Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@13:18:08 GMT

۱۶ هزار کودک رفسنجانی به غربالگری چشم نیاز دارند

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۵۸۴۸

۱۶ هزار کودک رفسنجانی به غربالگری چشم نیاز دارند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود حیدری عصر دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی اظهار داشت: رسانه‌ها بازوی توانمند بهزیستی هستند و صدای قشر معلول را به جامعه می‌رسانند و مطالبات معلولان را مطرح می‌کنند و خبرنگاران پل ارتباطی ملت و مسئولین هستند.

وی با اشاره به اینکه ایده و افکاری که بتواند دردی از جامعه معلول دوا کند را می‌پذیریم، افزود: در این راستا رسانه‌ها نقش مهمی بر عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: معلولان با مشکلاتی مواجه هستند و خدماتی از جمله مسکن، دارو و درمان، مشاوره و مساعدت‌های دیگر از بهزیستی دریافت می‌کنند و هرکسی به هر طریقی که بتواند به بهزیستی کمک کند خوشحال می‌شویم لذا رسانه‌ها در این زمینه می‌توانند نقش به سزایی ایفا کنند.

رئیس اداره بهزیستی رفسنجان در ادامه اظهار کرد: اگر بحث ژنتیک در جامعه جا بیفتد و زوجین قبل ازدواج مشاوره ژنتیکی شوند یا دانش آموزان در دبیرستان‌ها مشاوره ژنتیکی شوند دیگر معلولیت نخواهیم داشت و امروزه با پیشرفت علم ژنتیک دیگر نباید شاهد تولد نوزاد معلول باشیم.

حیدری افزود: رسالت بهزیستی تخصصی است و در بحث آسیب‌های اجتماعی و معلولیت‌ها ورود می‌کند، غربالگری شنوایی، طرح تنبلی چشم و…از جمله کارهایی است که از طرف سازمان بهزیستی انجام می‌شود.

این مسئول ابراز داشت: اگر نوزادان در هفته اول بدو تولد غربالگری شنوایی شوند مشکلات شنوایی آنها در همان زمان رفع می‌شود و در آینده از هزینه‌هایی از جمله حدود ۷۰ میلیون تومان بابت کاشت حلزون جلوگیری می‌شود.

وی تأکید کرد: طرح غربالگری تنبلی چشم توسط بهزیستی اجرا می‌شود و والدین باید هوشیار و آگاه باشند و فرزندان سه تا شش ساله خود را با مراجعه به بهزیستی از نابینایی مطلق در آینده نجات دهند.

رئیس اداره بهزیستی رفسنجان با اشاره به اینکه ۱۶ هزار نفر از جمعیت شهرستان در سنین بین سه تا شش ساله هستند که باید مورد غربالگری چشمی قرار گیرند، تصریح کرد: از این تعداد حدود ۱۰ هزار نفر مراجعه می‌کنند و ۶۰ درصد این آمار نیز دچار آمبلویی (تنبلی چشم) هستند که با بستن یک چشم بند ساده در طول چند روز این عارضه درمان می‌شود، در طول سال این طرح اجرا می‌شود که از والدین درخواست داریم فرزندان خود را با مراجعه به بهزیستی از خطر نابینایی حفظ کنند.

حیدری با اشاره به اینکه نجابت و کرامت مردم رفسنجان موجب شده تا در موارد مختلف مطالبه گری نکنند، تصریح کرد: طرح جمع آوری متکدیان مربوط به دوسال پیش است که توسط فرماندار وقت (ملانوری) پیگیری و افرادی جمع آوری و ۹۵ درصد از آنها که غیر بومی بودند طرد شدند صمن اینکه افراد معتاد در بین این متکدیان هم به کمپ‌ها جهت ترک اعتیاد ارجاع داده شد و این طرح به خوبی در حال اجرا بود که با تغییرات مدیریتی ناتمام ماند.

وی اضافه کرد: همه ارگان‌ها اعم از شهرداری، بهزیستی، فرمانداری، نیروی انتطامی، اداره کار و … باید دست به دست هم دهند تا این چالش و آسیب اجتماعی کاهش و کمرنگ شود.

کد خبر 4622204

منبع: مهر

کلیدواژه: محمود حیدری بهزیستی کرمان طرح غربالگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۵۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت‌های دولت رئیسی درباره‌ی انتشار روزنوشت‌های هاشمی رفسنجانی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، میزگرد رونمایی و بررسی روزنوشت‌های مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در سال ۱۳۸۰، با عنوان «افراط در اختلاف» روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت در محل روزنامه‌ی شرق برگزار شد. در این میزگرد، آقایان حسین علایی، سید رضا صالحی‌امیری، محسن هاشمی‌رفسنجانی و محمد عطریانفر حضور داشتند و هرکدام از زاویه نگاه خود به بحث و تحلیل درباره‌ی کتاب و نیز شخصیت مرحوم هاشمی‌رفسنجانی پرداختند. گزارش اجماعی شرق را از این میزگرد در پی می‌خوانید:

در ابتدای نشست محسن هاشمی با تمرکز بر تفاوت نگارش و متن خاطرات مرحوم هاشمی در خاطرات سال ۱۳۸۰ با خاطرات پیشینش، بر این نکته تاکید داشت که آن مرحوم سال به سال در خاطره‌نویسی به جای پراکنده‌گویی، موضوعات مهم را در خاطرات‌شان مطرح می‌کردند. در ادامه هم میزان سانسور و ممیزی خاطرات و نحوه‌ی اعمال آن برای انتشار پیش کشیده شد و مشخصا به برخی محدودیت‌ها در ‌این‌باره از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم اشاره کردند که در دولت روحانی این محدودیت‌ها وجود نداشت. به گفته‌ی محسن هاشمی، بخشی از این ممیزی به دلیل مسائل امنیتی و برخی هم ناظر به سلیقه‌ی سیاسی بود.

سردار حسین علایی هم بر نقش مرحوم هاشمی‌رفسنجانی در گذار کشور از شرایط خطرناک ۱۱ سپتامبر و معرفی ایران به عنوان محور شرارت متمرکز شد. به گفته‌ی ایشان، در متن خاطرات مرحوم هاشمی اشاره‌ی چندان زیادی به این موضوع نشده و در اخبار و گزارش‌ها هم نقش ایشان به شکل روشنی قابل تبیین نیست، به‌خصوص که سردار علایی عنوان کردند مرحوم هاشمی در آن برهه دیگر سمت اجرایی هم نداشتند. سردار علایی در ادامه‌ی سخنانش، ارجاعی هم به موضوع اختلاف فرماندهان نظامی با دولت دوم خاتمی در سال‌های ابتدایی دهه‌ی ۸۰ شمسی داشت و به گفته‌ی او، مرحوم هاشمی‌رفسنجانی اساسا به عنوان یک میانجیگر در برهه‌های مختلف و مشخصا سال ۸۰ عمل کرده و همواره به دنبال تعامل بین همه‌ی جریان‌های سیاسی و حتی بدنه‌ی نظامی بود.

سید رضا صالحی‌امیری هم در این نشست از نگاه کلان‌تر به تبیین شخصیت مرحوم هاشمی به عنوان فردی صاحب گفتمان و پتانسیل مدیریت و راهبری (leadership) ورود کرد. صالحی‌امیری‌ سخنانش را با مطرح‌کردن چند ویژگی بارز مرحوم هاشمی‌رفسنجانی ادامه داد و پیرو آن، درخصوص نگاه نخبه‌پروری و آینده‌محوری ایشان نکاتی را هم بیان کرد.

محمد عطریانفر هم با یک تبیین تاریخی به فراز و فرودهای زندگی مرحوم هاشمی و نقش او، چه در دوران قبل از انقلاب، چه در دوران جنگ و پس از آن اشاره داشت و تاکید کرد که مرحوم هاشمی‌رفسنجانی به عنوان یک چهره‌ی کلیدی و یار نزدیک امام، اساسا در بنیان‌گذاری انقلاب نقش‌آفرینی کردند.

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904634

دیگر خبرها

  • محدودیت‌های دولت رئیسی درباره‌ی انتشار روزنوشت‌های هاشمی رفسنجانی
  • تعیین مرکز «غربالگری کرونا و آنفلوانزا» در زاهدان
  • ۲ مطالبه مهم رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب سال گذشته/ نکاتی که نیازمند توجه جدی است
  • ببینید | ناگفته‌هایی از پرونده مهدی هاشمی به روایت آیت‌الله رفسنجانی
  • عکسی متفاوت از ۳۵ سالگی وزیر اطلاعات دولت هاشمی رفسنجانی
  • این سرطان علائم اولیه ندارد، غربالگری را جدی بگیرید
  • ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی
  • رفسنجانی‌ها رسم مهمان‌نوازی را به جا آوردند + فیلم
  • (ویدئو) سوال باورنکردنی یک دانشجو از هاشمی رفسنجانی
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی