برای معرفی هنرمندان و اندیشمندان است
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند
  • تغییرات آب و هوایی چگونه زندگی متولدین ۲۰۲۴ را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • از روز جهانی کتاب و حق مولف تا نقش کتاب در سبد خانواده‌ها