Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل مدیریت بحران و حوادث غیرمترقبه استانداری کرمان گفت : تا کنون ۶۹ هزار هکتار از اراضی استان کرمان جهت مبارزه با این ملخ مورد سمپاشی قرار گرفته است .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ حشره ای به نام ملخ صحرایی ماه هاست که سر تیتر خبری بسیاری از رسانه ها شده است؛ آفت ملخ صحرایی بسیار خطرناک است که اگر کنترل نشوند امنیت غذایی مردم را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حشره به محض ورود به یک منطقه هر چیزی را که لباس سبز بر تن داشته باشد از مراتع، جنگل ها، مزارع، باغات و تمام محصولات کشاورزی را از بین می برد و مورد تغذیه خود قرار می دهد.

ملخ‌ صحرایی از کشورهای عربی وارد کشورمان ایران شده است و به استان های جنوبی کشور از جمله کرمان رسیده و هم اکنون جنوب و شرق استان را درگیر کرده است ولی خوشبختانه تا کنون با پیشگیری و سمپاشی های صورت گرفته آسیب جدی به زمین‌های کشاورزی وارد نشده است .

به هر حال مبارزه با این آفت باید گسترش یابد و تمامی ارگان و مردم دست به دست هم دهند تا مبارزه جدی جهت نابودی این حشره صورت بگیرد .

مجید سعیدی مدیر کل مدیریت بحران و حوادث غیرمترقبه استانداری کرمان در رابطه با مبارزه با این ملخ صحرایی اظهار داشت : کانون اصلی ملخ های صحرایی در استان کرمان به دلیل سطح سرد و رطوبت موجود منطقه جازموریان می باشد .

وی گفت : تا کنون ۶۹ هزار هکتار از اراضی استان کرمان جهت مبارزه با این ملخ مورد سمپاشی قرار گرفته است .

مدیر کل مدیریت بحران و حوادث غیرمترقبه استانداری کرمان با اشاره به این که وضعیت استان کرمان نارنجی است؛ خاطر نشان کرد : این ملخ ها در جنوب استان در حاشیه تالاب جازموریان و حاشیه برخی روستاها قرار دارند.

سعیدی بیان کرد : با پیگیری ها و سمپاشی های صورت گرفته این ملخ ها هنوز به مزارع نرسیده اند و تا کنون خسارتی به مزارع وارد نشده است .

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۷۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید

سعید معین در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آخرین آمار یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار مبارزه علیه آفت سن در مزارع گندم انجام شده است. از مجموع سطح مبارزه ۶۰ هزارهکتار علیه پوره و مابقی سن مادر صورت گرفته است‌.

معین ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات افزود: با توجه به شیوع آفت سن در مناطق معتدل و سردسیر به کشاورزان توصیه می شود که با مشورت کارشناسان حفظ نباتات اقدام به مبارزه کنند. 

به گفته او، با توجه به شرایط بارش باران و دمای سرد و گرم که روی عملیات مبارزه اثر می‌گذارد، از این رو در تلاش هستیم که ۵۰ درصد مبارزه در سن مادر و قبل از تبدیل شدن به پوره انجام شود.

معین بیان اینکه تاکنون خسارتی به مزارع از حیث آفت سن گندم وارد نشده است، گفت: کشاورزان طی ۲ هفته باقی مانده با انجام سم پاشی به موقع به گونه ای عمل کنند که تبدیل آفت سن گندم به پوره به حداقل برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
  • تالاب هامون جازموریان جان دوباره گرفت
  • جان دوباره تالاب جازموریان بعد ۲ سال خشکسالی
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • تالاب جازموریان جان دوباره گرفت
  • سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • (تصاویر) آزادسازی ۵۰ هکتار از اراضی ساوجبلاغ