Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم خاکی، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی سازمان جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، ضمن تبریک سالروز تأسیس این خبرگزاری و با آرزوی اینکه این نهال نوپا بتواند صدها سال به فعالیت خود ادامه دهد، اظهار کرد: رویکرد رسانه‌ای ایکنا حتماً و یقیناً خیلی حرفه‌ای‌تر و بهتر از حال حاضر می‌تواند باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نگاه جدید به موضوعات آینده‌نگرانه برای جهان اسلام و بشریت می‌تواند رسالت ایکنا تلقی شود، گفت: این اتفاق با رویکردی که در نهاد جهاد دانشگاهی به عنوان متولی سازمانی خبرگزاری قرآن وجود دارد، دور از انتظار نیست. چرا که جهاد دانشگاهی همواره در ایجاد نگاه، شکل و رویکرد جدید پیشرو بوده است.

خاکی با بیان اینکه به دلیل اتصال خوزستان به جهان عرب، ایکنای خوزستان می‌تواند رسالت خبری خود را در این موضوع گسترده کند، افزود: پیشنهاد می‌دهم با توجه به آشنایی و لمس فرهنگ جهان عرب که در خوزستان وجود دارد، اگر مسئولیت بخش عربی ایکنا به خوزستان سپرده شود شاید کاری حرفه‌ای‌تر و دقیق‌تری انجام داده باشیم، چرا که این قابلیت را دارد که با حضور نیروهای قرآنی و مطلع به مسائل جهان اسلام و عرب، نتایج مطلوبی را در عرصه رسانه رقم بزند.

این خادم قرآن کریم گفت: در شکل‌گیری رسانه‌ ایکنا با عنوان یک رسانه معنامحور و موضوع محور برای پرداخت موضوعات مبتلابه جهان اسلام و جامعه بشریت از دو بال سوژه‌محوری و رویدادمحوری همواره استفاده کردیم و اگر نگوییم صد در صد اما می‌توان گفت که در این مسیر ایکنا موفق عمل کرد. اما اکنون با وجود فتنه‌ها و شیطنت‌ها در روابط جهان اسلام و تلاش در تغییر مسیر جریان‌های سالم اسلامی ایکنا می‌تواند با رصد موضوعات منطقه‌ای بر اساس قرآن کریم به عنوان رسانه الگو و تراز انقلاب اسلامی مطرح شود.

وی با اشاره به اینکه ورود ایکنا به موضوعات سیاسی و اجتماعی نباید به شکل رسانه‌های عمومی باشد، تصریح کرد: این ورود حتماً باید توأم با نگاه قرآنی باشد. به صورت غیرمستقیم پیام قرآنی را در عرصه روزآمد جهان و منطقه در قالب اخبار عرضه کنیم. شاید اگر بیست یا سی سال پیش این حدیث نبوی(ص) «پيامبر صلي الله عليه و آله: اِذَ ا الْتَبَسَتْ عَلَيْكُمُ الفِتَنُ كَقِطَعِ اللَّيْلِ الْمُظْلِمِ فَعَلَيْكُمْ بِالْقُرآنِ ... و لَهُ ظَهْرٌ وَ بَطْنٌ فَظاهِرُهُ حُكْمٌ وَ باطِنُهُ عِلْمٌ ... فيهِ مَصابيحُ الْهُدى وَ مَنارُ الْحِكْمَةِ وَ دَليلٌ عَلَى الْمَعْرِفَةِ لِمَنْ عَرَفَ الصِّفَةَ؛ هنگامى كه فتنه ها چون پاره هاى شب تار بر شما مشتبه شود ، به قرآن روى بياوريد ... براى قرآن ظاهرى و باطنى است . ظاهر آن حكمت و باطن آن دانش است ... در قرآن چراغ هاى هدايت و نشانه هاى حكمت و راهنماى معرفت هست، براى كسى كه ويژگى اش را شناخت.» را می‌شنیدیم آن را از خود بسیار دور می‌دانستیم و گمان نمی‌کردیم که تشخیص حق و باطل در عصر ما سخت و فتنه‌ها زیاد شود. حال که این چنین است باید این رسالت خبری به ویژه آنچه که اکنون بر علیه شیعه وجود دارد، با مراجعه به آیات قرآن کریم و روایات به صورت کارآمد و عملی برای مخاطبان عرضه شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا خوزستان فعالیت های قرآنی رحیم خاکی خبرگزاری قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۷۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا ظهر پنج شنبه به همراه فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و گفت: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، افزود: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

گفتنی است؛ کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روزها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولین قرار گرفت.

کیوان که دنیا را از پس آیات نورانی قرآن می‌بیند با زبان بی‌زبانی ما را به حرکت در مسیر قرآن تشویق کرده و یادآور می‌شود برای اشاعه فرهنگ قرآن در جامعه هیچ عذر و بهانه‌ای قابل قبول نیست و باید با قدرت و انگیزه پیش رفت.

کد خبر 6088553

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • لزوم پرهیز از مجادله‌های بیهوده در سطح جامعه
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • ضرورت حفظ روابط دوستانه در بین فرهیختگان و دانشگاهیان
  • قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان
  • ثبت نام ۱۹۸ کردستانی در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن