Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دیدار با خالد ارن، رئیس سازمان آرسیکا گفت: تمدن اسلامی از طریق ایران و ترکیه در آسیای مرکزی توسعه یافته است و دو کشور این توانمندی را داشته‌اند که جلوه‌های نوین و تازه‌ای از تمدن اسلامی را به آسیای مرکزی عرضه کنند، لذا احیای این موضوع ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خالد ارن، رئیس سازمان آرسیکا در جریان سفر به کشورمان جهت شرکت در مراسم اهدای جوایز برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی خوشنویسی، ضمن حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رئیس این سازمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

ابراهیمی‌ترکمان با تشریح عملکرد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خارج از کشور گفت: این سازمان به منظور عرضه تصویری روشن از فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی به جهانیان با در اختیار داشتن ۸۵ نمایندگی فرهنگی در ۶۳ کشور از جهان، به فعالیت می‌پردازد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اظهار کرد: عمده‌ترین وظیفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اجرای قانون موافقتنامه فرهنگی و برنامه مبادلات فرهنگی است؛ چراکه در دنیای امروز تعامل و تبادلات فرهنگی می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به امضای تفاهمنامه همکاری بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سازمان آرسیکا گفت: به نظر می‌رسد زمان آن رسیده که پس از چندین سال همکاری مشترک بین دو سازمان، بازنگری بر مفاد این تفاهمنامه با توافق طرفین انجام شود.

وی بر ضرورت توسعه همکاری‌های فی مابین در حوزه تاریخی، فرهنگی و هنری تأکید کرد و افزود: تا به امروز با ۱۰۰ کشور جهان موافقتنامه فرهنگی در راستای اجرای فعالیت‌های فرهنگی دو جانبه و چند جانبه به امضا رساندیم.

ابراهیمی‌ترکمان با تأکید بر لزوم معرفی اسلام حقیقی در جهان گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در چارچوب تنظیم روابط فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با دیگر کشورهای جهان، مسئولیت گفت‌وگوی ادیان را نیز برعهده دارد و این سازمان با در اختیار داشتن نمایندگی‌های متعدد می‌تواند وظیفه اطلاع‌رسانی و معرفی اسلام حقیقی را در اقصی نقاط جهان به عهده بگیرد.

وی با بیان اینکه پس از فروپاشی اتحاد شوروی، بنیادگرایی اسلامی در آسیای مرکزی از اهمیت قابل توجهی برخوردار شده است گفت: تمدن اسلامی از طریق ایران و ترکیه در آسیای مرکزی توسعه یافته است و دو کشور این توانمندی را داشته‌اند که جلوه‌های نوین و تازه‌ای از تمدن اسلامی را به آسیای مرکزی عرضه کنند، لذا احیای این موضوع برای نجات دادن بشریت از درد و رنج‌های کنونی ضروری است.

توسعه مناسبات فرهنگی با کشورهای اسلامی

خالد ارن، رئیس سازمان آرسیکا در سخنانی، خواستار ارتقای فعالیت‌های فرهنگی بین دو کشور شد و گفت: ما علاوه بر توسعه مناسبات فرهنگی با کشورهای اسلامی به اقلیت‌های اسلامی نیز اهمیت ویژه‌ای قائل هستیم.

وی از برگزاری جشنواره هنری در تبریز خبر داد و گفت: این جشنواره بعد از ماه مبارک رمضان با حضور هنرمندان برجسته در رشته‌های مختلف صنایع دستی از کشورهای اسلامی با همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار می‌شود.

کد خبر 4621673

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تمدن اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۲۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در دیدار با محمدحسین تقی‌پور فرمانده سپاه شهرستان دامغان با اشاره به ساختار دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: بخشنامه و آیین‌نامه‌های دقیق، ساختار خوب، کارکنان و اعضای هیئت علمی توانمند از دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی پویا و قانونمند ساخته که با توجه به رعایت قوانین کمترین معضلات را در آن شاهد هستیم.

وی اضافه کرد: فعالیت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان یک مفهوم مهم در جامعه علم و فناوری دارای اهمیت بالایی است و این فعالیت‌ها نه‌تنها به توسعه علم و فناوری کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: یکی از دستاورد‌های دانش‌بنیانی از زیست‌بوم علم و فناوری کشور است و این دستاورد نشان‌دهنده توانایی دانش‌بنیان‌ها در تجهیزات پیشرفته و مقابله با تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی است.

افشاری متذکر شد: همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان بر پایه نوآوری و دانش‌افزایی سریع عمل و با تجاری‌سازی محصولات خود به توسعه اقتصادی کشور کمک می‌کند و می‌تواند در توسعه جامعه و اقتصاد کشور اثربخش باشد.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: راهی به جز حرکت به سوی کار و تولید نیست و با توسعه فرهنگ کار و کارآفرینی نیازمند تلاش‌های جدی و نهادینه‌سازی آن در جامعه هستیم، آموزش و ترویج مفاهیم کارآفرینی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی می‌تواند نقش مهمی در توسعه این فرهنگ داشته باشد.

افشاری تأکید کرد: آموزش مهارت‌های کارآفرینی به جوانان و دانشجویان می‌تواند آینده‌ی کاری آنها را تحت تأثیر قرار دهد و با توجه به اهمیت کلیدی کارآفرینی در توسعه کشور، تلاش‌های جدی برای ترویج این فرهنگ و ایجاد محیط‌های حمایتی برای کارآفرینان در برنامه‌های ما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • پیام محمدعلی اسلامی ندوشن به خاتمی چه بود؟ / شاهنامه نمی گذارد ایران در خواب غفلت باقی بماند / ادیبان و فیلسوفان بزرگی که عامل تهاجم فرهنگی اعلام شدند
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • هشدار اقبال لاهوری از تمدن مغرب زمین به ما
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران