Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-07@02:35:06 GMT

بانک مسکن بانکی مطمئن برای تعاملات مالی اصناف

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۹۶۱۸

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، در نشستی که با حضور رییس و معاون اتاق اصناف استان مرکزی و مسوولین مدیریت شعب بانک مسکن استان، به میزبانی بانک مسکن تشکیل شد؛ جمشید زند رییس اتاق اصناف استان با تجلیل از عملکرد بانک مسکن در حوزه مسکن و ساختمان طی سال های اخیر، این بانک را به لحاظ شفافیت در فرآیند تجهیز منابع و تخصیص تسهیلات، قابل اطمینان برای تبادل مالی با اصناف مرتبط با حوزه مسکن دانست و بر افزایش همکاری اصناف مربوطه با بانک مسکن تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زند افزود: تمرکز وجوه تبادل شده در حوزه مسکن اگر در بانک تخصصی در این بخش صورت پذیرد، ضمن تقویت منابع بانک عامل، توان بانک را در تسهیلات دهی به متقاضیان بخش مسکن افزایش می دهد و موازنه مالی مناسبی در فرآیند عرضه و تقاضا ایجاد می شود.

رییس اتاق اصناف استان مرکزی در پاسخ به پیشنهاد مسوولین بانک مسکن پیرامون معرفی روسای اتحادیه های مرتبط با بخش مسکن از سوی اتاق اصناف به بانک جهت مذاکره و گفتگو در خصوص تعاملات مالی دو طرف و متعاقبا انعقاد تفاهم نامه فی مابین گفت: اتحادیه اصناف مایل است با معرفی روسای اتحادیه های مربوط به بانک، در قالب گروه های پنج نفره، شرایط مذاکره با بانک را فراهم آورد و انتظار دارد بانک با حمایت اتاق اصناف- که طی ماه های اخیر به دلایلی چون تحریم، تورم و رکود بازار، شرایط مناسبی را پشت سرنگذاشته و هم در فراهم آوردن رضایت خاطر متقاضیان(خریداران) این بخش، توفیق چندانی نداشته اند- خدمات ویژه ای برای اتحادیه ها و مشاغل زیر مجموعه آن داشته باشد.

مجید امیری مدیر شعب بانک مسکن استان مرکزی در این نشست، با اشاره به نقش دیرینه بانک مسکن در تامین مالی پروژه های مسکونی و نقش اخیر آن در حمایت از سازندگان حرفه ای، انبوه سازان، تولید کنندگان و نیز عرضه کنندگان این بخش گفت:در شرایط کنونی که مسکن، ساختمان و صنایع مرتبط با آن می توانند بیشترین تاثیر را در تولید، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی داشته باشند؛ بانک مسکن تلاش دارد با سیاست های تشویقی خود، جامعه فعالان بخش مسکن را به این بخش مولد اقتصادی هدایت و با خدمات خوب خود، به امر ساخت حرفه ای مسکن ترغیب نماید و در این مسیر به حضور و مشارکت فعالین این بخش نیاز مبرم دارد.

امیری منابع 14هزار و پانصد میلیارد ریالی بانک مسکن استان در قبال حدود 29 هزار میلیارد تسهیلات پرداخت شده از سوی این بانک در استان را کافی به مقصود ندانست و گفت: طی سال های گذشته حدود دو برابر آنچه منابع اندوخته ایم را با استفاده از مازاد اعتبار سایر استان ها به صورت تسهیلات در اختیار متقاضیان این بخش در استان- اعم از خریداران و سازندگان واحدهای مسکونی- قرار داده و مشاغل مرتبط با این بخش مهم اقتصادی در استان را حمایت مالی نمودیم و کمترین انتظار این است که وجوه و تبادلات مالی این بخش در بانک مسکن تجمیع و متمرکز شود. وی سیاست های اعتباری سال جاری را مطلوب برای جامعه انبوه سازان ساختمانی و مشاغل مربوطه دانست و اظهار امیدواری کرد: با تشریک مساعی دو طرف و همکاری فی مابین، در ادامه راه کارهای مناسبی را می توان به متقاضیان بخش مسکن و ساختمان در استان پیشنهاد داد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۹۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا

تین نیوز

مدیر آفریقا و عربی معاونت بین الملل اتاق ایران بر ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا، گفت: باید با افزایش تبادل هیأت های تجاری و برگزاری همایش ها و نمایشگاه های تجاری، اطلاعات تجار و بازرگانان ایرانی و آفریقایی را بالا ببریم

به گزارش  تین نیوز به نقل ازاتاق ایران آنلاین، شهرام خاصی پور در نشست تجاری مشترک ایران، غنا، کامرون، بورکینافاسو و موریتانی، با تأکید بر اینکه توسعه روابط تجاری با کشورهای آفریقایی در اولویت اتاق ایران است، ادامه داد: حجم مبادلات ایران با کشورهای آفریقایی تناسبی با روابط خوب سیاسی با این کشورها و ظرفیت های تجاری دو طرف ندارد.

وی گفت: برخی مشکلات در زمینه مبادلات بانکی و حمل ونقل، مانع از توسعه روابط ایران و آفریقا شده است. توسعه حمل ونقل هوایی، دریایی و حل مشکلات نقل و انتقالات مالی به توسعه این روابط منجر خواهد شد.

مسعود برهمن، رئیس اتاق مشترک ایران و شرق آفریقا نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت رفع موانع توسعه تجاری ایران و آفریقا، گفت: در شرایط رکود اقتصادی که گرفتار آن هستیم باید صادرات را بیش از قبل توسعه دهیم تا تولید متوقف نشده و چرخ اقتصاد به حیات خود ادامه دهد.

با اشاره به اینکه ایران با ۳۹ کشور در قاره آفریقا تجارت می کند، افزود: بر اساس آمار منتشر شده از این میان، بیشترین حجم تجارت ایران مربوط به سال ۱۴۰۰ و با کشور غنا بوده است.

او تأکید کرد: مشکل حمل ونقل میان ایران و آفریقا هم به صورت هوایی و هم دریایی و همچنین مشکل نقل و انتقالات مالی، دو مشکل اصلی تجارت ما با قاره آفریقا است.

هدایت نژاد با اشاره به تلاش ها برای حل مشکلات تبادل مالی ایران و غنا، افزود: در حال برنامه ریزی برای ایجاد صندوق مالی مشترک بین ایران و غنا هستیم که اگر عملیاتی شود، در ارتقا همکاری های تجاری تأثیر زیادی دارد.

در ادامه بهروز هدایت نژاد، رئیس مرکز تجاری ایران در غنا، ژوزف کوآکو اوبنگ، رئیس اتحادیه های تجاری کشور غنا و هلیدو بلو، دبیرکل اتاق بازرگانی کامرون، به بیان مطالبی در این رابطه پرداختند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال