Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@20:02:19 GMT

سه هزار تُن محصولات شيلاتي از کردستان صادر شد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۷۱۳۷

سه هزار تُن محصولات شيلاتي از کردستان صادر شد

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - مدير امور شيلات کردستان گفت: بر اساس گزارش گمرک در سال 97 حدود سه هزار تُن انواع محصولات شيلاتي از اين استان به خارج از کشور صادر شده است.

حميد حسين پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: علاوه بر حفظ و ارتقاي سرانه مصرف ماهي، صادرات اين ماده غذايي از محورهاي اصلي برنامه هاي حمايتي دولت در اين استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه شناخت سليقه بازارها براي توسعه صادرات از ديگر برنامه هاي حمايتي دولت در اين استان است، افزود: يک واحد بسته بندي ماهي با عنوان شرکت قزل پروتئين سامي غرب براي اين منظور فعال است.
حسين پور اضافه کرد: اين شرکت سال 1397 به ميزان 800 تُن ماهي قزل آلا را بسته بندي و روانه بازار داخلي کرد و 200 تُن ديگر را نيز به کشورهاي روسيه و عراق از طريق گمرکات آستاراي گيلان، باشماق مريوان و پرويزخان قصرشيرين صادر کرده است.
مدير امور شيلات کردستان با اشاره به اينکه برنامه ريزي هاي خوبي براي توسعه اين صنعت در استان انجام شده و در حال اجرا است، گفت: تحقق اهداف سازمان نيازمند کمک و همراهي مسئولان استاني و کشوري است.
وي يادآور شد: بيشتر اين ميزان صادرات ماهيان سردآبي و قزل آلا بود که بخشي از آن توليدات کردستان و بخشي ديگر نيز از توليدات ساير استان ها است.
حسين پور با اشاره به اينکه در سال گذشته 9 هزار و 700 تُن انواع ماهيان سردابي، گرمابي و بومي در استان توليد شد، افزود: براساس برنامه ريزي ها امسال توليد ماهي 310 تُن بيشتر مي شود.
کردستان در مجموع داراي 34 طرح سد مخزني شامل 9 طرح در حال بهره برداري، 11 طرح اجرايي و 14 طرح مطالعاتي، 17 رودخانه دائمي و 24 رودخانه فصلي با حجم منابع آب سطحي 4.3 ميليارد مترمکعب (6.6 درصد روان آب هاي کشور) و داراي سه حوضه آبريز درجه يک کشور است.
اين استان به لحاظ منابع آبي يکي از استان هاي مهم در شمال غرب کشور و از نظر توليد ماهي در اين منابع آبي با توليد ساليانه پنج هزار و 300 تُن در بين استان هاي غيرساحلي کشور داراي رتبه سوم و در توليد ماهي پرورشي با توليد ساليانه سه هزار و 600 تُن در جايگاه نهم کشور قرار دارد.
درياچه سدهاي شهيد کاظمي سقز، وحدت سنندج، زيويه و گاوشان کامياران و گلبلاخ بيجار و همچنين درياچه زريبار مريوان از جمله منابع آبي کردستان است.
7349/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۷۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • هشدار به کشاورزان ، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش