Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زاهدان- ايرنا- رئيس اداره حمل و نقل مسافر اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي سيستان و بلوچستان گفت: 64 هزار و 100 زائر پاکستاني سال گذشته همزمان با ماه هاي محرم و صفر براي عزيمت به عتبات عاليات وارد اين استان شده اند.

به گزارش ايرنا عليرضا کيخا روز دوشنبه در نشست کميته حمل و نقل و سوخت ستاد اربعين حسيني(ع) سيستان و بلوچستان اظهار داشت: 31 هزار و 788 نفر از اين زائران با 722 دستگاه اتوبوس پاکستاني و 32 هزار و 312 زائر نيز با 735 دستگاه اتوبوس هاي ايراني به عراق جابجا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: همچنين 103 زائر افغانستاني بعد از وارد شدن از مرز رسمي ميلک در شمال استان با چهار دستگاه اتوبوس ايراني راهي کربلاي معلي شدند.
کيخا جابجايي چهار هزار و 42 زائر ايراني بوسيله 98 دستگاه اتوبوس را از ديگر اقدامات اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي سيستان و بلوچستان در ايام محرم و صفر سال گذشته عنوان کرد.
رئيس اداره حمل و نقل مسافر اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي سيستان و بلوچستان گفت: امسال نيز پيش بيني مي شود سفرهاي اربعين زائران خارجي از 20 مهرماه آغاز و تا سوم آبان ادامه داشته باشد.
وي از افزايش ورود زائر خارجي در مرزهاي رسمي سيستان و بلوچستان خبر داد و افزود: تمام تمهيدات لازم براي جلوگيري از بروز مشکلات احتمالي در حوزه حمل و نقل از چند ماه قبل از انجام اين سفرها به استان انديشيده مي شود.
وي افزود: با توجه به برنامه ريزي هاي انجام شده اين اداره کل با تمام امکانات آماده ميزباني از زائران خارجي اباعبدالله الحسين(ع) در مرزهاي رسمي اين استان است.
کيخا بر لزوم آموزش و کنترل تجهيزات ايمني رانندگان پاکستاني در مرز ميرجاوه توسط پليس راه، تامين سوخت ناوگان مسافربري اين کشور و استقرار نماينده دستگاههاي اجرايي در مرز ميرجاوه تاکيد کرد.
وي با اشاره به امکان جابجايي زائران خارجي از طريق شبکه ريلي گفت: درصورت حمل زائران خارجي اباعبدالله الحسين(ع) بوسيله ناوگان حمل و نقل ريلي جنوب شرق کمک قابل توجه اي به جابجايي سريع تر مسافران و جلوگيري از مشکلات احتمالي خواهد شد.
معاون امداد و نجات جمعيت هلال احمر سيستان و بلوچستان نيز در اين نشست خواستار تخصيص اعتبار براي ميزباني از زائران پاکستاني عتبات عاليات شد و گفت: با وجود پيگيري هاي انجام شده هنوز بودجه اي به دستگاههاي خدمات رسان به زائران حسيني به اين استان تعلق نگرفته اين درحالي است که تنها هلال احمر استان سالانه حدود 60 ميليون تومان در اين بخش هزينه مي کند.
حسن مصفا افزود: ضروري است با توجه به حجم زياد ورود زائران پاکستاني به سيستان و بلوچستان که هر ساله روند رو به افزايشي را دارد توجه ويژه از سوي مسئولان کشوري در حوزه اعتبارات دستگاههاي خدمات رسان انجام شود.
به گزارش ايرنا سيستان و بلوچستان تنها راه ارتباطي پاکستان به حوزه آسياي ميانه، اروپا و نيز کشور عراق و کربلاي معلي به عنوان قلب زمين است که پس از پيروزي انقلاب اسلامي راه اين استان به روي زوار پاکستاني براي تشرف به عتبات عاليات باز شده است.
زوار پاکستان در راه رسيدن به سر منزل مقصود و معشوق پا بر خاک اين استان گذاشته و گاه شبي را در زائرسراهاي ميرجاوه و زاهدان سپري مي کنند.
فرهنگ غني و عشق و علاقه مردم ايران زمين بويژه مردمان ديار نخل و آفتاب به سرور و سالار شهيدان باعث شده تا از اين کاروان ها همچون برادر و ميهماني عزيز استقبال و پذيرايي کنند تا احساس غربت نکنند
7316 **6081
7316
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۰۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان - بیرجند در حال ساخت است

مهدی پارسیبا بیان اینکه ارتقای مسیر زاهدان - بیرجند به بزرگراه علاوه بر کاهش تصادفات، توسعه اقتصادی و گردشگردی سیستان و بلوچستان را به همراه دارد، گفت: این اداره کل تلاش دارد تا پایان سالجاری با تکمیل و بهره برداری از ۲۵ کیلومتر باند دوم در دست ساخت در این مسیر، زاهدان را به صورت بزرگراه به سفید آبه متصل کند.

وی با بیان اینکه برای ساخت هر یک کیلومتر بزرگراه در این استان به اعتباری حدود ۳۵۰ میلیارد ریال نیاز است که این موضوع می‌طلبد تا اعتبارات بیشتری برای اجرای طرح‌های راه‌سازی به استان تخصیص داده شود، افزود: برای محقق شدن اهداف پیش بینی شده سالجاری در این مسیر مهم استان باید بیش از ۲۰۰ پل و آبرو در مسیر ساخته شود چرا که به دلیل موقعیت جغرافیایی منطقه بنا بر ضرورت در سال‌های گذشته نیز ساخت این پل‌ها با تعداد کمتر یا بیشتر در دستور کار قرار داشت.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در چهار سال اخیر ۵۳ کیلومتر بزرگراه با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال در مسیر زاهدان - بیرجند به بهره برداری رسیده و همچنان تعداد سه کارگاه با ایجاد اشتغال برای ۳۵۰ نفر در حال انجام تعهدات سالجاری این اداره کل در این مسیر هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تداوم بارش‌های رگباری درشمال سیستان و بلوچستان
  • رشد ۷۸ درصدی ساخت راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • رشد ۷۸ درصدی احداث راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • فرودگاه بین‌المللی زاهدان میزبان زائران سرزمین وحی شد
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان - بیرجند در حال ساخت است
  • جزئیات اعزام زائران عمره از فرودگاه زاهدان
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان ـ بیرجند
  • اعزام زائران عمره خراسان‌ جنوبی عصر امروز از فرودگاه زاهدان