Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته اجتماعی بهداشتی و مشارکت‌های مردمی مناطق سیل زده لرستان گفت: ۱۴۰۰۰ نفر از مناطق سیل زده لرستان مشاوره‌های تخصصی دریافت کردند. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۱ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، قاسم ولی زاده ظهر امروز در نشست خبری دبیران کمیته‌های قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده اظهار داشت: با توجه به اهمیت پیامدهای روانی و بهداشتی پس از سیل، با دستور ویژه استاندار کارگروه‌های مختلفی تشکیل شده تا مسائل مربوط به سلامت، بیماری‌های واگیر و حوزه‌های روانشناسی را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 19 تیم سلامت روان از طرف دانشگاه علوم پزشکی و 410 داوطلب روانشناسی در قالب 165 تیم مددکار اجتماعی با مدیریت سازمان بهزیستی تشکیل و به مناطق سیل زده استان اعزام شده است.

خوزستان| آغاز رمضان سخت سیل‌زدگان در کمپ جنگل‌های حمیدیه + تصویرتوقف اعتبار مناطق سیل‌زده کرمانشاه در ایستگاه دولت؛ چراغ خاموش مسئولان استانی برای دریافت تسهیلات8000 روزه‌دار سیل‌زده آق‌قلا مهمان سفره اکرام رضوی می‌شوند

دبیر کمیته اجتماعی بهداشتی و مشارکت‌های مردمی قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده لرستان عنوان کرد: علاوه بر سازمان بهزیستی، استانداری لرستان نیز از محل اعتبارات اجتماعی، هزینه‌های استقرار این روانشناسان و اورژانس اجتماعی را تامین کرده است.

وی با بیان اینکه تقریبا 14 هزار نفر در مناطق سیل زده، مشاوره‌های تخصصی گرفتند، تصریح کرد: در بحث حمایت‌های معنوی نیز سازمان تبلیغات اسلامی، هزار و 500 روحانی را در مناطق سیل زده شهری و روستایی مستقر کرده است.

هیچ بیماری خطر آفرینی در مناطق سیل زده مشاهده نشده است

ولی زاده با اشاره به حضور پررنگ سازمان‌های مردم نهاد در سیل اخیر، بیان کرد: سمن‌های ملی، بین المللی و استانی نقش مهمی در کمک رسانی به مردم سیل زده ایفا کردند.

وی گفت: با تلاش نیروهای انتظامی و همکاری مردم، مورد خاصی که مخل امنیت باشد مشاهده نشد و حتی میزان جرائم معمولی نسبت به مدت مشابه ماه و سال قبل کمتر هم شده بود.

دبیر کمیته اجتماعی بهداشتی و مشارکت‌های مردمی قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده لرستان خاطرنشان کرد: کارگروه تخصصی بهداشت و درمان هر سه روز یک بار تشکیل جلسه می‌دهد تا بیماری‌هایی که احتمال شیوع آن در مناطق سیل زده وجود دارد بررسی شود.

وی با بیان اینکه تاکنون هیچ بیماری خطرآفرین مشاهده نشده، اظهارداشت: البته بیماری اسهال به شکل معمول وجود داشته ولی در 754 نمونه ای که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهیه شده هیچ یک از نوع حاد و خطر آفرین که جان ساکنان را تهدید کند نبوده است.

ولی زاده افزود: با توجه به اینکه بحث تجربه نگاری در حوادث خیلی مورد توجه قرار نگرفته ما به دنبال تدوین کتابچه‌ای هستیم که به عنوان سند تجربیات سیل لرستان برای آیندگان در مواقع بحران راهگشا باشد.

وی عنوان کرد: در این راستا به جمع‌آوری تجربیات دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مردم‌نهاد نیاز داریم، همچنین گزارشات و مستندات خبرنگاران را نیز در این کتاب می‌گنجانیم.

انتهای پیام/ ت

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۳۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدماتی که صندوق صعب‌العلاج به بیماران تالاسمی ارایه می دهد

محمداسماعیل کاملی، به خدمات تحت پوشش بیمه سلامت برای بیماران تالاسمی اشاره کرد و افزود: از پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج نیز برای این بیماران برخی خدمات رایگان بوده که شامل تزریق خون به بیماران تالاسمی، خدمت MRIT۲، هزینه پمپ دفروکسامین، هزینه عمل جراحی اسپلنکتومی کامل یا ناقص، فیلترخون، تزریق دفروکسامین، یکسری از آزمایشات مرتبط با بیماری و عوارض تزریق خون، چند قلم از داروهای تخصصی (برابر فهرست ابلاغی)، هزینه آزمایشات مرحله اول و دوم تشخیص پیش از تولد جنین در زوج‌های تالاسمی مینور است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: با تشکیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، بیماران دارای تالاسمی نشان دار شده و می‌توانند از مزایای صندوق بهره مند شوند.

وی تاکید کرد: مزایای صندوق شامل آزمایش (۲۶ کد خدمت)، خدمات بستری، پرتو پزشکی، خدمات پزشک، سنجش تراکم استخوان، خدمات روانشناسی، توانبخشی (۴ کد خدمت) و ویزیت (۸ گروه تخصصی) است.

کاملی ادامه داد: در ضمن مبلغ تحت پوشش صندوق به ازای هر بیمار برای خدمات دندانپزشکی در سال ۱۴۰۲ معادل ۸۷ میلیون و ۴۸۰ هزار ریال است که سالانه مبلغی به آن افزوده خواهد شد.

وی اظهار داشت: نکته قابل توجه اینکه بیماران منتسب به نشان تالاسمی می‌توانند با رعایت ضوابطی، از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج با ارائه مدارک و مستندات به ادارات کل استانی و پس از بررسی و طرح و تأیید در کمیته‌های مربوطه بهره مند گردند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد کردستان
  • برگزاری نشست تخصصی شاهنامه خوانی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در سال ۱۴۰۳
  • خدماتی که صندوق صعب‌العلاج به بیماران تالاسمی ارایه می دهد
  • خدمات صندوق صعب‌العلاج برای بیماران تالاسمی
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند