Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان گفت: تا پایان سال ۹۸ حدود ۷۰۰ خانه احداث و ۱۵۰۰ خانه مددجویان آسیب‌دیده در حادثه سیل را بازسازی می‌کنیم. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۰ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مرتضی موصلی ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران، با اشاره به آغاز هفته اکرام ایتام از 15 رمضان اظهار داشت: 15 تا 21 رمضان به‌عنوان هفته اکرام ایتام نام‌گذاری شده و هر ساله برنامه‌های متنوعی در این هفته برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توسعه طراح اکرام ایتام و طرح محسنین از مهم‌ترین برنامه‌های کمیته امداد خوزستان در دهه دوم ماه مبارک رمضان است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان ادامه داد: امیدواریم در این هفته بتوانیم زمینه جذب 7 هزار حامی را در سال 98 فراهم کنیم چرا که سال گذشته حامیان ایتام در خوزستان بیش از 35 میلیارد تومان به ایتام کمک کردند.

وی با اشاره به حادثه سیل اخیر در خوزستان بیان داشت: به سبب وقوع حادثه سیل حدود 3300 خانواده در مناطق روستایی تحت پوشش کمیته امداد درآمدند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان افزود: با موافقت ریاست کمیته امداد کشور مبلغ 200 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه بدون سود و کارمزد از طریق صندوق امداد و ولایت به 4 هزار خانواده سیل‌زده پرداخت شد.

موصلی تأکید کرد: همه مددجویان استان بیمه حوادث شده بودند و امروز 6 تیم کارشناسی بیمه در حال ارزیابی هستند که از ظرفیت بیمه نیز بتوانیم به مددجویان کمک کنیم.

وی تصریح کرد: تا پایان سال 98 حدود 700 خانه احداث و 1500 خانه مددجویان آسیب‌دیده در حادثه سیل را بازسازی می‌کنیم.

همچنین در جریان سیلاب 950 تن علوفه به ارزش 3 میلیارد تومان برای دام‌های طرح‌های توانمندسازی مددجویان حادثه‌دیده اختصاص دادیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان عنوان کرد: ما از همان روزهای نخست وقوع سیل کار اطلاع‌رسانی به مددجویان را انجام دادیم و در روز سوم حادثه نیز مبلغ 57 میلیارد ریال به‌حساب استان واریز و ما مستقیماً به‌حساب خانواده‌های درگیر سیل انتقال دادیم.

موصلی تصریح کرد: در جریان سیل 321 کامیون بسته‌های بهداشتی و غذایی در مناطق توزیع و اکنون نیز در حال تهیه 500 کولر برای مددجویان حادثه‌دیده هستیم.

وی ادامه داد: در خوزستان 14 میلیارد تومان کمک مردمی به سیل‌زدگان جمع‌آوری شد که حدود یک میلیارد و 300 میلیون تومان آن نقدی و مابقی به‌صورت کاملاً بود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان تأکید کرد: یک ریال از عنایات و کمک‌های مردم خوزستان از استان خارج نمی‌شود و یک ریال از کمک‌های مردمی شهرستان‌ها نیز از خارج نمی‌شود و همه منابع در محل خود و به مددجویان بومی ارائه می‌شود.

همکاری 320 هزار نیکوکار با کمیته امداد (ره) خوزستان

وی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد توسعه کمیته مردمی آن است، عنوان کرد: این کمیته تلاش دارد تا سهم مردم را در کاهش فقر و توانمندی نیازمندان افزایش دهد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان افزود: در این راستا با سازمان‌دهی مراکز نیکوکاری به محوریت مساجد در سال 97 حدود 60 مرکز را راه‌اندازی کردیم که این تعداد در سال 98 به 100 مرکز ارتقاء داده می‌شود.

موصلی درباره تعداد خیرین حقیقی کمیته امداد خوزستان گفت: در حال حاضر 320 هزار نفر نیکوکار با مجموعه کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان همکاری دارند که بخشی از آن‌ها حامی حدود 35 هزار نفر از مددجویان طرح اکرام ایتام و محسنین هستند.

مددجویان یزدی کمیته امداد به 2514 قلم کالای اساسی نیاز دارندرتبه نخست بانک ملی ایران در پرداخت تسهیلات به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)توزیع سبد معیشتی به مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در ماه رمضان

وی ادامه داد: همچنین 280 هزار نفر مشترک صندوق صدقات، 2 هزار نفر مؤدی ذکات و 5 هزار نیکوکار در مناسبت‌های مختلف با کمیته امداد همکاری می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان تصریح کرد: تلاش ما بر این است که ازلحاظ کمی، ظرفیت‌های مستتر و توانمندی‌های افراد استفاده بیشتری داشته باشیم. علاوه بر خوزستان از خارج استان و کشور نیز نیکوکارانی هستند که با ما همکاری می‌کنند.

موصولی با اشاره به رشد 25 درصدی مشارکت مردمی در سال 97 نسبت به سال 96، بیان داشت: این رشد نشان‌دهنده همراهی بیشتر مردم با کمیته امداد است.

وی افزود: کمیته امداد خوزستان در نظر دارد به‌صورت استانی طرح پویش اطعام ساده افطار را برای 120 هزار نفر از مددجویان تحت پوشش این کمیته برگزار و 40 هزار سبد کالا نیز میان خانواده‌های نیازمند توزیع کند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان بابیان اینکه توانمندسازی خانواده‌ها مهم‌ترین برنامه کمیته امداد امام خمینی (ره) است، گفت: این توانمندسازی‌ها در سه موضوع اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی انجام می‌شود. سال گذشته 5 هزار و 835 فرصت شغلی در استان برای جامعه هدف ایجاد و 113 میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه در اختیار مددجویان متقاضی قراردادیم.

موصلی ادامه داد: همچنین 9300 فرصت شغلی بااعتباری بالغ‌بر 208 میلیارد تومان برای سال 98 در نظر گرفته‌شده است.

وی بابیان اینکه در سال 97 توانستیم صد رصد تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال مددجویان را جذب کنیم عنوان کرد: در سال 98 الگوی نوین راهبری شغلی را از کارشناس محور تبدیل به کارآفرین محور می‌کنیم چراکه کارآفرین، محور توسعه اشتغال خرد است. در این برنامه از 7 نفر کارآفرینان و اساتید دانشگاه جهات راه‌اندازی کانون خیرین کارآفرین استفاده می‌کنیم.

پیش‌بینی جمع‌آوری بیش از 6 میلیارد تومان ذکات فطریه

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان بابیان اینکه روزه‌داران سال گذشته 4 میلیارد و 500 میلیون تومان ذکات فطریه پرداخت کردند، گفت: امسال پیش‌بینی می‌شود این مبلغ به بیش از 6 میلیارد تومان افزایش یابد.

موصلی بابیان اینکه دهه سوم و پایانی ماه مبارک رمضان بحث جمع‌آوری ذکات فطریه را در برنامه داریم، گفت: دبیرخانه شورای ذکات استان به نمایندگی ولی‌فقیه در استان تشکیل و دبیرخانه آن در کمیته امداد قرار دارد که هماهنگی‌ها جهت همکاری 300 مسجد برای دریافت ذکات فطریه صورت گرفته است.

وی با اشاره به تعداد خانوارهای مستمری‌بگیر کمیته امداد خوزستان، عنوان کرد: 108 هزار خانوار به‌صورت مستقیم مستمری‌بگیر هستند که مدد جوی یک‌نفره ماهانه 161 هزار و 500 تومان، دونفره 275 هزار و 500 تومان، سه‌نفره 460 هزار تومان، چهارنفره 466 هزار تومان و پنج‌نفره 516 هزار تومان دریافت می‌کند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان از افزایش حقوق مستمری‌بگیران کمیته امداد در سال 98 خبر داد و افزود: براساس ابلاغ کمیته امداد کشور در سال جدید حقوق مستمری‌بگیران کمیته امداد 14 درصد افزایش می‌یابد.

موصلی ادامه داد: همچنین بودجه کمیته امداد خوزستان نسبت به سال 97 حدود 18 درصد رشد داشته است.

وی در خصوص ساخت مسکن برای مددجویان گفت: در سال 97 کار احداث 210 واحد مسکن را با سپاه پاسداران و بسیج شروع کردیم که همچنان در حال انجام است. علاوه بر این در سال 97 حدود 2 هزار و 57 واحد تعمیرات، 727 مورد احداث فضای بهداشتی و 1247 واحد مسکونی احداث‌شده است.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۲۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: تمام موسسات خیریه استان فارس نباید اجازه دهند در شهر، روستا و یا در سطح محلات یک کودک به دلیل فقر از تحصیل جا بماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، حبیب آسوده امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در آئین نکوداشت و تجلیل از از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری استان فارس اظهار کرد: در هنگام نام بردن از کمیته امداد نه تنها یک نهاد و سازمان خاص در نظام مد نظر است بلکه فرمان تأسیس یک نظام مردم پایه که کنار هم قرار بگیرند و محرومین را فراموش نکنند، مطرح است.

وی افزود: کمیته امداد مبتنی بر موضوع یک نهاد مردمی و برخواسته از مردم و در خدمت به مردم شکل گرفته است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) به هدف برگزاری این آئین اشاره و تصریح کرد: بیست و مین آئین تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری با دو هدف اساسی تجلیل و تکریم نیکوکاران و مؤسسات خیریه و هدف دوم در راستای ترغیب مردم به مشارکت در امور خیر برگزار می‌شود.

آسوده با اشاره به اینکه هیچ دولتی بدون مشارکت مردم، توسعه پذیر نیست، تاکید کرد: هم مردم، هم خیرین و هم مسئولین باید بدانند بدون همگرایی میان دولت‌ها و گروه‌های مرجع، توسعه شکل نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: در استان فارس باید شش موضوع با همفکری همه ریشه کن شود و این موضوع اتفاق نیافتد که در این استان کودکی به دلیل فقر تحصیلی از استعدادی که خداوند به او داده است، از تحصیل باز بماند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) در این آئین از تمام مؤسسات خیریه استان فارس درخواست کرد که اجازه ندهند در شهر، روستا و یا در سطح محلات یک کودک به دلیل فقر از تحصیل جا بماند.

آسوده اضافه کرد: در برگزاری این آئین در سال آینده، در استان فارس باید این گزارش به مردم ارائه شود که ترک و فقر تحصیلی دانش آموزان کم شده است.

وی در ادامه سخنان خود به موضوع ازدواج اشاره کرد و افزود: ازدواج و فرزند آوری و جمعیت تنها یک موضوع است. این در حالی است که نشاط اجتماعی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و مباحث فردی و اجتماعی را باید مد نظر داشت.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه دولت گام‌های مؤثری در موضوع ازدواج برداشته است، اظهار کرد: مردم هم باید در این عرصه حضور یابند.

آسوده ابراز امیدواری کرد: به ازدواج آسان جوانان استان فارس کمک شود و گفتمان سازی برای ساده گرفتن در ازدواج با استفاده از ظرفیت گروه‌های مردم محلات و ترویج زندگی ساده صورت گیرد.

وی خاطر نشان کرد: این موضوع را باور داریم که در حوزه مسکن هزینه آن بسیار سنگین است، اما مردم استان فارس بسیار خیر هستند. لذا خیرین اگر در این حوزه پای کار باشند یک کار خیر ماندگار رقم می‌خورد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد: استان فارس قطب پزشکی و سلامت است. اما درد درمان در کنار درد فقر، درد مضاعف و سختی است.

آسوده ادامه داد: در آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد که به جامعه و نظام جامعه آسیب می‌زند مردم و گروه‌های مردمی باید به میدان بیایند تا دشمن نتواند از این فرصت استفاده کند و ذهن مردم را منحرف کند و در اینجا افسران مردمی خیر و احسان هستند که می‌توانند با اعتمادی که مردم به آنها دارند در کنار فعالیت‌های خیرخواهانه موضوعات آسیب‌های اجتماعی را پیگیری و رفع کنند.

با استفاده از ظرفیت مجموعه‌های خیریه امکان خدمت گذاری شایسته به جامعه هدف وجود دارد

در ادامه این مراسم همچنین مرتضی موصلی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) در سخنانی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های استان فارس وجود خیران و نیکوکارانی است که در حوزه‌های مختلف استان فعالیت دارند و کارکردهای ارزشمندی دارند.

وی افزود: این همایش در جهت هم افزایی ظرفیت‌های استان در جهت توسعه عدالت اجتماعی و خدمت گذاری به جامعه اسلامی برگزار شد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: این مراسم با حضور ۵۰۰ مؤسسه، مرکز نیکوکاری و گروه جهادی برگزار شد تا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت مردم، زمینه‌ای فراهم شود تا در خدمت به جامعه اسلامی و خانواده‌هایی که به هر دلیل در شرایط اقتصادی ضعیف‌تر هستند بتوانیم عملکرد بهتری را داشته باشیم.

موصلی ابراز امیدواری کرد: اگر از ظرفیت تمام مجموعه‌های خیریه و احسان پای کار بیایند امکان خدمت گذاری شایسته به جامعه هدف در همه حوزه‌ها وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: بخش قابل توجهی از خدماتی که در سال گذشته در خدمت گزاری به جامعه هدف ما در سطح استان صورت گرفت مرهوم کمک‌های خیرین و مجموعه نیکوکاران بود. این در حالی است که بیش از ۴۵۰ هزار نیکوکار حقیقی در مجموع امداد امام خمینی (ره) مشارکت دارند و بیش از ۴۴۰ مرکز نیکوکاری در این حوزه فعال هستند.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به فعالیت ۴۰۰ مؤسسه خیریه و تعداد قابل توجهی از گروه‌های جهادی که تلاش آنها معطوف به خدمت جامعه هدف است، افزود: بر این باوریم که ۳۰ درصد از منابع سال گذشته که در بخش‌های ازدواج، مسکن نیازمندان و تحصیل انجام شد با کمک خیرین و نیکوکاران استان فارس بود.

کد خبر 747630

دیگر خبرها

  • بهره برداری ازدومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد
  • دومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد بهره برداری شد
  • حضور در جوار آستان مقدس رضوی بهترین خدمت فرهنگی است
  • توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برای مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • تجلیل از خیران همراه کمیته امداد در فارس
  • شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • خودکفایی ۴ هزار و ۵۹۸ مددجوی استان همدان
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی