Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@03:53:27 GMT

صحت امتحانات با استفاده از سامانه الکترونیکی ارسال سوالات

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۲۵۹۰

صحت امتحانات با استفاده از سامانه الکترونیکی ارسال سوالات

تهران - ایرنا - رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی آموزش و پرورش گفت: تأمین امنیت، صحت و سلامت امتحانات با استفاده از سامانه الکترونیکی ارسال سوالات، رمز گشایی از سوالات امتحان نهایی پس از حضور نیم ساعته دانش آموزان در جلسه امتحان انجام می شود.

به گزارش روز دوشنبه معاونت رسانه و ارتباطات آموزش و پرورش، خسرو ساکی با اشاره به آغاز فصل امتحانات نهایی اظهار کرد: در راستای تأمین امنیت، سلامت و صحت هرچه بیشتر برگزاری امتحانات نهایی، فرآیند ارسال سؤالات به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی اظهار کرد: برخی از افراد سودجو و کلاهبردار از چند هفته قبل در فضای مجازی با ارائه فراخوان و با ادعای دسترسی به سؤالات از مخاطبین خود خواستند هزینه‌ای را پرداخت کنند تا سؤالات را قبل از برگزاری امتحانات در اختیار آن‌ها قرار دهند؛ در حالی این شایعات مطرح می‌شود که سؤالات اولین امتحان نهایی در سامانه بارگذاری نشده است لذا ادعاهای کذب به پلیس فتا جهت پیگیری ارسال شد.
وی افزود: در این فرایند سؤالات رمزگذاری و قبل از برگزاری امتحان به ‌صورت مستقیم و بدون واسطه از مرکز سنجش وزارت آموزش‌وپرورش برای حوزه اجرا ارسال می‌شود.
ساکی تصریح کرد: رمز بازگشایی فایل‌ها، کمتر از نیم ساعت قبل از آغاز جلسه امتحان نهایی از طریق این مرکز برای مدیران حوزه‌های امتحانی ارسال می‌شود.
وی ادامه داد: زمان بازگشایی رمز بیش از 16 کاراکتری سؤالات امتحانی برای روسای حوزه‌های امتحانی، هنگامی است که دانش آموزان در حوزه‌های امتحانی مستقر و حدود نیم ساعت است که درب‌های حوزه امتحانی بسته‌ شده است، بنابراین امکان اینکه قبل از برگزاری امتحان سؤالی در اختیار دانش آموزان قرار بگیرد وجود ندارد.
رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی گفت: تأکید می‌کنم در این شرایط امکان سو استفاده و لو رفتن سؤالات وجود ندارد زیرا زمانی رمز ارسال و سؤالات بازگشایی می‌شود که دانش آموزان از نیم ساعت قبل در جلسه امتحانی حضور دارند.
وی ادامه داد: متأسفانه با این‌ وجود برخی از افراد سودجو و کلاه‌ بردار از چند هفته قبل در فضای مجازی با ارائه فراخوان و با ادعای دسترسی به سؤالات از مخاطبین خود خواستند هزینه‌ای را پرداخت کنند تا سؤالات را قبل از برگزاری امتحانات در اختیار آن‌ها قرار دهند.
ساکی خاطرنشان کرد: این شایعات در حالی در کانال‌های تلگرامی مطرح می‌شود که هنوز سؤالات اولین امتحان نهایی در سامانه بارگذاری نشده است لذا در پی انتشار ادعاهای کذب در این خصوص نامه‌ای از وزارت آموزش‌وپرورش به پلیس فتا ارسال شد تا موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.
وی از ایجاد این سیستم از اواسط خرداد سال 97 خبر داد و افزود: این سامانه از خرداد سال قبل ایجاد و در امتحانات شهریور و دی‌ماه 97 روند تکاملی خود را طی کرده و پس از گذراندن مراحل آزمایشی امسال باکیفیت بالاتر در امتحانات نهایی به‌کار گرفته می‌شود.
دانام**8398** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت شیادان بی‌سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ گفت: یکی از موضوعاتی که هر ساله با آن مواجه هستیم افراد فرصت طلب مجازی هستند که در فصل امتحانات نهایی و کنکور با ادعای دلسوزی و حمایت از داوطلبان خود را به آن‌ها نزدیک می‌کنند و به بهانه فروش سوالات و ابزار پیشرفته تقلب از آن‌ها کلاهبرداری می‌کنند.

وی با اشاره به اقدامات همه جانبه پلیس در این حوزه افزود: طی حضور همه جانبه‌ی پلیس فتا در فضای مجازی و در اجرای طرح برخورد با کلاهبرداران اینترنتی ویژه کنکور و امتحانات نهایی تعداد زیادی صفحه، کانال و گروه در شبکه‌های اجتماعی رصد و مورد پیگیری تخصصی قرار گرفت.

 این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در قدم بعدی این پرونده مشخص شد بیش از بیست کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی با بیش از یک میلیون نفر دنبال کننده ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور و ابزار تقلب را داشته و آنها را با قیمت‌های گزاف در این کانال‌ها به فروش می‌رسانند.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: پس از بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی تعداد هجده نفر از افراد اصلی این تیم مجرمانه شناسایی و پس از احراز هویت و تشریفات قضایی پلیس موفق شد در یک اقدام غافلگیرانه این شیادان کلاهبردار را در محل اختفای خود در مناطق مختلف تهران بزرگ دستگیر و در چرخه پیگیری قضایی قرار دهد.

رئیس پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه این مجرمین نیز همانند دیگر متهمین دستگیر شده سنوات قبلی هیچگونه سوالی در اختیار نداشتند، تصریح کرد: تعداد زیادی از این افراد صرفا با اعلام فروش سوالات کنکور بلافاصله بعد از واریز وجه کاربر را مسدود می‌کردند و برخی دیگر نیز سوالات بی ربط و قدیمی را بعنوان سوالات جدید برای داوطلبان ارسال می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که با تبلیغات دروغین ادعای فروش سوالات کنکور و امتحانات نهایی را دارند هدفی جز کلاهبرداری ندارند در توصیه به دانش آموزان و خانواده‌هایشان افزود: داوطلبان کنکور به تبلیغات واهی و دروغین فضای مجازی توجه نکنند چرا که فرآیند آزمون تعریف شده و امن است و تجهیزاتی که تحت عنوان راه‌های تقلب در شبکه‌های اجتماعی به فروش می‌رسد نه تنها کمکی به داوطلبان نمی‌کند بلکه ممکن است آسیب‌های بسیار جدی به آنها وارد کند و سلامت این عزیزان را به خطر بیندازد. 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • برگزاری امتحانات نهایی در ۵۰ حوزه امتحانی در سمنان
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری | بیش از ۱ میلیون دنبال‌کننده در صفحات مجازی متقلبان | خطر آسیب جدی در کمین داوطلبانی که فریب می‌خورند
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور ، امتحان نهایی و تجهیزات تقلب در تهران
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور، امتحان نهایی و تجهیزات تقلب در تهران
  • بازداشت شیادان بی‌سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور
  • دستگیری ۱۸ مدعی فروش سؤالات کنکور در تهران
  • بازداشت شیادان بی سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور