Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنااز لرستان؛ولی‌زاده در نشست خبری قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده استان،اظهار کرد: این کمیته در پنج کارگروه تخصصی؛ بازتوانی روانی اجتماعی، بهداشتی و درمان، حمایت‌های اجتماعی، حمایت های معنوی و مشارکت‌های اجتماعی فعالیت دارد.

او با بیان اینکه بازتوانی روانی، اجتماعی و بهداشت و درمان پیامدهای بعد از سیل را به صورت جدی پیگیری می‌کند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی ۱۹ تیم سلامت و روان و همچنین مددکاری اجتماعی در قالب ۱۶۵ تیم از طرف سازمان بهزیستی به منطقه اعزام کرده و در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 دبیر کمیته اجتماعی، بهداشتی و مشارکت‌های مردمی قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق زلزله‌زده استان با اشاره به اینکه استانداری از محل اعتبارات اجتماعی حمایت‌هایی در این راستا داشته است، تصریح  کرد: در بحث حمایت‌های معنوی سازمان تبلیغات اسلامی حدود ۱۵۰۰ روحانی در روستاها و شهرهای استان مستقر کرده است.

او گفت: همچنین مشارکت‌های اجتماعی و سازمان‌های مردم نهاد در بحث کمک و امدادرسانی از طرق مختلف فعالیت‌های چشمگیری داشته‌اند.

 ولی‌زاده با بیان اینکه در مناطق سیل‌زده به لحاظ امنیتی مشکلی نداشته‌ایم، خاطر نشان کرد: طی این ایام بیش از ۱۳۰ مقام ارشد ملی که در رأس آنها رئیس جمهور و رئیس قوه مقننه قرار داشتند، بدون کوچک‌ترین مشکل امنیتی به استان سفر کرده و در مناطق سیل زده حضور پیدا کردند.

به گفته او خوشبختانه تاکنون هیچ گونه بیماری واگیرداری در منطقه گزارش نشده و از لحاظ بهداشتی کاملاً تحت کنترل است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهداشت و درمان بهزیستی دانشگاه علوم پزشکی زلزله سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۶۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه برنامه‌های هفته سلامت با مشارکت مردم در حال اجراست، گفت: تقویت خدمات بهداشتی با مشارکت بخش خصوصی در حاشیه شهر‌ها، اجرابی برنامه سلامت با رویکرد کارآفرینی، خود مراقبتی با محوریت ارتقای سطح زندگی سالم در جامعه، ارتقای نظام مدیریت بیماری بویژه کنترل بیماری‌ها نوپدید و بازپدید، و توسعه زیرساخت‌های بهداشتی بهداشتی در ارائه خدمات بهداشتی از جمله راهبرد‌های برنامه‌های هفته سلامت است.
دکتر واعِظ افزود: ارتقای سلامت و حوزه بهداشتی در سطح منطقه بویژه در شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر و توسعه سلامت در خانواده از دیگر راهبرد‌ها و برنامه‌های هفته سلامت است که با مشارکت مردم انجام می‌شود.
یکم تا هفتم اردیبهشت بعنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • بازدید میدانی یحیی السنوار از مناطق درگیری در غزه
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • مقام ارشد ارتش روسیه بازداشت شد
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • خط و نشان مقام ارشد ارتش برای اسرائیل و آمریکا