Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@06:13:20 GMT

استان مرکزی دبیرخانه دایمی نکوداشت مفاخر ایران می شود

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۷۹۸۲

استان مرکزی دبیرخانه دایمی نکوداشت مفاخر ایران می شود

اراک - ایرنا - مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: استان مرکزی با توجه به بکارنامه درخشان در حوزه اندیشمندان شهیر به عنوان دبیرخانه دایمی نکوداشت زنان مفاخر ایران انتخاب شده است.

به گزارش ایرنا، «فریبا نظری پورکیایی» روز دوشنبه در نشست کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان مرکزی افزود: این دبیرخانه از 22 خرداد ماه سال جاری همزمان با برگزاری آیین تجلیل از بانوان نام آور استان مرکزی در موزه بهشت مفاخر ایران ایجاد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: برگزاری این آیین با هدف معرفی ظرفیت های بانوان در کنار کاستی ها و مشکلات جامعه است.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: معرفی زنان تمدن ساز کشور و ظرفیت های مثبت جامعه از دیگر اهداف برگزاری این آیین تجلیل است.
نظری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: می طلبد که برنامه های حوزه بانوان در استان ها با رویکرد فهم مشترک و بهره وری حداکثری از ظرفیت ها برگزار شود تا از موازی کاری ها در این حوزه جلوگیری شده و افزایش توانمند سازی این قشر از جامعه را به همراه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: زنان برای حضور هدفمند و رقابت پذیر در بازار کسب کار نیازمند مهارت، تجارب سازنده و اموزش هستند تا بتوانند فرصت ها را شناسایی و با اقدامات هدفمند در عرصه اقتصادی بدرخشند.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده افزود: اعضای خانواده پیوست های متعددی با هم دارند که باید در توانمند سازی آنان مهارت ورزی جمعی و آموزش های فردی و گروهی به درستی به آنان منتقل شود تا اثربخشی مناسب را در حوزه اجتماعی و اقتصادی داشته باشد.
نظری عنوان کرد: رونق ملی، تحکیم خانواده و توسعه پایدار سرلوحه امور بانوان است و راهبردهای عملی متعددی در این خصوص به مرحله اجرا گذاشته شده است.
وی، طولانی شدن مراحل اداری را از جمله چالش های کارگروه تسهیلات و اشتغال استان ها دانست و افزود: برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای اقتصادی استان و کشور با دستور وزیر کشور باید واحدهای تولیدی که با مشکل مواجه شده اند شناسایی و از تعطیلی آنان جلوگیری شود.
مشاور وزیرکشور در امور زنان و خانواده یادآور شد: بیمه مشاغل خانگی در حوزه صنایع دستی را از دغدغه های وزارت کشور است و رفع این مشکل از برنامه های اولویت دار امسال تعریف شده است.
نظری گفت: برگزاری مستمر نشست های بانوان با راهبردهای قوی و اثرگذار موضوعی مهم در استان ها است که در این راستا استان مرکزی کارنامه خوبی دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: برگزاری آیین تجلیل از بانوان مفاخر استان در خرداد ماه امسال فرصتی برای ارایه موثر توانمندی های این قشر از جامعه است.
«بهروز اکرمی» افزود: 55 درصد ورودی مراکز عالی و دانشگاه ها را در استان مرکزی مردان و 45 درصد را دختران تشکیل می دهند در صورتی که در سطح کشور 65 درصد ورودی این مراکز بانوان و 35 درصد آنان مردان هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: نرخ مشارکت زنان در فعالیت های اقتصادی در سطح کشور حدود 14 و 9 دهم درصد است در صورتی که این رقم در این استان پایین تر از متوسط کشوری و حدود هشت و یک دهم درصد عنوان شده8 است.
اکرمی گفت: زنان در حوزه اقتصادی استان مرکزی نقش کمرنگی دارند و باید با هدفگذاری مناسب بهبود جایگاه این قشر توانمند را در اقتصاد شاهد باشیم.
وی خاطرنشان کرد: استان مرکزی در زمینه بهره گیری از زنان در پست های مدیریتی در زمره پنج استان برتر کشور است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: آموزش زوج های جوان قبل از ازدواج از جمله اقداماتی است که در این استان به منظور مقابله با آسیب های اجتماعی انجام شده است و برگزاری این نشست ها کاهش نرخ طلاق را در استان مرکزی را برعهده داشته است.
وی ادامه داد: در راستای رسیدگی به مشکلات زنان استان مرکزی، مسایل این قشر اولویت بندی شده و اقدامات برنامه محوری در این جهت کلید خورده است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: 65 هزار زن در 13 سکونتگاه غیر رسمی شهرستان اراک سکونت دارند که ایجاد اشتغال برای آنان باید در دستور کار مسئولان استان قرار گیرد.
«زهرا فرجی» افزود: طرح توانمند سازی خانه به خانه برای بانوان با هدف ایجاد چرخه کامل تولید و اشتغال در استان مرکزی اجرا می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی نیز در این نشست گفت: طرح توانمند سازی خانه به خانه با رویکرد ایجاد مشاغل خانگی برای بانوان در شهرستان اراک اجرا می شود.
«سعیدرضا شاه محمدی» افزود: توسعه مهارت زنان، توسعه عدالت اجتماعی، ایجاد کسب و کار پایدار و درآمد برای خانواده ها و مهارت آموزی به بانوان از جمله اهداف برگزاری این طرح در شهرستان اراک است که از 6 مرداد ماه جاری همزمان با روز مهارت در استان آغاز می شود و تاپایان سال جاری ادامه می یابد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی خاطرنشان کرد: 468 نفر در 13 ناحیه شهرستان اراک در سه کارگاه آموزش های فنی و حرفه ای را در این طرح فرا می گیرند.
شاه محمدی افزود: با توجه به نقش بانوان در جامعه و خانواده این طرح در بین بانوان 13 سکونتگاه غیر رسمی در شهرستان اراک برگزار می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی گفت: این طرح مناسب ترین روش برای اشتغال زنان به خصوص در سکونتگاه های غیر رسمی است و در آن زنان می توانند خوداشتغال باشند.
شاه محمدی افزود: تنوع در برگزاری ساعت و محتوای آموزش، آموزش 70 درصد این آموزش ها به صورت عملی و ارایه گواهی مهارت در پایان دوره از جمله مزایای این طرح است.
وی ادامه داد: کمبود تجهیزات و ابزار آلات، عدم وجود زیر نیاز سنجی ها و آموزش متناسب با طرح و نبود فضای مناسب برای اموزش از جمله مشکلات اجرای این طرح است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: با وجود برخی مشکلات اقتصادی بازار صنایع دستی استان در مدت سه سال گذشته از وضعیت مناسبی برخوردار بوده است.
«علیرضا ایزدی» افزود: فروش صنایع دستی در نیمه سال گذشته 30 میلیارد ریال درآمد برای استان به همراه داشته است.
وی ادامه داد: 65 درصد فعالان در حوزه صنایع دستی در استان مرکزی را زنان تشکیل می دهند که با مشکلاتی از جمله نبود بیمه مواجه هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: نبود بیمه در حوزه فعالیت های صنایع دستی کاهش فعالان در این حوزه را به همراه داشته است.
ایزدی افزود: در حوزه آموزش های صنایع دستی اکنون متولیان بسیاری در استان مرکزی وجود دارد که می طلبد برای جلوگیری از موازی کاری این مهم به یک دستگاه سپرده شود.
وی خاطرنشان کرد: سه بازارچه صنایع دستی دهه فجر پارسال در استان مرکزی به بهره برداری رسید و راه اندازی سه بازارچه صنایع دستی نیز تا پایان سال جاری در دستور کار است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز در این نشست گفت: سال گذشته علاوه بر تخصیص اعتبارات عمومی به هیات ها اعتبار اختصاصی به بانوان ورزشکار استان در هیات ها اختصاص یافته است.
«عابد حقدادی» افزود: پیش بینی می شود اختصاص اعتبارات به بانوان هیات های ورزشی استان مرکزی در سال جاری 40 درصد افزایش می یابد.
وی ادامه داد: برگزاری چهار طرح شامل 2 طرح در حوزه سلامت و 2 طرح در حوزه نشاط آفرینی در شهرستان های استان مرکزی از برنامه های این اداره کل در سال جاری است.
استان مرکزی با دارا بودن 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.
1955/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي استانداري كارگروه بانوان استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۷۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید امور بانوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در این دانشگاه با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

طهرانچی در این مراسم با تأکید بر نقش «زنان» در «خانواده» اظهار کرد: زن در اجتماع و خانواده نقش محوری دارد؛ بنابراین زنان با حضور خود در جامعه و فعالیت‌های اجتماعی می‌توانند به حقوق خود واقف شوند و اگر آنان را از این حضور محروم کنیم، برخلاف تعالیم اسلامی عمل کرده‌ایم.

وی با تأکید بر پژوهش‌های جدی در حوزه زنان بر اساس تعالیم دین اسلام و فرهنگ ایرانی بیان کرد:‌ بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند. مولدبودن به معنای ساختن یک خط و یک حرکت فکری پایدارِ سالم نسل طیب بوده و در هر نهاد سازنده‌ای، عنصر زن مولد است.

مسئولان امور بانوان در هویت‌سازی دختران دانشجو وظیفه‌ای سنگین دارند

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده نیز با تأکید بر جایگاه نمایندگان حوزه زنان در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مسئولان و رابطان امور بانوان به‌عنوان ارتباط‌دهندگان دو نسل جوان و میان‌سال جامعه زنان در فرآیند هویت‌یابی و هویت‌سازی دختران دانشجو وظیفه‌ای سنگین به عهده‌دارند.

عاصمه قاسمی با تأکید بر هویت‌یابی و هویت‌سازی زن مسلمان ایرانی عنوان کرد: رابطان و مسئولان امور بانوان در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی، هم وظیفه سازمانی را به عهده دارند و هم در خانواده و جامعه، انسان متعهدی هستند که باید بر پایه تعلیم و تربیت اجتماعی بین این دو مسئولیت خطیر، پیوند مناسب برقرار کنند.

طرح‌های حمایتی مقطعی جوابگوی نیاز بانوان شاغل نیست

معاون امور مدارس سمای استان اصفهان نیز با ارائه آمار بانوان شاغل در سطح مدارس سما بر نقش بی‌بدیل مدارس سما در امر تعلیم و تربیت تأکید کرد و توضیح داد: با توجه به توانمندی بانوان در حوزه‌های مدیریتی و اجرایی، طرح‌های حمایتی مقطعی جوابگوی نیاز بانوان شاغل در سمت‌های اجرایی نیست و این گروه از بانوان به دلیل صرف زمان کمتر، در کنار خانواده و به‌منظور جلوگیری از آسیب‌های احتمالی، نیازمند بسته‌های حمایتی خانواده با توجه به مراحل مختلف زندگی هستند.

نفیسه حسین پور اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از توانمندی کافی در راستای ارائه خدمات نگهداری کودکان در سنین مختلف و برگزاری انواع کلاس‌های آموزشی، فرهنگی و توانمندسازی برای اعضای خانواده بانوان شاغل برخوردار بوده و این دانشگاه نیازمند طرح‌های کلان حمایتی با استفاده از امکانات و خدمات موجود در معاونت‌های موضوعی دانشگاه آزاد اسلامی و پرهیز از عملکرد جزیره‌ای است.

اکرم‌السادات میرممتاز، عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، استاد مشاور کانون کارآفرینی و صنایع خلاق و عضو شورای کمیته تعامل دانشگاه و خانواده و دبیر کارگروه آموزشی پژوهشی شورای مشورتی اساتید نهاد مقام معظم رهبری نیز به ارائه گزارش راه‌اندازی کانون کارآفرینی و صنایع خلاق و میزان مشارکت دانشجویان دختر دانشگاه در این کانون پرداخت.

فعالیت‌های علمی بانوان باید باعث افزایش کیفیت زندگی شود

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان نیز بیان کرد: فعالیت‌های علمی و اجرایی بانوان به‌عنوان نیرو‌های انسانی تحول‌گرا باید باعث افزایش کیفیت زندگی خود، خانواده، دانشجویان و جامعه اطرافشان شود.

نرگس عطریان با بیان اینکه افزایش نبوغ اخلاقی و رشد هوش فرهنگی، لازمه حفظ تعادل در بین ساعات کاری و مناسبات دنیای زنانه است، تبیین کرد: اخلاق حرفه‌ای در کنار اخلاق اجتماعی، مدیریت مصرف رسانه، مدیریت ارتباطات صحیح، مدیریت فکر و توجه به اهمیت خانواده‌مداری و تربیت اصولی فرزندان ازجمله شایستگی‌های زنان دنیای امروزی است.

به گزارش آنا، در این مراسم، منصوره پورمیری عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) که سابقه عضویت در گروه مشاوران جوان استاندار اصفهان و فعالیت در حوزه ارزیابی شایستگی و توانمندسازی مدیران زن استان را در کارنامه خود دارد به‌عنوان مسئول امور بانوان و خانواده استان اصفهان معرفی و از تلاش بدری شاه طالبی در دوران مسئولیت در این پست قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود بانوان به ورزشگاه تصمیم نظام بوده است
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • بازی نساجی و پرسپولیس بدون حضور زنان
  • پرسپولیس - نساجی بدون حضور زنان
  • پیشنهادهای ایران به سازمان همکاری اسلامی درباره غزه
  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند