Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر ربیحاوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به تغییر نقشه بیماری‌ها در سطح جهان و سبقت بیماری‌های غیر واگیر به عنوان علت اصلی مرگ از بیماری‌های واگیردار، سیستم تأمین سلامت جهان و کشور با اصلاح برنامه‌های مداخلاتی خود نسبت به شناسایی ریزفاکتورهای ابتلاء به انواع بیماری‌ها و در نهایت مرگ افراد اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا بیماری‌های قلبی عروقی و سکته‌ها یکی از مهم‌ترین این عوامل بوده که بیماری‌های مزمنی همچون فشار خون و دیابت در ابتلاء افراد به آنها بسیار تأثیرگذار است.

ربیحاوی بیان کرد: تعداد قابل‌توجهی از افراد دارای فشار خون بالا بوده که از آن آگاهی نداشته و یا اینکه نسبت به درمان آن اقدام مؤثری انجام نمی‌دهند به همین دلیل پویش کشوری کنترل فشار خون از ۲۷ اردیبهشت در سراسر کشور آغاز و تا ۱۵ تیرماه امسال ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز بهداشت آبادان اضافه کرد: گروه هدف این پویش افراد بالای ۳۰ سال، تمام زنان باردار و افراد مبتلا به ناراحتی‌های کلیوی هستند که از ۲ طریق می‌توانند در این پویش مشارکت کنند.

وی گفت: ثبت فشارخون از طریق سامانه خوداظهاری به آدرس salamat.gov.ir یکی از این راه‌ها است ضمن اینکه افراد می‌توانند با حضور در مراکز شهری، روستایی، پایگاه‌های بهداشتی و همچنین خانه‌های بهداشت نسبت به سنجش فشار خون خود و ثبت اطلاعات اقدام کنند.

ربیحاوی ضمن درخواست همکاری از همه شهروندان، جمعیت هدف در شهرستان آبادان را بیش از ۱۵۰ هزار نفر عنوان کرد که مطابق برنامه‌ریزی حداقل ۵۰ درصد آنها می‌بایست پایش شده و به این منظور ۱۲ مرکز شهری، ۱۱ مرکز روستایی، ۱۰ پ ای گاه شهری و ۴۴ خانه بهداشت با مشارکت بیش از ۲۳۰ نفر در قالب تیم‌های ۳ نفره و ناظر به اجرای این طرح اقدام می‌‎کنند.

کد خبر 4621491

منبع: مهر

کلیدواژه: فشارخون آبادان دیابت دانشکده علوم پزشکی آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۱۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

لازم بذکر است که متن کامل تفاهم نامه همکاری در اینجا قابل مشاهده می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • مرکز متخلف خدمات زیبایی در خرمشهر مهروموم شد
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها