Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@00:33:27 GMT

ترامپ: ایران برای توافقی جدید تماس بگیرد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۶۶۳۰

ترامپ: ایران برای توافقی جدید تماس بگیرد

نیویورک- ایرنا- رئیس جمهوری آمریکا در حالی که عازم سخنرانی برای یک گردهمایی انتخاباتی خود بود گفت: اگر ایران می خواهد برای یک توافق جدید مذاکره کند، تنها زمانی که آماده هستند تماس بگیرند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دونالد ترامپ عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران هم از تهدید علیه ایران استفاده کرد و هم وانمود کرد که خواستار مذاکره با ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دونالد ترامپ در توئیت امروز خود هم افزوده بود: این فقط ما نیستیم که خواهان مذاکره باشیم. رسانه‌های جعلی بدون هیچ‌گونه مدرکی مدعی هستند که تنها ما در پی مذاکره هستیم.
مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها در پاسخ به این اظهارات ترامپ یادآور شده اند آنکه میز مذاکره را ترک کرد، دولت آمریکا بود و آنها هستند که باید به این میز بازگردند.
مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد هم در این زمینه اظهار کرد تمایل برای گفت وگو با سیاست فشار حداکثری در تناقض است. ایران تحت اجبار، ارعاب و تهدید را نمی پذیرد.
ترامپ که در مصاحبه روز گذشته خود با فاکس نیوز گفته بود، به دنبال جنگ با ایران نیستم و من کسی نیستم که بخواهد جنگ دیگری را آغاز کند، در اظهارات امروز افزود: اگر ایران کاری(علیه آمریکا) انجام دهد، بزرگترین اشتباه را مرتکب شده است.
رئیس جمهوری آمریکا در حالی که هیچ نشانه ای از طرح ایران برای انجام هرگونه اقدام علیه آمریکا یا منافع آن ارائه نداد، اظهار کرد: اگر ایران به نیروها یا متحدان آمریکا حمله ای انجام دهد، با نیروی بزرگی مواجه خواهند شد.
ترامپ روز گذشته هم در یادداشت توئیتری ایران را تهدید به نابودی کرد که این مساله به عنوان تهدید به نسل کشی، مورد توجه جامعه بین المللی قرار گرفت.
اما در گفت و گو با فاکس نیوز گفت که او قصد جنگیدن ندارد و این صاحبان مجتمع های صنعتی نظامی هستند که می خواهند وارد جنگ شوند و اجازه نمی دهند نیروهایش را از سوریه خارج کند.
اگرچه ترامپ در این گفت و گو اشاره ای به وتوی قطعنامه کنگره آمریکا برای قطع حمایت از سعودی در جنگ یمن و همچون انعقاد 400 میلیارد دلار قرارداد فروش سلاح به سعودی ها سخن نگفت اما نشان داد که از طرف دیگران تحت فشار قرار دارد.
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این باره نوشت: دونالد ترامپ به درستی از «مجتمع نظامی- صنعتی» که ایالات متحده را به سوی جنگ های همیشگی می‌راند، اعلام انزجار می‌کند. ولی اینکه به «تیم ب» اجازه داده شود دیپلماسی را از بین ببرد و همدستی در جنایات جنگی - با دوشیدن قصابان مستبد از طریق فروش عظیم تسلیحات - هیچ نتیجه‌ای جز تقویت همین مجتمع ندارد. وقت آن نرسیده که لجنزار را تخلیه کنید؟
اروپام*1429

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیاسی ترامپ ایران انتخابات 2020

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۶۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران

روزنامه کیهان تاکید کرده که نیازی به مذاکره ایران و آمریکا نیست.

بخش‌هایی از این مطلب را در ادامه می‌خوانید:

اکنون تحولات به گونه‌ای رقم خورده است که ایران و محور مقاومت، در مقابل آمریکا و متحدانش، دست برتر را دارند. در این شرایط آمریکا به شدت نیازمند روکردن یک برگ برنده برای خود است و «مذاکره با ایران» دقیقا همان چیزی است که برای واشنگتن حکم «امتیاز ویژه و طلایی» را دارد.

یک سؤال؛ آیا مذاکره با آمریکا، برای ایران نیز حکم «امتیاز» و «برگ برنده» را دارد؟ پاسخ قطعا منفی است. تجربه ثابت کرده است که آمریکا در مذاکره، به دنبال نتیجه‌ای است که از طریق «جنگ» یا «تحریم» به دنبال آن بوده و، چون نتوانسته از آن طرق، به نتیجه مطلوب خود دست یابد، راه سوم که همان مذاکره است را انتخاب کرده است.

نشان به آن نشان که در دولت قبل، به واسطه مذاکرات هسته‌ای و امضای برجام، همزمان هم در قلب رآکتور هسته‌ای بتن ریخته شد و هم تحریم‌ها دو برابر شد.

افراطیون مدعی اصلاحات در حالی پالس مذاکره مستقیم با آمریکا را ارسال می‌کنند که حتی متحدان آمریکا نیز به خسارت بار بودن نزدیکی با آمریکا اعتراف کرده‌اند. به عنوان نمونه چندی پیش «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه با خبرنگاران گفته بود: «اروپا باید در برابر فشار برای تبدیل شدن به «دنباله‌رو‌های آمریکا» مقاومت کند... اروپا باید وابستگی خود به آمریکا را کاهش دهد... اروپا باید وابستگی خود به «فراسرزمینی بودن دلار آمریکا» را نیز کاهش دهد.»

حال سؤال اینجاست که چرا افراطیون مدعی اصلاحات، اصرار دارند که نقش «بلندگو‌های دشمن در ایران» را ایفا کنند و برای بهره‌مندی آمریکا از امتیازات بیشتر، از یکدیگر سبقت می‌گیرند؟!

ما در قریب به سه سال اخیر شاهد هستیم که «دیپلماسی پویا و فعال منطقه‌ای و جهانی» جای «دیپلماسی انفعالی» را گرفته و این تغییر ریل گذاری، دستاورد‌های بزرگی را در پی داشته است.

دیگر خبرها

  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • تایید مذاکره بایرن با رانگنیک
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند