Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@12:01:31 GMT

مشکل بیمه شاغلان صنایع دستی در استان مرکزی برطرف می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۳۳۸۴

مشکل بیمه شاغلان صنایع دستی در استان مرکزی برطرف می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: در ۶ ماه گذشته بالغ بر ۳ میلیارد تومان فروش صنایع دستی داشتیم و توجه به صنایع دستی به عنوان یک حرفه زودبازده می‌تواند گام مهمی درراستای اقتصاد مقاومتی باشد. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۴ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علیرضا ایزدی ظهر امروز در جلسه کارگروه بانوان و خانواده استان مرکزی که در استانداری برگزار شد، با اشاره به فعالیت استان در زمینه صنایع دستی اظهار داشت: در 6 ماه گذشته بالغ بر 3 میلیارد تومان فروش صنایع دستی داشتیم و توجه به صنایع دستی به عنوان یک حرفه زودبازده می‌تواند گام مهمی درراستای اقتصاد مقاومتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این میزان فروش از صنایع دستی در استان مرکزی که شاید تنوع زیادی را در صنایع دستی ندارد قابل توجه بوده و بیانگر کیفیت تولیدات است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: آموزش، مهم‌ترین بخش از رشته صنایع دستی است، اما خوشبختانه یا متاسفانه متولی آموزش صنایع دستی در استان زیاد داریم و ساز و کار و استراتژی درستی در بحث آموزش نداریم که به نظر می‌رسد فنی و حرفه‌ای می‌تواند بهترین متولی در بحث آموزش باشد.

ایزدی بیان کرد: بالغ بر 65 درصد فعالان صنایع دستی را زنان تشکیل می‌دهند که با چالش‌ها و معضلات متعددی در این حوزه مواجه هستند.

گرانی پشم کارگاه‌های صنایع دستی چهارمحال و بختیاری را تعطیل کرده استشیراز به عنوان سومین شهر جهانی صنایع دستی ثبت می‌شودبنگاه‌های تولیدی صنایع دستی چهارمحال و بختیاری حمایت می‌شود

وی ادامه داد: بحث بیمه شاغلان صنایع دستی از دیگر موضوعات مهمی است که باید دنبال شود، نبود خدمات بیمه‌ای سبب شده که فعالان این حوزه به لحاظ کمی کاهش یابد که این موضوع، تولید محصولات را هم به لحاظ کمی و کیفی تحت تاثیر قرار داده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی عنوان کرد: در استان مرکزی بازارچه‌های صنایع دستی را داریم که 3 مورد از آنها در دهه فجر افتتاح شد و تا 20 خردادماه روز جهانی صنایع دستی افتتاح 3 بازارچه دیگر را هم در برنامه داریم که پیشنهاد داریم این بازارچه‌ها در قالب تفاهمنامه‌ای به زنان فعال در این عرصه واگذار شود.

ایزدی با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به حوزه زنان گفت: در امر صنایع دستی که بیشتر فعالان آن را زنان تشکیل می‌دهند، تسیهیل‌گری مطلوبی نداریم.

انتهای پیام/ ت

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۳۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد

رئیس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای گفت: یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های ما در کسب مجوز حرفه‌ای داشتیم حل شد و پس از مکاتبه با AFC دیگر حرف و حدیثی باقی نمانده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مصطفی زارعی در مراسم واگذاری مالکیت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال گفت: امیدواریم که در آینده اتفاقات خوبی برای دو باشگاه رقم بخورد. شأن برگزاری این جلسه در وزارت اقتصاد این است که قرار است یک اتفاقات بزرگی در ورزش ما بیفتد و ورزش را به عنوان یک صنعت نگاه کنیم. در جهان، ورزش چیزی حدود 2 درصد تولید ناخالص کشورهای پیشرفته را به خود اختصاص می‌دهد و در کشورهای همسایه ما هدف‌گذاری‌شان برای 3 سال آینده 3 درصد است. صنعت ورزش به عنوان یک صنعت پولساز و اقتصادی جایگاه خودش را در دنیا پیدا کرده است و کشور ما هم نیاز هست که به این سمت حرکت کند و فکر می‌کنم نقطه آغاز این کار واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی است.

مکاتبه فدراسیون فوتبال با AFC و حل مشکل مالکیت سرخابی‌ها

 

وی ادامه داد: یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌هایی که ما همیشه در کسب مجوز حرفه‌ای داشتیم، حل شد. با کنفدراسیون فوتبال آسیا هم چک کردیم و این مشکل برطرف شد. اسنادی که داشتیم را برای AFC ارسال کردیم و دیگر حرف و حدیثی باقی نماند. ان‌شاءالله دو باشگاه هم تلاش کنند که بقیه نواقص هم برطرف شود و بتوانند مجوز بگیرند. اینکه هر دو باشگاه  الان در این مقطع واگذار شدند نشان‌دهنده عزم جدی است که نه تنها حل مشکل مجوز بوده بلکه نگاه روبه جلویی وجود داشته است. خوشبختانه این اتفاق مبارک رخ داد و هر دو باشگاه همزمان واگذار شدند که اتفاق بسیار خوبی است.

رئیس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای خاطر نشان کرد: امیدواریم که این اتفاق، ایستگاه آغازی باشد و سرعت پیشرفت فوتبال و ورزش‌مان را بیشتر کند و شاهد پیشرفت ورزش و فوتبال باشیم. جا دارد که از همه همکاران‌مان در فدراسیون فوتبال و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون، آقایان تاج و نبی تشکر کنم. بسیار بسیار پیگیری صورت گرفت تا این اتفاق افتاد. فکر می‌کنم در دو سال اخیر که من مسئولیت گرفته‌ام، هر مدیری که از سوی سازمان خصوصی‌سازی می‌آمد یکی از اولین جلساتش را با فدراسیون فوتبال برگزار می‌کند. همین الان تا به امروز که این مراسم برگزار می‌شود وزارت ورزش به دنبال حل مشکلات دیگر است. روز گذشته یک جلسه چهار ساعته با مسئولان شرکت توسعه داشتیم که استادیوم آزادی هم یک تکان اساسی بخورد. همه این مسائل حاصل این است که همه دوستان در بدنه ورزش متوجه اهمیت فوتبال و اثرات اقتصادی و اجتماعی فوتبال در نزد مردم شده‌اند، ما هم خوشحال هستیم که در این راه یک نقش کوچک داشتیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • برطرف شدن اغلب دغدغه‌های حوزه سلامت
  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است
  • برگزاری دوره آموزش تخصصی سفال و سرامیک در استان سمنان